Kristijano Ronaldo (©Reuters)
Kristijano Ronaldo (©Reuters)

Počeo je da štuca i Rangnikov Junajted, na Barnli bez Bruna, Pogbe i Lindelofa

Vreme čitanja: 3min | čet. 30.12.21. | 11:58

Premijer liga: Danas samo jedan meč, četa Šona Dajša gostuje na Old Trafordu posle 18 dana pauze

Otišao je Ole Gunar Solskjer, došao je nemački stručnjak Ralf Rangnik kao privremeno rešenje, ali problemi Mančester junajteda su ostali. Đavoli su vezali dva minimalna trijumfa protiv Kristal Palasa i Noriča, ali pre tri dana, klub sa Old Traforda je jedva izvukao bod (1:1) na Sent Džejms parku protiv davljenika Njukasla.

Nekadašnji vladar Premijer lige, bivši šampion Evrope, najviše može do četvrtog mesta i plasman u Ligu šampiona. Vodeći trio – Mančester Siti, Čelsi i Liverpul se odlepio na dvocifrenu prednost na polovini šampionata.

Izabrane vesti

Pod Ragnikom, Junajted igra tvrdo, na mali broj golova. Kristijano Ronaldo nije tako ubojit kao što se očekivalo. Postigao je samo sedam golova u prvenstvu u drugom mandatu u klubu. Na Teatar snova večeras (21.15) stiže Barnli koji je na mestu koje vodi u Čempionšip.

Za ovaj meč, Rangnik ne može da računa na Portugalca Bruna Fernandesa. On je suspendovan na jedan meč jer je u Njukaslu zaradio peti žuti karton u šampionatu. Van stroja zbog korona virusa je švedski štoper Viktor Lindelof, dok je Pol Pogba povređen. Francuski napadač Entoni Marsijal je na izlaznim vratima kluba. Ove sezone je malo igrao i kod prethodnika, Norvežanina Ole Gunara Solskjera.

21.15: (1,40) Mančester junajted (4,90) Barnli (9,00)

Barnli će igrati prvi meč u Premijer ligi posle 18 dana. Prethodna tri protiv Votforda, Aston Vile i Evertona su odložena zbog loše situacije sa novim sojem virusa korona. Gosti stižu u Mančester bez Ešlija Barnsa i Konora Robertsa, dok se Maksvel Kornet oporavio od korone i spreman je za duel s Ronaldom i drugovima.

Junajted nikako da uhvati ritam. Fudbaleri su i dalje na stubu srama. Geri Nevil je posle lošeg izdanja i samo boda protiv Svraka kritikivao, pre svega Portugalce Kristijana Ronalda i Bruna Fernandesa. Velikan iz Mančestera je na svom terenu dobio samo četiri od osam mečeva. Poslednja dva duela je slavio protiv Arsenala (3:2) i Kristal Palasa (1:0). Četa Šona Dajša nema pobedu na osam utakmica ove sezone u Premijer ligi (samo četiri boda) na gostovanjima.

Napadač Barnlija Džej Rodrigez je postigao gol u poslednja dva meča u Premijer ligi protiv Mančester junajteda.

Prošle sezone, Junajted je dobio oba puta Barnli, na svom terenu sa 3:1, a u gostima sa 1:0, ali je navijačima Đavola ostala u lošem sećanju pretprošla sezona, kada je tim Šona Dajša dobio velikana na Old Trafordu sa 2:0 golovima Vuda i Rodrigeza.

------------------------------------------------

Odigraj tiket kao i svakog dana i osvoji Porše Makan

SVAKI TIKET JE ULAZNICA U ARENU

Mozzart Gladijator je takmičenje sa pravilima takvim da u njemu svi učestvuju. Visina uplate ne igra presudnu ulogu, kao ni to da li je tiket dobitan ili ne. Tvoje je samo da svakog dana odigraš tiket, jer je svaki ulaznica u arenu.

--------------------------------------------------

PREMIJER LIGA – 20. KOLO

Utorak

Kristal Palas - Norič 3:0 (3:0)

/Eduar 8, Mateta 38, Šlup 42/

Sautempton - Totenhem 1:1 (1:1)

/Vord-Praus 25 - Kejn 41/

Votford - Vest Hem 1:4 (1:2)

/Denis 4 - Souček 27, Benrama 29, Nobl 58, Vlašić 90+2/

Lester - Liverpul 1:0 (0:0)

/Lukman 59/

Sreda

Čelsi – Brajton 1:1 (1:0)

/Lukaku 28 – Velbek 90+1/

Brentford – Mančester siti 0:1 (0:1)

/Foden 16/

Četvrtak

21.15: (1,40) Mančester junajted (4,90) Barnli (9,00)

***kvote su podložne promenama


Odloženo

Arsenal – Vulverhempton

Lids – Aston Vila

Everton - Njukasl




tagovi

Mančester JunajtedBarnliPremijer ligaBruno Fernandešbruno fernandes

Obaveštavaj me

Man. Junajted

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara