Belić (© Star sport)
Belić (© Star sport)

Partizan kompletan u Novom Sadu: Belić u redu, Kanute u redu

Vreme čitanja: 2min | čet. 03.08.23. | 09:28

Povoljna kadrovska situacija kod crno-belih

Utisci se sležu, kadrovska situacija popravlja. Posle šoka nastalog usled izjednačujućeg pogotka TSC-a u režiji Nemanje Stojića, stanje u Partizanu se vraća u normalu. I raspoloženje je podignuto na viši nivo poništavajući opor ukus u ustima usled propuštene šanse da se u prvom kolu osvoje sva tri boda.

Već u drugom tim iz Humske biće kompletan. Ne samo što se u stroj vratio golman Aleksandar Jovanović (propustio gostovanje u Bačkoj Topoli zbog virusa), već što nesmetano sa ostatkom tima vežba i Kristijan Belić. Informacija je Grobarima bitna usled saznanja da je sračani vezista početkom drugog poluvremena prinudno morao van terena, ali se ispostavilo da povreda nije teže prirode i da će biti u konkurenciji za meč sa Vojvodinom (nedelja, 21 sat, TV Arena Premium 1).

Izabrane vesti

Slično važi i za Franka Kanutea, koji je nešto kasnije od Belića, ali iz istog razloga, okončao susretu sa ekipom Žarka Lazetića. Obojica su opet u trenažnom procesu, ne osećaju posledice udaraca i istegnuća mišića na koje su se isprava žalili i zato će ih Igor Duljaj imati na raspolaganju u Novom Sadu. A u projekciji Partizanovog trenera zamišljeno je da njih dvojica budu tandem zadnjih veznih ispred odbrane. Čak i napadačkog doprinosa, jer je Kanute asistirao Nathu, a Belić poentirao na TSC areni.

Jedini fudbaler crno-belih trenutno van stroja je Janko Jevremović. Mladi krilni vezista povredu vuče jod od duela sa slovenačkim niželigašem Pesnicom, ali bi uskoro trebalo da bude priključen timu.


tagovi

Kristijan BelićFrank KanuteFK Partizan

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara