Stadion Partizana u Humskoj (©Starsport)
Stadion Partizana u Humskoj (©Starsport)

Partizan na derbi bez Kanutea i pomoći južne tribine

Vreme čitanja: 2min | uto. 19.12.23. | 12:55

„Isti ti navijači putuju svuda na gostovanja... Zato poštujem njihovu podrški u odluku“, komentariše Igor Duljaj

Em što ima bodovni zaostatak, em što ne igra kao ranije, em su Partizan zadesili i kadrovski problemi. Zbog povrede zarađene još na gostovanju u Nišu van konkurencije za 171. večiti derbi je Frank Kanute.

Vrlo je moguće da neće biti jedini od standardnih prvotimaca koji odsustvuje.

Izabrane vesti

Kanute od tog meča na Čairu nije u trenažnom procesu. Jutros su se još dvojica igrača javila da imaju povišenu temperaturu. Normalno za ovo doba, ne znam da li će uspeti da se oporave. Obavestili su i lekara, nisu u mogućnosti da treniraju. A meni ne pada napamet da teram igrače da dolaze na trening pod temperaturom“, rekao je Igor Duljaj, trener Partizana.

Ne pada napamet ni Grobarima da promene mišljenje, pa su tako ostali uporni da bojkutuju mečeve kod kuće i neće ih biti ni u sredu na južnoj tribini.

Svačiji stav poštujem. Isti ti navijači putuju svuda na gostovanja. Bili su u Novom Sadu, Kruševcu, Nišu... Zato poštujem njihovu podršku i odluku. Svakako će biti publike na istoku i zapadu, ko god dođe – dobrodošao. Bilo bi nam lakše kad bismo imali vetar u leđa, ali isto tako poštujem ljude koji imaju stav“.

Teško je proceniti koliko će naroda biti na stadionu, a obzirom da je radni dan.

Voleo bih da svi koji dođu uživaju u predstavi. Imaju Partizan i Zvezda kvalitetne i atraktivne igrače, zbog kojih dosta ljudi, naročito dece, dolazi na tribine. To me raduje Na našim mečevima je bilo dosta omladine, koji podržavaj igrače. Mi smo dužni da toj deci budemo primer u smislu sportskog ponašanja“, naglasio je Duljaj.

 


 


 


tagovi

Frank KanuteIgor DuljajFK Partizan

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara