PATRIOTSKI TIKET: Svi pobeđuju, uz golove, kvota 6,50!

Vreme čitanja: 1min | sre. 11.07.18. | 11:52

Srpski klubovi su veliki favoriti u prvom kolu kvalifikacija za LŠ i LE, kladioci mogu to da iskoriste

Nijedan od srpskih klubova ne bi smeo da ima veći problem da prođe dalje u prvom kolu kvalifikacija za evrokupove. Jednostavno, rivali dolaze iz slabijih liga, i ispadanje bilo kog od predstavnika Superlige predstavljalo bi veliko razočaranje.

Već u narednoj rundi situacija će biti dosta drugačija, pa je ovo možda i jedinstvena prilika da na tiket stavite četiri pobede srpskih klubova u Evropi.

Izabrane vesti

A MOZZART je, naravno, da patriotizam nagradi pojačanom kvotom.

Za prvi Patriotski tiket ovog leta odabrali smo dvojke na Zvezdu i Partizan, i kečeve na Radnički iz Niša i Spartak iz Subotice, uz uslov da na mečevima Zvezde, Partizana i Spartaka padnu bar po dva, a na utakmici Radničkog iz Niša bar tri gola.

Redovna kvota na ova četiri tipa je 5,50, a samo u MOZZARTU ovaj tiket možete da odigrate s kvotom 6,50!

Ukoliko želite da odigrate ovaj tiket, dovoljno je da operateru na bilo kom MOZZARTOVOM uplatno-isplatnom mestu do srede u 18.00 kažete da želite da odigrate Tiket 01.

Podsetimo, Zvezda u 1. kolu kvalifikacija za LŠ danas u 18.00 gostuje letonskom Spartaksu iz Jurmale. U 1. kolu kvalifikacija za LE, Partizan u četvrtak od 20.15 gostuje pljevaljskom Rudaru, subotički Spartak dočekuje Kolrejn iz Severne Irske od 20.45, a 15 minuta kasnije, u Nišu, Radnički dočekuje maltešku Gziru.

Srećno, a u nastavku pogledajte i kvote na sve mečeve srpskih predstavnika...

 


tagovi

patriotski tiketbet analizasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara