Mateja Stjepanović (Star sport)
Mateja Stjepanović (Star sport)

Partizan baca u vatru novog klinca, Stjepanović rešava pitanje bonusa

Vreme čitanja: 1min | pet. 15.12.23. | 14:40

Biće starter protiv Radničkog umesto Ilića

Mihajlo Ilić je u Nišu postigao autogol u porazu Partizana ali je zaradio i žuti karton koji ga je izbacio iz kombinacije za tim protiv kragujevačkog Radničkog sutra u Humskoj.

Kako je Ilić bio Partizanovo rešenje za pravilo bonus igrača ispod 21 godine, trener Igor Duljaj se našao u problemu ko da mu od mladih igrača počne sutrašnju utakmicu.

Izabrane vesti

Odsustvo Ilića će da se oseti u kom kontekstu, ne samo što je on kvalitet, nego je i bonus tako da moramo da nađemo igrača koji će biti bonus da bi na osnovu toga mogli da sastavimo ekipu“, rekao je Duljaj danas.

Izbor je pao na 19-godišnjeg Mateju Stjepanovića koji igra na poziciji zadnjeg veznog. To znači da će Saničanin opet činiti štoperski tandem sa Svetom Markovićem, pa će iz tima ispasti povređeni Frenk Kanute. Iako i Kristijanu Beliću u slučaju žutog kartona protiv Šumadinaca visi suspenzija za večiti derbi, Duljaj će rizikovati sa nim i Stjepanovićem u manevru.

Maldi vezista je u dosadašnjem delu sezone tri puta ulazio sa klupe u mečevima protiv Javora, Voždovca i upravo Kragujevčana. Sakupio je nešto preko 20 minuta na terenu i ovo će mu biti prvi start u seniorskom fudbalu. Ove jeseni je i kao kapiten predvodio talentovanu generaciju Partizanovih omladinaca koji su izborili plasman u plej-of za osminu finala Lige šampiona mladih timova.


tagovi

Mateja StjepanovićMihajlo Ilić

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara