Komentari na vest

Petar Škuletić slobodan igrač, Partizan nije opcija

G

Gost111

pre preko 2 godine

Realno nije za nas,a sa druge strane bolje on ako hoce i dalje da bude rezerva,nego Ozeg,Nikolic,Saponjic,Scepovic i slicni panjevi kojih smo se jedva resili
I

I have

pre preko 2 godine

Partizanu treba jos jedan centarfor, jer ako se Rikardo povredi sezona je bacena. Ali Skuletic nije sigurno taj koji bi pristao da bude rezerva, a opet nije tolika igracina da zbog njega vredi menjati formaciju, Markovica i Jovica staviti na klupu ili ih staviti defanzivnije. Kao sto sam tekst kaze, Partizan nije opcija, ne znam sta ste se popalili.
G

Grga Cvarak

pre preko 2 godine

A zasto nebi prihvatio da sjedi na klupi? Da nije mozda poslije Partizana bio negdje standardan? Ili je presjedio na klupi zadnje minimum 3-4 godine? To pod jedan. A pod dva, to sto je clanak napisao da "Partizan nije opcija" ne znaci apsolutno nista. Clanci u kojima se nagadja ko ce gdje preci se objavljuju na dnevno bazi svaki prelazni rok. Tako da se niko ne pali ni na sta. Taj transfer ako moze da se zavrsi, mora da se zavrsi. Na trzistu sigurno necemo naci bolju zamjenu za Rikarda, a da je besplatan kao Skuletic, odnosno da pozna nas sistem i moze odmah da se uklopi u njega.

Никола Грубнић

pre preko 2 godine

Ovo je pojačanje tj bilo bi moćni Škuntelar
G

Grga Cvarak

pre preko 2 godine

Ako je covjek slobodan i voljan da se vrati u nas fudbal, a svjestan je da ce vecinski samo ulaziti sa klupe jer je Rikardo ipak klasa za njega, ne vidim ama bas ni jedan razlog zasto ga nebi doveli. Sezona se ne moze izgurati sa samo jednim pravim spicom ili nekom djecom tipa Milovanovica, Stulica, Bazdara kao prvim zamjenama. To sto je doveden (ili ce biti doveden) ovaj Holandjanin ne znaci da nema mjesta u timu i za njega i za Skuletica. A ovi kojima je Skuletic los igrac, podsjetite se gdje zivite i ko nam je sve pod ugovorom sa timom... kad se toga podsjetite, onda vam mozda i bude jasno zasto bi Skuletic zapravo bila idealna zamjena za Rikarda.
N

Nemacpojma

pre preko 2 godine

Skuletic nam je trebao pre, sada ima smisla da rizikujemo da imamo samo Rikarda jer dva super talentovana klinca imamo a tu su i Holender i Mening koji mogu da odigraju tu ako treba i za nasu ligu bice sasvim dovoljno...Ocigledno niko od mladjih nece nigde na pozajmicu i ako ostanu da sede na klupi nece biti dobro za njih...Samo zavisi od toga da li ce da nam se posreci da Rikardo ostane zdrav do kraja..
R

Ris

pre preko 2 godine

A tu je i preko 50 utakmica u sezoni. Ima dovoljno prostora za sve.
M

Ma jeste

pre preko 2 godine

narocito Holender,gori je i od Lutovca
P

PedjaPFCCCC

pre preko 2 godine

Nije Mi jasan ovaj Monpelje. Prodali su Labordea i Delorta za Smesni 25 Miliona a mogli su makar 40 da traze jer su obijica opasni. Uz to Skuletic kada je igrao umesto njih to jest ulazio uvek je solidno odigrao. Znaci pustili su sva tri Spica da im odu ostali bez prave devetke i doveli potpuno novog igraca koji ne poznajes tim. DOVELI GERMANIA ZA DZ koji iz Ekipu u Ekipu prelazi i nikako ne moze da se uklopi. Imao je jednu dobru Sezonu u Monacu pre par godina i to je to. Tri Spica odose, dodje jedan Nov....
P

Pjer

pre preko 2 godine

Sta je solidno odigrao,krsina neopevana...
P

Pjer

pre preko 2 godine

Gde je solidno odigrao,sta si gledao? Panjina neopevana,pa sve ti govori da su pre njega prodali dva spica i da su i njega oterali koliko nezna,u fazonu bolje da nemamo spica nego da ga kao imamo a u stvari ga nema....
D

Dzo Black

pre preko 2 godine

Ja bih ga doveo na godinu dana, znacio bi nam i u prvenstvu i u evropi...A ovako i dalje imamo samo jednoh klasicnog spica Menig nije, i ne bi bilo lose da ga dovedemo znacilo bi nam posebno u prvenstvu!
R

Ris

pre preko 2 godine

Škuletić nam je potreban iz razloga da ne bi došli Šaponjić ili Šćepović.
D

Dzo Black

pre preko 2 godine

@Ris Saponjic moze, Sceoovic nikako!Ali docice Scepovic samo je pitanje vremena...
B

Balerina

pre preko 2 godine

Koji bre Saponjic ? Pa njega su stoperi po Srbiji, trpali u dzep... Balerina klasicna,fizicki slab,bez volje da se bori,da kida,kao malokrvna bledunjava tinejdzerka,da mu obuces triko i suknjicu i baletanke umesto kopacki,balerina klasicna,eventualno moze lastis da igra.
A

Alo decko

pre preko 2 godine

Zasto ostavljaju komentare ljudi koji o fudbalu nista ne znaju? Skuletic ni u kom slucaju nista dobro ne bi doneo Partizanu. Ova deca Milovanovic i Bazdar su za njega igracine. Koj ce nam jos jedan panj kome su glavne i jedine karakteristike snaga, borbenost i valjanje kamena uz brdo.
B

Bar Kohba

pre preko 2 godine

Po meni je Skuletic potpuni prosek i nije efikasan. Snazan je i borben, ali mi nije klasican spic. U Lokomotivi je i igrao, dao je nekih 10 do 12 golova za 2,5godine,u Genclerbriligiju je bio solidan 8 golova za sezonu, ali poslednje tri godine u Monpeljeu i Sivasu nista, na 70 utakmica nije 5 golova dao. Njegova realnost je sada sa 31 godinom Kipar ili slabiji tim Grcke, Turske, Rumnije, uzalud sto je besplatan.
g

ghttr

pre preko 2 godine

Prica se za njega da ima i vise godina da je mutio nesto isto kao sto se za Simona Vukcevica pricalo.
s

stss

pre preko 2 godine

ja sam trenirao sa njim, iz istog smo grada. nije bilo nikakvog muljanja, momak je 90o godiste, jednostavno je bio ogroman uvijek, i trenirao je sa starijima jer je bio fizicki nadmocan
G

Gost1978

pre preko 2 godine

skuleta je markov igrac, a sujetni stanojevic to ne bi mogao da podnese, kapiram da moze da bi vratio marka scepovica, poput jojica i miljkovica
H

Hahahahahahaha

pre preko 2 godine

Koja glupost da je Skuletic Markov igrac... Plus pogledaj intervju Marka Nikolica gde je imao samo reci hvale za Stanoja. Vas botovski Panticevski mozak u svemu vidi neku zaveru. evo ti npr. koji mrzis Stanoja ( ne znas ni sam zasto) navedi mi koga bi doveo umesto njega? Mozda Drulovica, Stolicu, Curcica ili nekog slicnog strucnjaka...
N

Ne seri

pre preko 2 godine

Glupane...ti ces Stanoji da nesto spocitavas.
M

Mr. Vazura

pre preko 2 godine

Molim pojedine da ne preteruju. Trazili ste danima bilo kakvo pojacanje i pljuvali me kako ne dovodim nikog. Onda dovedem Celavog vojnika Partizana da uskoci umesto Vujace ili Sanija ako zatreba, dovedem sjajno krilo Tventea... Opet se trazi jos, dam vam saku vi ocete celu ruku. Da dovedem i Skuletica trazili bi ste onda jos golmana jos jednog.
G

Gost-pp

pre preko 2 godine

Ajde Stanoje reaguj, da dodje Škuntelar, realno nam treba, može da se igra i sa 2 napadača a ovog iz Holandije što dolazi staviti na levo krilo umesto Holendera.
O

Objektivan983

pre preko 2 godine

A gde ces Jovica koji mora da igra kao bonus plus igra odlicno, gde ces Markovica koji je u formi, Pantica, Meniga? Zasto menjati formaciju kad nam u ovoj ide dobro u ostalom u ko zna kakvoj je formi Skuletic, a njemu se ne dolazi sigurno za male pare i da greje klupu Rikardu. Holender, Menig (po potrebi) i Milovanovic su zamene za Rikarda. Nema potrebe za Skuleticem iako ga gotivim.
f

fftt6666

pre preko 2 godine

@Objektivan983@ Nije Mening spic niti je igrao to ikada, momak je klasicno krilo ono tipicno iz Holandske skole fudbala. Bilo bi lepo da imamo jos neku opciju sem Rikarda, narocito za Evropu kad se juri rezultat. Pre svega od domacih igraca Luka Djordjevic ako je jos slobodan mozda i Saponjic zbog godina pre Skuletica sigurno
m

metalika moj dobar drugar

pre preko 2 godine

Škuletić nam treba ko novi talas korone
G

Grga Cvarak

pre preko 2 godine

@Metalika Ti vjerovatno kontas da bi nam bio bolji neko kao Ziru ili mozda da vratimo Mitrovica nazad? Dobar je to kont. I ja bih to radije. Ali zaboravljas gdje zivis i koja je realnost srpskog fudbala. E u toj realnosti bi Skuletic bio idealan igrac sa klupe za Partizan.
G

Gost011

pre preko 2 godine

Pera bi sad valjao Partizanu. Iliev reaguj! Kad si doveo Miljkovića možeš i Škuletića.
S

Strucnjakk

pre preko 2 godine

Vazura reaguj. Salim se, dosta su za napad Rikardo, a zamene Holender i Milovanovic, uz to i Menig moze da igra napadaca zato je Stanoje i trazio brzo krilo koje moze i u napadu, da bi mogao da menja Rikarda ponekad.
H

Holender ? ! ?

pre preko 2 godine

On je dobar samo kad sedi klupi,na terenu je katastrofa,gori od Lutovca
g

gost1970

pre preko 2 godine

Lego bi nam ko kec na deset..Steta sto ga necemo dovesti, mada tesko da bi mogo da se proda, a i ovi iz uprave ne mogu da se tale tako da..Bila bi to ubitacna ekipa sa njim u napadu..
N

NAPADAČ

pre preko 2 godine

Zašto nije? Mislim da Partizanu treba još jedan centarfor.
j

jsdiofj

pre preko 2 godine

Zamene za Rikarda su Holender koji je prosle sezone igrao prvog spica iako to nije ali tu se ipak najbolje snalazi, Milovanovic i Menig ako bude potrebe. Nema potrebe za Skuleticem samo bi se stvorila prevelika guzva.
H

Holender

pre preko 2 godine

se najbolje snalazi na klupi
G

Gostić

pre preko 2 godine

Momak odigra polusezonu u Partizanu i obezbedi i potomke ako je pametan.Visegodusnji milionski ugovor sa Lokomotivom,pa takodje sa Monpeljeom i sada ce opet imati sigurno jos jedan kvalitetan ugovor.Nesto slicno kao Lekic iz Zvezde...