Igrači Crvene zvezde (©Reuters)
Igrači Crvene zvezde (©Reuters)

Pobede Crvene zvezde i Antverpena najviše vrede u Mozzartu

Vreme čitanja: 3min | sre. 04.10.23. | 10:47

Nigde na svetu nećete naći veće kvote

Zahuktava se klupska fudbalska sezona i ove srede je naravno izbor velik.

Bukmejkeri Mozzarta su za danas spremili dve promo kvote, koje će u svakom momentu da budu najveće na svetu. To su jedinica na Crvenu zvezdu protiv Jang Bojsa u sklopu drugog kola Grupe G Lige šampiona, kao i kec na Antverpen u sudaru sa Šahtjorom u okviru Grupe H.

Izabrane vesti

Najvažniji meč jeseni, utakmica koja može da prelomi sezonu, 90 minuta bitke vredne evropskog proleća... Sve ove konstatacije lepile su se za duel Crvene zvezde i Jang Bojsa od trenutka kada je žreb u Nionu spojio srpskog i švajcarskog prvaka. Jasno je da crveno-beli imaju imperativ pobede i da će pred krcatim tribinama stadiona Rajko Mitić pokazati od čega su satkani. Crvena zvezda je, kada govorimo o Mozzart Bet Superligi, u padu forme. Ne govore samo o tome dva poraza na gostovanjima, već i teško izvojevan trijumf protiv Radničkog. Međutim, veruju navijači da će tim Baraka Bahara sa drugačijom krvnom slikom savladati ekipu iz Berna i ustremiti se na osvajanje trećeg mesta u grupi. Oba tima su sezonu u Ligi šampiona otvorili na identičan način. Porazima od Mančester Sitija (1:3), odnosno Lajpciga. U nešto boljem raspoloženju beogradski meč dočekuje tim Rafaela Vikija, jer se pobedom nad Grashopersom pozicionirao na drugo mesto domaćeg prvenstva iza Ciriha. Jasno je da ovaj Zvezdin tim igra drugačije u Ligi šampiona u odnosu na domaće prvenstvo. Na strani Beograđana je i tradicija. Crveno-beli su se u dosadašnjoj istoriji četiri puta sastali sa Jang Bojsom i nikada nisu poraženi. Zabeležili su dva remija u eri Vladana Milojevića (2:2, 1:1) i siguran prolaz 2004. godine (2:2, 3:0). Dobra stvar za ekipu Baraka Bahara je što je na prethodnih 13 utakmica uvek postizala gol. Poslednji put su crveno-beli imali nulu na kontu još od aprilskog večitog derbija u Humskoj (0:0). Marakana će biti veliki adut neuigranog tima Baraka Bahara. Crveno-beli na poslednjih pet susreta kao domaćini u Evropi imaju tri pobede, remi i nezaslužen poraz od Monaka.

-------------------

Igraj novog Prognozzera - osvoji do 100.000 dnevno sa NULA dinara uloga

-------------------

ANTVERPEN - ŠAHTJOR (SREDA, 18.45), KEC 2,00

Antverpen je u nekoj vrsti krize i ne uspeva da pobedi na četiri utakmice zaredom. U poslednja tri meča izabranici Marka Van Bomela odigrali su nerešeno, i to istim rezultatom 0:0. Ovo je odlična šansa za prekid loše serije, jer nadolazeći protivnik nije naročito više klase. Tim ima određenih kadrovskih problema, jer Čorbani, Ondrejka, Vajns, Verhulst i Engels neće moći da pomognu ekipi. Antverpen je trenutno petoplasiran u belgijskoj Pro ligi sa 14 bodova iz devet duela, samo pet poena daleko od lidera. S druge strane, posle neuspešnog starta u grupnoj fazi Lige šampiona i poraza od Porta (1:3), Šahtjor Donjeck je odigrao tri meča - dva u nacionalnom prvenstvu i jedan u Kupu. Niko nije očekivao poraz od Vorskle (1:2) i remi sa Lavov Ruhom (1:1). Gosti iz Ukrajine nemaju ozbiljnije izostanke, i samo Lasina Traore neće moći da pomogne klubu. Šahtjor je vodeći tim u nacionalnom prvenstvu sa 18 bodova posle devet susreta.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvotenajveća kvota

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara