(Star sport)
(Star sport)

Partizan ide na Kipar, Mateus Saldanja stiže u subotu, Kastiljo i Ovusu sledeće sedmice

Vreme čitanja: 2min | čet. 18.01.24. | 09:50

Crno-beli čekaju potpise pojačanja

Seli se Partizan u toplije krajeve. Iz hladnog Beograda u prijatnu Larnaku, pošto je prihvatio signal da se, umesto u Turskoj, sprema na Kipru. Malo iza podneva ekspedicija lidera Mozzart Bet Superlige će se otisnuti ka Sredozmelju, gde će se spremati za nastavak sezone i pokušaj da se posle četiri godine unese makar jedan pehar u trofejnu salu.

Šef stručnog štaba Igor Duljaj na put vodi proverene snage, ali za početak, bez Mateusa Saldanje. Brazilski napadač je dobio produženi odmor i u dogovoru sa ljudima iz kluba će se pojaviti na Rajskom ostrvu u subotu, posle čega će se staviti na raspolaganje stručnom štabu. Najbolji strelac srpskog prvenstva je propustio uvodni rad u "Zemunelu", tako da sa te strane "kasni" u odnosu na saigrače, te iako se mogu minulih dana čuti razni komentari, kako je to priprema transfera - pošto ga želi veliki broj klubova - iz Humske uveravaju da će Saldanja biti adut u prolećnim bitkama i da sigurno ostaje.

Izabrane vesti

U odnosu na prvi deo sezone, u timu više nisu Mihajlo Ilić i Kristijan Belić, koji su se preselili u Bolonju i AZ Alkmar, mladi ofanzivac Mihajlo Petković je pozajmljen Novom Pazaru, dok su od pre nekoliko dana u Partizanu štoper Nikola Miličić (stigao iz kragujevačkog Radničkog) i golman Miloš Krunić (angažovan kao slobodan igrač). Utanačeni su detalji saradnje sa dvojicom vezista, ali se očekuje da Denil Kastiljo i Leonard Ovusu najpre dođu Beograd, kako bi bili podvrgnuti lekarskim pregledima, posle čega će potpisati ugovore, a zatim se pridružiti ekipi na Kipru. Verovatno početkom naredne sedmice. Sva je prilika da time neće biti zatvoren prelazni rok na crno-beloj strani Topčiderskog brda, jer se očekuje da Partizan reaguje na tržištu i dovede zamenu za Kvinsija Meniga, posle odlaska Holanđanina u Konju.


tagovi

FK PartizanMateus Saldanja

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara