PATRIOTSKI TIKET(I): Zvezda i Partizan zajedno - kvota 9!

Vreme čitanja: 2min | uto. 13.02.18. | 12:47

Specijalna ponuda u MOZZARTU za mečeve srpskih predstavnika u evrokupovima

Dugo čekano evropsko proleće je stiglo!

Prvi put Crvena zvezda i Partizan zajedno igraju u drugom delu evrotakmičenja, ali kako i jedni i drugi izjavljuju, ne planiraju da se zaustave u 1/16 finala Lige Evrope.

Izabrane vesti

Zvezda već danas u 18.00 igra sa moskovskim CSKA, dok Partizan u četvrtak od 21.05 dočekuje češki Plzenj.

Naravno, MOZZART je, kao i uvek, spreman da nagradi svoje igrače koji će i na tiketima podržati srpske predstavnike u Evropi!

TIKET 01 (Pobeđuju Zvezda i Partizan, kvota 9,00)

Idealan scenario pred revanše u Rusiji i Češkoj. Teško jeste, ali ne i nemoguće. Uostalom, Zvezda je u grupi primila samo dva gola, tim Vladana Milojevića delovao je gotovo besprekorno, a sami trener i igrači crveno-belih napominju da bi idealan rezultat večeras bio 1:0. Plzenj je izuzetno nezgodan protivnik, ne previše atraktivnog imena, ali je to ekipa koja ima sjajan skor ove sezone u Evropi, a u češkom šampionatu im nema ravnih, uprkos milionima koje su uložile Sparta i Slavija. Međutim, taktika Miroslava Đukića uvek je vezana pre svega za ofanzivu, i nema sumnje da će crno-beli u četvrtak napasti Čehe.

Redovna kvota na dva keca je 7,69, a samo u MOZZARTU ovaj tiket možete da odigrate s kvotom 9,00.

Ukoliko želite da odigrate ovaj tiket dovoljno je da operateru na bilo kom MOZZARTOVOM uplatno-isplatnom mestu danas do 18.00 kažete da želite da odigrate Tiket 01.

TIKET 02 (Zvezda daje bar jedan, Partizan bar dva gola, kvota 4,50)

Očekuje se velika borba i na Marakani i u Humskoj, to je jasno, ali srpski klubovi su domaćini i sigurno će ići na to da ugroze mrežu rivala. Zvezda i Milojević u Evropi baš vole rezultat 1:0, dok je Partizan uspeo da Jang Bojsima, Dinamu iz Kijeva i Skenderbegu jesenas u Humskoj da po dva gola. Pa zašto ne bi i Plzenju.

Redovna kvota na ova dva tipa je 3,91, a samo u MOZZARTU ovaj tiket možete da odigrate s kvotom 4,50.

Ukoliko želite da odigrate ovaj tiket dovoljno je da operateru na bilo kom MOZZARTOVOM uplatno-isplatnom mestu danas do 18.00 kažete da želite da odigrate Tiket 02.

SREĆNO!

 


tagovi

patriotski tiket

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara