Počelo je: Sporting zvao Zvezdu i pitao koliko košta jedan od kapitena!

Vreme čitanja: 2min | pon. 30.04.18. | 21:18

Posledica odličnih igara momka koji je odigrao 47 utakmica ove sezone

Titula je matematički overena, šampionski pehar još nije podignut, a rukovodstvo Crvene zvezde počelo je da skuplja ponude (ili bolje reći interesovanja) za kreatore vrlo uspešne sezone.

 Nesumnjivo je da će rukovodstvo crveno-belih biti na mukama kako bi sačuvali kadar za letošnje kvalifikacije. O tome svedoče poslednje informacije sa Marakane. A one glase: predstavnici Sportinga iz Lisabona zvanično su se obratili kolegama iz Crvene zvezde i upoznali ih sa činjenicom da su vrlo zainteresovani za jednog od kapitena tima Filipa Stojkovića, saznaje MOZZART Sport.

Izabrane vesti

 Popularni Žule je stigao na Marakanu leta prošle godine, posle turobnog perioda u Minhenu, i u matičnom klubu je prosto eksplodirao. Odigrao je iznad svih očekivanja, sakupio 47 takmičarskih mečeva ove sezone i bio jedan od najjačih aduta Vladana Milojevića...

On u junu ulazi u poslednju godinu ugovora i sigurno to je jedini razlog zbog kojeg čelnici Crvene zvezde razmišljaju o prodaji Filipa Stojkovića. Njihov plan je da Žule bio deo ekipe koja će ovog leta pokušati da se ponovo domogne grupne faze Liga Evrope... Spremni su da pregovaraju, ali samo u slučaju da Sporting bude spreman da sačeka reprezentativca Crne Gore do polovine avgusta. Tačnije, do kraja kvalifikacija.

Nema sumnje da bi prelazak u Sporting predstavljao transfer karijere Filipa Stojkovića. Zeleno-beli iz Lisabona se sa Benfikom bore za mesto koje vodi u Ligi šampiona, a prva opcija Žorža Žezusa je reprezentativac Makedonije Stefan Ristovski. Reč je o vršnjaku Filipa Stojkovića koji se afirmisao u Rijeci. Dakle, nije igrač mnogo većeg rejtinga od popularnog Žuleta.

Vreme velikih odluka stiže uskoro na Marakanu.

(Foto MN Press)


tagovi

Filip Stojković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara