Komentari na vest

Počinje Mozzart Bet Prva liga Srbije: Dizelka gura Pančevo u elitu, sve druge prognoze – nemoguće

k

kikikikiki

pre preko 1 godinu

Smanjite Superligu na 10-12 klubova (kao u Hrvatskoj, Švajcarskoj, Austriji...), pa će i Prva liga imati konkurentne klubove koji mogu da se bore za status superligaša. Ovako ćemo uvek imati samo klubove iz Srpske lige zalutale u Prvoj ligi i klubove iz Prve lige zalutale u Superligi. Uz dobar temelj i fudbal u Srbiji će procvetati. Sportski pozdrav.
Z

Zvlat BG

pre preko 1 godinu

Nema favorita! Sve ista imena igrača koji se vrte u krug! Takodje i treneri! Isto je i po Srpskim ligama, pre svega Beograd i Vojvodina! Ništa novo! Staro je da niko od njih nema infrastrukturu za više!
T

Tirke BSK

pre preko 1 godinu

Interesantna geografska nerasprostranjenost klubova :) Kad vidim da Grafičar pretenduje na ulazak u najviši rang nije mi dobro, pojma nemam odakle se pojavio ovaj Željezničar iz Pančeva, kad pomislim na Pančevo pomislim samo na Dinamo... Sve u svemu, nikada nećemo imati najviše rangove kao što je to u svetu - uređenih FUDBALSKIH stadiona, i sa klubovima iz najvećih gradova koji imaju neku publiku i navijače, tradiciju iza sebe, da to sve ima neki smisao i liči na nešto.
D

Deyan X

pre preko 1 godinu

Dinamo tavori u Srpskoj Ligi. Inace cak je I Velja Nevolja bio nesto u upravi Dinama pre hapsenja. Duga je prica oko Dinama, jer je stadion gde igra bio u najavi za prodaju, pa su kolale I razne price. Zasada prodaje stadiona nema. A radi se projekat za Novi gradski stadion Zeleznicar je klub sa dugom istorijom, ali samo po juznobanatskim ligama je igrao. Pre 10ak godina grupa entuzijasta preuzima Zelju I dovodi ga do Srpske lige za 5-6 godina. Koliko sam upucen onda ulaze dodatno ljudi iz politike, I bukvalno preuzimaju klub, koji ce ove godine biti prvi Ili drugi. Sve vam jasno. Novi vestacki teren kostao je 600k evra, sto je malo preterano, kad se ima u vidi da ce se uskoro praviti Novi stadion. Gospodski receno, sve ovo oko Zelje napravljeno je da bi se izvlacile pare iz Pancevackog budzeta.
k

kor. ime

pre preko 1 godinu

Ima dobrih timova ovde, čak i vrlo ok igrača. Stvara se pitanje da li će kvalitet ekipa ili stadiona biti faktori za promociju
B

Boranin030

pre preko 1 godinu

Prva liga beogradskog pašaluka
r

rebus

pre preko 1 godinu

Odakle su iskopali ove klubove, ja znam za fudbalski klub Srem iz Sremske Mitrovice, i Dinamo iz Panceva, nekadasnje drugoligase u staroj jugoslaviji. Nemam nista protiv ni manjih klubova koji su igrali zonske lige, samo nema smisla da se upropaste najveci klubovi iz tih gradova i nikom nista, samo se prebace na druge klubove, verovatno dok i njih ne uniste.
G

Gost iz Srema

pre preko 1 godinu

Toliko ,,kao" znas klubove a ne znas da ovo nije FK Srem koji vise i ne postoji nego je ovo FK Radnicki iz Sremske Mitrovice
G

Grrrr

pre preko 1 godinu

Jedino Sloboda(Užice) I Rad su bili stabilni drugoligaši u bivšoj zemlji,(Rad I prvoligaš),ovo ostalo 3.liga,4,liga I beton liga.
G

Gost89

pre preko 1 godinu

Novi Sad je bio večiti drugoligaš u Jugoslaviji. Ima ozbiljniju istoriju i rezultate od 99% ovih klubova. Nažalost, kao i većina manjih klubova iz Jugoslavije propao je tokom sledećih decenija i bio zamenjen ovim instant klubovima sa raznovrsnim vlasnicima.
G

Gosts

pre preko 1 godinu

Ne gura dizelka nikog u Superligu,nego politika
P

Pedja0712

pre preko 1 godinu

A ko gura zvezdu i 80% super i prve lige
J

Jel moguce

pre preko 1 godinu

Da ovo neko prati ???
L

Ludilo bre

pre preko 1 godinu

Naravno, mozda tebe da pratimo?
E

Esex

pre preko 1 godinu

Ja ovo pratim jer volim da se patim..graficar najbolji al to su vecinom igraci zvezde..ova liga treba da bude razvojna a sta je sa timovima velikih gradova,ne znam
Z

Zeleznik

pre preko 1 godinu

Loznica prolazi zbog stadiona odma kuću stavite (1. ili 2. ili kroz plej of, nebitno je), kako reče A. V nekada davno. "Zbog koga mi onda podižemo stadione". Koji god klub dobija novi stadion ove godine ulazi u Superligu dogodine. Zapamtite ove reči.
V

Vinke

pre preko 1 godinu

I treba da udju i onako sve ekipe kad udju dovedu vise od pola tima. Uvek ima tih superligaskih igraca koji svake sezone menjaju klubove evo cist primer Mladost Gat ne mogu da nabrojim, ali znam da su doveli 5, 6 igraca sa iskustvom igranja superlige. I dosta igraca bi potrcalo tamo da igra u lepim uslovima para u nasem fudbalu nema pa nema vecina igra za malo vise od prosecne plate u Srbiji.
1

1237

pre preko 1 godinu

Ма нек и уђе, лепше ће за око изгледати да имамо крштен терен и стадион
M

Meraja

pre preko 1 godinu

Kako da udje Loznica kada su od prošle godine ostala samo šestorica igrača? Ovi koji su dovedeni su uglavnom mladji i neafirmisani igrači. Nema šanse da Loznica ide u Superlige, ako udju u plej of treba da pevaju.
C

Crni Grom

pre preko 1 godinu

Pogledajte mapu gde se nalaze klubovi ucesnici lige....
T

TheNorwegian

pre preko 1 godinu

nisam znao da se proletar ugasio?? sad su fk novi sad?? boze
G

Gost....

pre preko 1 godinu

Nije se ugasio nego se fuzionisao sa FK Novi Sad, koji je stariji klub sa vecom istorijom, ali manje uspeha u poslednjih nekoliko godina.
T

Tanasije CZBG

pre preko 1 godinu

Neki klub iz istocnog i juznog dela zemlje Srbije ni klub...ccccc
J

Junker

pre preko 1 godinu

Trayal?
M

Meraklija Belgija

pre preko 1 godinu

Ne razumem pa zar se ne ulazi u drugu ligu iz Srpskih liga ja znam da je pre tako bilo . Svaka Srpska liga na primer Srpska liga Istok je bila za deo juzne Srbije i iz nje je isao neko u Drugu Ligu Srbije . Sad vidim nema Ni Radnicki Pirot , Ni Dubocica Ni Jagodina ni Dinamo Vranje . Sta je sa tim klubovima
S

Svekar

pre preko 1 godinu

Izuzetno jaka liga sa dosta kvalitetnih pojedinaca. Svi klubovi su finansijski stabilni, i bice zestoka borba, kako za promociju u elitni rang, tako i u borbi za opstanak. U prvom kolu tipujem na veliko iznenadjenje u Indjiji. Indjija-OFK Vrsac X2. To niko ne ocekuje. Kvota je izvrsna i moze fino danas da se zaradi. Za super ligu ce se boriti Metalac, Graficar, Zeleznicar i Macva. To su po meni cetiri najkvalitetnije ekipe.
S

Sta uzimas ti ?

pre preko 1 godinu

Daj da nam mozak odmori....rece coek kvalitetna liga i osta ziv. Lele
B

Butros

pre preko 1 godinu

Mačva? Nema šanse.
D

D66

pre preko 1 godinu

Svaka cast. Indjija - Vrsac 0:1
A

AS-AS

pre preko 1 godinu

ni najbolja lligana nam ne vredi 5 para a mozete da zamislite koje je ovo ruglo od lige/timova pa ja ne bi isao ovo da gledam da me nateraju sa puskom
G

Gostik

pre preko 1 godinu

ko ce to da gleda?
d

darkobg

pre preko 1 godinu

Ti nećeš sigurno
i

ivkec15

pre preko 1 godinu

Svako ko voli fudbal i svoj grad,i ne zeli da putuje iz Uzica ili Vrsca u Beograd da bi gledao Zvezdu i Partizan.