Petković spasao Dinamo novog poraza, Hajduk ostao ispred

Vreme čitanja: 2min | sub. 10.02.24. | 21:45

Kod komšija prva tri kluba u tri boda...

Od Lokomotive do Lokomotive trajala je Dinamova renesansa ovog proleća! Od onih 0:3 u Maksimiru do večerašnjih 2:2 u Kranjčevićevoj. Između su bile dve pobede, protiv Istre i protiv Gorice, samim tim i šansa da se preskoči Hajduk (zahvaljujući i nekim nj4egovim kiksevima), međutim ništa od toga. Dogodilo se novo saplitanje i novi koncert zvižduka za šefa struke Modrih Sergeja Jakirovića.

Opet su Zagrepčani pali tamo gde se nisu nadali, a da nije bilo Bruna Petkovića, koji se dvaput našao na pravom mestu kad je bilo važno, ponovo bi grdno stradali. Lokomotiva je vodila u dva navrata, Dinamo izgledao tragično, Petković ga vraćao u život, ali do preokreta se nije moglo.

Izabrane vesti

Za domaćina su pogađali 18-godišnji Fabijan Krivak u 18. minutu i veteran Duje Čop u sudijskoj nadoknadi prvog dela. Petković se prvi put golu radovao u 40. minutu, pa onda u još dubljoj nadoknadi prvog poluvremena.

Konkretno, Čop je pogodio u 45+5, a Bruno 45+8. U drugom delu mreže su mirovale...

Ovo je deveti put u sezoni da Dinamo nije pobedio, što će reći da se okliznuo maltene na polovini mečeva?! Hajduk i Rijeka imaju tek po pobedu više - 13.

Zanimljivo da Crvena zvezda i Partizan zajedno imaju manje kikseva (to jest manje puta nisu pobedili) nego Modri ove sezone.

Nema sumnje da ima elemenata za kvalitetnu raspravu da li se radi o razlici u kvalitetu takmičenja i koliko svemu doprinosi skraćena liga...



tagovi

Hrvatska 1

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara