Pala prva trenerska glava u Superligi: Krunić otišao iz Radnika

Vreme čitanja: 1min | sre. 26.08.20. | 09:08

Ekipu protiv Novog Pazara vodi Dejan Đuričić

Pala je prva trenerska glava u Superligi ova sezone. Posle dobrog starta, a zatim četiri uzastopna poraza, Simo Krunić više nije trener surduličkog Radnika. Žurnal piše da su Krunić i klub sa juga Srbije sporazumno raskinuli saradnju, odnosno da će ekipu protiv Novog Pazara voditi Dejan Đuričić.

Radnik je u dosadašnjih pet kola osvojio samo tri boda, i to trijumfom protiv Voždovca na superligaškoj premijeri. Od tada je ekipa ušla u crni period, iako je, primera radi, protiv Partizana ostavila solidan utisak tokom prvog poluvremena. Kurniću je presudio neuspeh u sudaru sa ivanjičkim Javorom, pa je uprava Radnika reagovala.

Izabrane vesti

„Prošle godine Surduličani su bili krupan zalogaj i najjačim rivalima. Nisu, ipak uspeli da u aktuelnoj sezoni repriziraju odlične partije i usledio je rastanak sa trenerom“, piše Žurnal.

Krunića su fudbaleri ispratili iz svlačionice dugim aplauzom. Ime njegovog naslednika biće brzo poznato. Pre Radnika iz Surdulice Simo Krunić je radio kao šef stručnog štaba Čukaričkog.


tagovi

Simo Krunić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara