Partizan: Promocija Mirkovića u subotu, debi u četvrtak

Vreme čitanja: 1min | pet. 03.08.18. | 16:12

Žarko Lazetić vodi crno-bele protiv Mladosti

Sve je bilo jasno još po okončanju revanša sa Trakaijem, sinoć je nagovešteno, a jutros potvrđeno. Prekid saradnje sa Miroslavom Đukićem ostavio je brisan prostor Zoranu Bati Mirkoviću, pa će nekadašnji defanzivac i postati novi šef stručnog štaba crno-belih.

Iz Humske 1 su obevestili javnost da će zvanična promocija Mirkovića biti upriličena u subotu, u 18.30, u prostorijama Sportskog centra „Zemunelo“. Ugovor sa nekadašnjim reprezentativcem Jugoslavije biće potpisan na dve godine, a zajedno sa njim u klub se vraća i Gordan Petrić, ovoga puta u ulozi pomoćnog trenera.

Izabrane vesti

Iako će biti promovisan u subotu, Zoran Mirković neće moći da sedi na klupi Parnog valjka u nedelju od 19. časova protiv lučanske Mladosti. Razlog je administartivne prirode, dotad ne mogu da stignu svi papiri za njegovu registraciju, zbog čega će ekipu u trećem superligaškom kolu predvoditi Žarko Lazetić. Očekuje se da doskorašnji Đukićev pomoćnik bude i deo Mirkovićevog stručnog štaba.

Zoran Mirković će se u ulozi trenera Partizana prvi put pojaviti narednog četvrtka u Danskoj, u prvoj utakmici trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope, protiv Nordsjelanda.

FOTO: Star sport


tagovi

Zoran Mirković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara