Komentari na vest

Panični Olimpik najveći zimski trošadžija, a Mangala najskuplje počajanje u istoriji kluba

Y

Yaya Sanogo

pre 3 meseca

Ako je igrac Nottingham-a ,koji nije cak ni najbolji u tom istom, vredan 35m vreme je da se nesto menja
K

Kleo

pre 3 meseca

Lion je izuzetno gotivan i veliki klub, mladje generacije verovatno misle da je PSG uvek bio najbolji u francuskoj, sto ocigledno nije istina. Stariji se secaju Lionove dominacije u vidu 7 titula zaredom sa pocetka ovog veka, kao i vrhunskih igraca koje se proizveli. Nadam se da ce se vratiti na staze stare slave, i makar postati konkurentni PSG-u.
S

Stara garda

pre 3 meseca

Ima nas koji se sećaju i početka 80-tih godina prošlog veka kada je u Francuskoj Bordo bio među vodećim timovima. Tu su bili Sent Etjen, Brest, Sošo, Nant i Okser. Bordo je recimo igrao i čuveni Trofej Marjana u Splitu
G

Gost622819

pre 3 meseca

To je islo po decenijama Sent Etjen 80ih. Marsej 90ih Lion prva decenija 21. veka i Psg druga decenija i pocetak trece decenije 21. veka , bilo je tu i titule Bordoa i Lansa ali ta 4 tima su i najveca 4 tima iz Francuske uz Monako iz Monaka.
G

G0RAN

pre 3 meseca

Lion je u normalno fudbalsko vreme bio institucija Francuskog fudbala.Ako Bog da i nestane sve "plastike" Lion ce opet dominirati.
G

Gost9171819

pre 3 meseca

Benrahma, Mangala, Fofana, Adryelson, Matic, Perri, Orban
N

NekoINesto

pre 3 meseca

Ali kad napiset Olimpik umesto Lion, ok jeste njihovo puno ime Olimpik Lio ali prva asocijacija na Olimpik je Olimpik Marsej, napisite lepo Lion i u naslovu.