Komentari na vest

Partizan radi i tokom pauze: U nedelju sa Budućnosti Delibašića i Grbića

b

batabane

pre 8 meseci

Naravno da su utakmice najbolji treninzi.Ali kad trener nema osecaj za kvalitet igrača,za igru ,dzaba sve.Pa gde je sada Živkovic ,da se proba.Filipovic je šupalj igrač.Krupan a nema snagu,znači šupalj.Glibav.To je skenerski pregled njega kao igrača,i tu nema popravka.Može da ga treniraju do sutra.Arandjel nešto igra,ali ga prolaze krila kao da ga nema na terenu.Onda "stručnjak" Duljaj skloni najboljeg d.beka kog Partizan ima,i to mora da se plati.Ili sada veličaju Nikolica za gol protiv tamo nekog IMTa,a protiv iole jačeg protivnika,on ne može da pipne,da se sastavi sa loptom.Ali videcete ako se nekad bude igralo sa Bežanijom ,ako Nikolic ne postigne i tri četri komada,videcete.Znači on i Šcekic su dovedeni bez ijednog fudbalskog rezona .Sve to dolazi na naplatu.Naravno mislim na ispadanje iz Evrope.

Leki

pre 8 meseci

Gosten A Zvezda je '15/'16 vezala prelaz iz poluvremene čini mi se na 8 ili čak 9 tekmi..
n

nekitutamo

pre 8 meseci

Mislim da su i treninzi bitni jer mi se cini da je Belic jedini igrac koji je napredovao a to je bas losa stvar kada sigurno necemo imati dovoljno para da kupimo sta valja moramo da napravimo nekako.
D

Deno

pre 8 meseci

Sprdajte se ,samo se sprdajte.Plakacete uskoro.
I

Info iz kluba

pre 8 meseci

Partizan je potpuno opelješen. Uprava da li je poslata sa zadatkom da to uradi, da li su to uradili jer im se može svako može da ima svoje mišljenje, ali kao što vidite igrači beže jer ne dobijaju plate već dugo vremena u nazad (Asano, Dijabate, Jović), plate je zaposlenima svojevremeno davao Lola Smiljanić, potom Miloš Jojić, danas svojim pomoćnicima smeštaj i plate plaća direktno Igor Duljaj (tek da se zna koja je to ljudina od čoveka za ove što ga ne ispuštaju iz usta i pljuvanja). Igrači Partizana nemaju veće plate od igrača TSC-a, na takva primanja u pregovorima da igrači uopšte pristanu na to, ponovo je uticao Igor Duljaj. Partizan bukvalno ne postoji više kao klub, veliki uspeh će biti ako bude u prvih 5 ekipa na kraju prvenstva. Ljudi to moraju da razumeju, jer bez Duljaja, Partizan bukvalno ostaje bez stručnog štaba, igrača, mladih talenata koji su priključeni prvom timu, bez apsolutno svega, čovek je jedini koji za sada uspeva sve da drži na okupu.
N

Nenad B.

pre 8 meseci

Pa kome on onda i šta čini? Da budemo 5??? Bolje da sve pukne i da se raspadne, te da što pre krene proces ozdravljenja kluba, nego da se ovako veštački drži na aparatima.
N

Nejbi

pre 8 meseci

Gosten% Moras svatiti da je Partizan ,Partizam ,najjj i najjj jaci smo. Svi ostali su prdibabe.
@

@gejbi

pre 8 meseci

Ne lozi se...
G

Gosten

pre 8 meseci

Mene zanima da li ce Partizan u narednom kolu izjednaciti sopstveni rekord od tri uzastopne zvanicne utakmice gde na poluvremenu gubi a zatim pobedjuje.Doduse, 2017-te godine su to ostvarili u samo osam dana. Od krpenjace pa do dana danasnjeg nikome to nije poslo za rukom,jedino Partizanu. 05.04.2017 Vozdovac-Partizan 1:2 (1:0) 08.04.2017 Partizan-Radnik 2:1 (0:1) 13.04.2017 Novi Pazar-Partizan 1:3 (1:0) I onda kao slag na tortu i cetvrta (druga sa Vozdovcem u mesec dana ) Sve regularno rekao bih 13.05.2017 Partizan-Vozdovac 2:1 (0:1)
Š

Šljaka

pre 8 meseci

Usrali se ko grlice, ovaj smrt nije otiso, pojačanja valjanog ni na vidiku, tako da voleo bih da grešimo pisi propalo, ova garnitura neće uspeti do kraja da se bori,sledece sezone mislim da da nam se crno piše ako se momentalno ne očisti Kompletan FKP od kriminalaca, svere politike itd.
N

Nejbi

pre 8 meseci

Ajmo Igore,ljubi te tvoj stari grobar utegni tu malo ekipu da licimo na nesto. Pozdrav Iz RSa. Ajmo crno beli.
J

Jelenko P

pre 8 meseci

A pojacanja i smjenu trenera vise niko ne pominje.JEDNIMA(CZ)se daju desetine miliona eura za pojacanja a drugi (Partizan) mogu da dovedu samo igrace bez obestenja(one koje niko drugi nece) i da drze trenera koji nema pojma o poslu kojim se bavi.
m

misliš

pre 8 meseci

na k.k. partizan?
N

Nenad1246

pre 8 meseci

Vidi ti to sa UEFA što nama daju,a vama neće.
S

Sasa91

pre 8 meseci

Džaba smenjujete upravu, smeši vam se srpska liga zbog nameštanja. To je vaš nivo, tamo možda najzad više nećete morati da nameštate sebi pobede.
m

mare8

pre 8 meseci

dovedite stopera i zadnjeg veznog da pregazi grupu skupocenih placenika....pa nek ugase klub bolje iz pocetka nego da te unistavaju godinama
N

News

pre 8 meseci

I posle kazu da Partizan ne igra medjunarodne utakmice na jesen. Na jna dolazi i omladinski prvak Rumunije
m

metalika moj dobar

pre 8 meseci

Šta znaci ova utakmica ? Da li proveravaju nekog “ bisera” da nam uvale ? Od ovih sto nemogu San Marino da prodju u prvom kolu evrope ili se planira povratak Grbića da nas malo osveži
2

250 sa sirom

pre 8 meseci

Duljaj zateže ekipu do maksimuma! Biće borba pregolema. Do titule, sam protiv svih kao Mare nekad! Nema predaje! Napred Duljalj, samo muljaj!
B

Bogdan58

pre 8 meseci

Kod Duljaja u pekari ima samo prazan burek !!!
M

Max90

pre 8 meseci

Uprava napolje
P

Pokret Gnjat AB

pre 8 meseci

Radi Duka i prekovremeno. Legenda, postenjacina i kako rece kum sa svadbe najiskreniji. Pritom imamo Belica koji je najborbeniji. Vazuru na celu kluba kao najbrzi kad se pali sa parkinga… ako je usta voda u usi u sezoni kupanja i Buducnost je dobra. Pogotovo ako nam u goste stizu legende.
?

??

pre 8 meseci

Kad su igrali kvalifikacije otkazivali meceve u ligi, sad kad nema utakmica oni zakazuju prijateljske. Jos kao duljaj je pricao da se kroz utakmice uigravaju. Pravi kontrasi ovi partizanovci
N

News

pre 8 meseci

Zato sto Radnicki Kg nije hteo da se skloni kao Javor,Radnicki nis ili imt
t

to je to

pre 8 meseci

cenim da ovu nece pobediti jer nije namestena
e

eeeee...

pre 8 meseci

ako radi,onda neka.
B

Burek

pre 8 meseci

E ovo je pravi derbi - duel dve ekipe sličnog kvaliteta