Komentari na vest

Pobeda na poklon Popoviću za rastanak

V

Vojvodina jedna jedina

pre 5 meseci

Steta sto odlazi! Nadam se da ce se naci bar priblizno resenje,jer mislim da je napravio homogenu ekipu,koja je igrala lep fudbal i da je ostao ,bar dva prelazna roka,Vojvodina bi izgledala onako kako svaki navijac Vojvodine zeli! Ranko sve najbolje u daljoj karijeri !
N

NR

pre 5 meseci

Vojvodina sa Bakari Baharom uzima prvenstvo i kup.
C

Chiske1

pre 5 meseci

Definitivno nije do uprave, sada mi je receno da je dobio strasne uslove u Japanu, i uprava nije htela da mu stoji na putu, Vojvodina ce da dobije veliko obestecenje za njega. Koliko, e to ne znam. Dobio sam info za dva imena koja su sigurno u opticaju za novog trenera. Nazalost jedno je Lalatovic medjutim on je stavljen kao zadnja opcija ako se ne uspe dovesti tih par prioritetnih imena. Prvi pik Je Marko Mitrovic.
K

Kafa1989

pre 5 meseci

Kako nije do uprave Chiske? Je l isto nije do uprave kao kad su otišli Čumić, Kabić i Milošević? Hteli su da odu i to je to, ko god nam ponudi neke pare ili hoće da ide mi ih puštamo. Na šta je spao naš voljeni klub kad je samo usputna stanica? Jedan Čukarički ima igrača koji igra kod njih već 7 godina. Mi igrača kvaliteta Docića možemo da sanjamo, a pogotovo da ga zadržimo 7 godina, otišao bi sa prvom ponudom posle 6 meseci. No nebitno, puna podrška momcima za lep oproštaj sa Rankom. Ova pobeda nam puno znači, da na dobrom mestu završimo sezonu i uz pojačanja i novog trenera napadnemo to 3. mesto.
C

Chiske1

pre 5 meseci

VIdeli smo i Docica i Djakovca u evropi kako su strah i trepet za timove. Indio je naspram njih bog i batina! Po statistici najjaci zadnji vezni u ligi. Cumic je pusten jer je ponuda za njega bila takva da ce da resi sebi egzistenciju. To sto se uradilo zadnjeg dana prelaznog roka e to je vec druga prica, samo zbog toga MJ je morao da bude bivsi. Klub oce da ostane u dobrim odnosima sa svima i zato daje slobodne papire i ne staje na zulj ni igracima ni treneru. Po meni videcemo sposobnost uprave u tome koga ce dovesti umesto Ranka. Ako bude narkos ili neki linta ja bojkotujem utakmice!
b

bambi22

pre 5 meseci

Priča se po gradu da je novi trener stranac... Da nije Barak Bahar?
Z

Zvlat BG

pre 5 meseci

Marko Mitrović?!?!?!?
N

NoviSad021

pre 5 meseci

Ko je taj?
Џ

Џими Џими

pre 5 meseci

Спржиће вас змајеви на крову.