Komentari na vest

Piksi procentualno bolji od Radomira, nedostaju mu četiri pobede da bude najveći od osamostaljenja

Marko Milivojevic

pre preko 1 godinu

Posle Antića nismo imali boljeg selektora. Šta god da bude na svetskom prvenstvu, Piksi mora da ostane selektor. Dopada mi se vizija, dopada mi se atmosfera u timu, dopada mi se taj pobednički mentalitet koji im je za kratko vreme usadio. Verujem u dobar rezultat ali, šta god da bude, saradnja mora da traje.
D

Dojčilo

pre preko 1 godinu

Ma Piksijev pristup u kom protivnik nije bitan već naša igra je pravi pristup...Baš nas briga za Brazilce i ostale reprezentativce . Mi igramo svoju igru....pa kako prođemo...Ajmo u Katar da se igramo fudbala...mi to znamo i mi to možemo! Napred Srbija!!!

Katalonija

pre preko 1 godinu

Nacionalni stadion nazvati po njemu, prosto i jednostavno.
S

Sedorf10

pre preko 1 godinu

Piksi je najbolji jer je najinteligentniji. Mada treba reci i da je Antic bio veoma dobar. Uz to Antic je imao po kvalitetu slabije igrace od Piksija. Piksi ima zveri u napadu, a bogami i na sredini. Verujem da ce Piksi naci mesto u prvih 11 i Ivanu Ilicu kao sto je nasao i Vlahovicu i Mitrovicu. Jer Piksi je poseban. On tacno oseti ko sta moze na terenu.

petarpekidimitrijevic@gmail.com

pre preko 1 godinu

Dobije tri u grupi ,dobije u osmini finala i eto ga najveći od svih ikad ☺️☺️😁 naklon do poda za majstora ,uvek je to bio i uvek ce biti ,kako god da prodju tamo . Realno, grupa nam je prejaka, ako je prodjemo, nebo je granica ... ☺️
D

Don Vito Corleone

pre preko 1 godinu

U Zvezdi je hteo da zavede red i najuren je. U savezu hoće da zavede red i odmah je krenuo napad od onog Prevaranta i Lešinara, koji je još i platio šipku da krene napad na Piksija. Mnogima ne odgovara da u klubovima i savezu bude sve čisto, jer onda Lešinari ne mogu da muljaju. Jedan je Dragan Stojković Piksi, Najveći.
p

prti

pre preko 1 godinu

Ufff koja kolicina gluposti u dve recenice. Ako si predsednik kluba i cutis dok klub od -12 dodje do -62mil za 2 godine i odes u tom momentu kako je to 'zavodjenje reda' u klubu pritom placao si igrace 2miliona sa kracom nogom ?
5

5. zvezdina zvezda

pre preko 1 godinu

To pravi tim! Nekadasnja legenda Zvezde, Piksi, napravio je tim, hemiju, samopouzdanje, taktiku, odabrao prave i pre svega kompatibilne igrace. Nekadasji igraci Partizana Mitrovic, Vlahovic, Pavlovic... Vojvodine Tadic, Milinkovic-Savic... svi za Srbiju! Tako se to radi. Da, Zvezdasi treba bez zavisti da priznaju klasu Mitrovicu, Vlahovicu i ostalima... Da, Partizanovci treba da priznaju da je Piksi taj bez koga ovo nebi bilo moguce, jer niko osim njega nema istovrmeno i licnost i autoritet i znanje i sampopuzdanje i ime i hrabrost pa da ga svi ovi veliki igraci slusaju i shvate da samo kao tim mogu do uspeha. Fudbal je timska igra. Svih 11 ili cak 22 igraca (na treninzima) su bitni. Ne moze Mitrovic sam da daje golove ako ostalih deset ne igra za tim, niti nesto znaci borba ostalih ako Mitovic ne postigne gol. Svi za jednog - jedan za sve. Klupska prepucavanja ovde nemaju mesta jer i Piksi vodi Srbiju a i igraci igraju i daju golove za Srbiju a ne za svoje sadasnje ili bivse klubove. Ne treba da bude cudno ako realnom Zvezdasu omiljeni igrac reprezentacije bude Mitrovic jer daje sve od sebe. I on i Vlahovic, Tadic, Milinkovic-Savic, Lukic, Zivkovic, Jovic, Radonjic... donose radost Srbiji, daju golove za svoju zemlju, za sve navijace Srbije. Niti ih daju za Partizan, niti za Vosu, niti za Zvezdu... niti ih daju protiv Zvezde, Vose, Partizana... Daju golove i ostvaruju pobede za Srbiju! Uvek je neki klub imao vise vedeta u nacionalnom timu. Najveci uspeh srpskog reprezentativnog fudbala modernog doba je 5.mesto Jugoslavije na svetskom prvenstvu u Italiji 1990. Medju glavnim igracima tima su bili tadasnji i bivsi igraci Zvezde Piksi, Savicevic, Pancev, Prosinecki, Sabanadzovic, Ivkovic... U idelani tim svetskog prvenstva izabran je Piksi, najbolji igrac svetskog prvenstva do 21 godine bio Prosinecki... Danas su medju glavnim igracima bivsi igraci Partizana Mitrovic, Vlahovic, Pavlovic, Milenkovic, Lukic... Ali svi su oni srpske zvezde kada nose dres drzavnog tima i svi igraju prvenstveno za slavu svoje zemlje. Ako Srbija napravi veliki uspeh u Kataru, a Mitrovic na primer bude golgeter prvenstva, svi treba da budu srecni jer je to uspeh Srbije a ne da se prepucavaju za koga je igrao ili gde je ponikao. Drugi taj tim gledaju kao Srbiju, ne dele ih na Zvezdase i Partizanovce. Zasto bi Srbi onda to sami sebi radili?
p

plitak potok

pre preko 1 godinu

Svaka cast legendo!
D

Dojčilo

pre preko 1 godinu

Niti te znam niti ću te ikada upoznati ali to što si napisao je suština i tome se nema šta dodati niti oduzeti. Svaka ti čast! Živela Srbija!
H

Hdkslžs

pre preko 1 godinu

Najveći uspeh je dva puta 4 mesto 1930 i 1962 kao Jugoslavija, samo što su 1930 igrali isključivo srpski igrači.
M

Manolas

pre preko 1 godinu

Ja ne znam zasto je ovaj covek ovoliko godina bacio u vetar kao funkcioner klubova a da se odmah nije okrenuo trenerskom poslu. Sve je ovo super ,ali ako se desi neki neprijatan poraz od Brazila dokusurice nas i Kamerun i Svica. Tako da moramo vise da popunimo sredinu terena sa jacim igracima jer karioke napadaju prekoNejmara najvise.
S

Sale UGRINOVCI

pre preko 1 godinu

On je rođen pod tom Zvezdom ⭐ Da bude najbolji... Karma...
Ž

Živela Srbija

pre preko 1 godinu

Već je najbolji napravio je je hemiju sa mladim Ivanom ilićem tek sledi odlične partije.Koliko mu dozvole da radi biće uspeha.Muslin je bi žrtva svega Piksi ne sme biti.