Partizan: Đuka, ti si taj trener! Verujemo ti...

Vreme čitanja: 2min | uto. 06.03.18. | 14:57

„Licemerna vajkanja kvazikandidata“, dodaju iz Humske 1

Posle trodnevnog ćutanja i medijske izolacije, Miroslav Đukić se u utorak na nimalo kulturan način obratio javnosti, a istovremeno je to učinila i Partizanova uprava, koja je od poraza u Nišu nije javno komentarisala aktuelno stanje u klubu.

U saopštenju za javnost crno-beli navode da veruju treneru Đukiću, ali je logično zapitati se da li je baš tako i da li su sami iskreni do kraja, pošto su tokom subote, nedelje i ponedeljka kontaktirali Aleksandra Stanojevića, Vladimira Ivića, Marka Nikolića i Iliju Stolicu što su posle razgovara baš sa ljudima iz kluba preneli apsolutno svi relevantni mediji.

Izabrane vesti

Saopštenje Partizana prenosimo u celosti, uz neophodnu redakcijsku obradu teksta.
„Partizan želi da se obrati javnosti u vezi sa brojnim medijskim natpisima u vezi sa statusom šefa stručnog štaba, Miroslava Đukića. Trenutna rezultatska kriza nije i ne može predstavljati snažniji utisak od činjenice da klupska uprava ima poverenje u sadašnjeg trenera i igrače prvog tima. To je isti onaj trener koji je sa Partizanom uspeo da izbori prvi plasman u eliminacionu fazu Lige Evrope posle 12 godina, to su većinom isti ti igrači koji su nosioci duple krune i aktuelni šampioni države.

Različiti medijski pokušaji kratkonaslovnih nosilaca provereno neistinih vesti, licemerna vajkanja kvazikandidata za mesto trenera Partizana, pravno neuka tumačenja odredbi zakonskih i statutarnih propisa, a sve u cilju da se Partizan degradira, posmatramo samo kao izraz nemoći, jer, kako to Svift reče, zavist i kritika su porez koji uspešan čovek plaća javnosti.

Partizan drži da je mudrost posmatrati širu sliku, planirati nekoliko koraka unapred i biti odvažan da se i pod pritiscima zadrži poverenje i jedinstvo. Verujemo da ćemo u narednom periodu moći, umesto da oduzimamo, samo da sabiramo – i dostojne ljude i važne bodove. U tom nastojanju, želimo da, poklonivši veru ovom treneru i ovom timu, budemo u potpunosti konkurentni u svim takmičenjima u kojima Partizan nastupa, nastavimo da stvaramo evropski jak klub kojem će uspesi na domaćoj i evropskoj sceni uvek biti svakodnevica“.

FOTO: Star sprot


tagovi

Miroslav Đukić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara