Komentari na vest

Popović prošao lekarske, ali još nema potpisa: Napravljen previd, Napoli traži novu soluciju

R

Rodman93

pre 4 meseca

Dok svi normalni fudbaleri sada borave na pripremama, drugi igraju prvenstvene utakmice, ovog vodaju ko dvorsku ludu po Italiji.
R

Rodman93

pre 4 meseca

Vodaju ga po Italiji ko cigo mečku. Nemoguće da niko neće takvog talenta...Hahaha. Ne volim Vazuru, ne volim da čujem za njega, da ga vidim, čujem, ništa, prezirem ga, ali prezirem i ovakve.
K

Kejn

pre 4 meseca

Vidim svi udruženo pljuju oca ovog malog, alav je na pare. Ne najbolje da ne uzme pare otac, bolje da uzme ovaj sto je vec pokrao sve sto je mogao. U Partizanu treba Vazura da izvuce milion od njega i nahrani gazde, Terza u Zvezdi takodje da se naplati i jos plus da mu on odredi u koji ce klub da predje. Ista prica i sa Mamicem u Dinamu bila, obavezno da se potpise ugovor da mu menadžer bude sin cini mi se. Mali ako je pravi karakter ako bude dao sebe 200 posto proci ce gde god bio. A i da ne prodje uzece lovu koju svi zajedno ovde na sajtu mozemo samo da sanjamo. Dok god se ne otarasimo ovog olosa u nasem fudbalu i treba deca da beze i ne daju nista ekipi lopova iz svih uprava.
m

mpsd

pre 4 meseca

Mali naša si budućnost, najbolji sa ovih prostora u poslednje vreme i zato samo guraj napred. Po meni si prirodni naslednik Kake, ako ne bar SMSa napeg najboljeg veziste i jednog od najboljih u svetu. Žao mi je što nisi došao u Milan, jer ako su mogli dati za Marka 5 ti vrediš 10, a ne 2 koliko treba za pitpis, ali ok. Jednog dana eto tebe u Milanu. Za par godina redjaćeš kao i Sergej dabl dablove u Italiji. Srećno još jednom
M

MILAN GALIĆ

pre 4 meseca

Samo da nedoživi sudbinu Pantica.A odlican je mali.Isti problem roditelja kao i kod Pantica.
S

Sima Arauho

pre 4 meseca

Ne pljuj u bunar iz koga vodu piješ!Eno ti ga Dača Pantić ne može ni u raspalu Vojvodinu da ide.
N

Nikolachicago

pre 4 meseca

Jadno dete za dve godine ima da kune i oca i menadzere i sve zivo kad se bude trazio neki klub po srpskoj ligi gde moze naci nesto..
U

Udu

pre 4 meseca

Jadno dete. Alavi otac ce mu unistiti karijeru. Valjda ce se sad kad napuni 18 godina malo opametiiti i oterati ga nazad sa mamom da sedi kuci i gleda svoje dete na tv.
Б

Баба брка

pre 4 meseca

Кој је овај лик уопште? Да се пише о њему сваког дана, направисте сапуницу као ономад са Сергејем. Али разумемо, јер морају да се пишу бомбастични наслови како би привукли људе..
m

metalika moj dobar

pre 4 meseca

daj bre ne gusite sa ovim likom vise ..svaki dan neka prodaja ,hteo je ovde onde ovi hoce nece ...manite nas
g

gost BS

pre 4 meseca

Na zalost malog izgleda posle propalih pregovora i zahteva niko neće . Da je istina da su svi zainteresovani, odavno bi nasli nacin vec izglda sada pokusavaju na sve nacine da mu nadju tamo klub.
g

gggf

pre 4 meseca

greota sta radi alavost i kad stvari ne idu prirodnim tokom..kad sirotinja dodje do para sve ode u porpast..bice za 4 sezone kao onaj mali iz sv
G

Gosty

pre 4 meseca

Ovo vise cirkus postaje, za plakati.
d

dasd

pre 4 meseca

ko je ovaj novi Pele ili sta?

Bojan Urosevic

pre 4 meseca

Milanu tražili 2 miliona za potpis i 1 milion platu a Partizanu tražili 50% od budućeg transfera dečko ima oca bez mozga i videćeš za dve sezone biće u Spartak suboticu
I

Immobile

pre 4 meseca

Šta uradi tata, upropasti posao sa Milanom ubog svojih bolesnih ambicija i željom za novcem. Lako se može odigrati da do kraja sezone bude bez kluba. Ozbiljni cirkuzanti.
K

Kezman 14

pre 4 meseca

Mogao si da ostavis trag u svoji maticni klub a ne porodica i menadzer vodi karijeru nego ti odlucis gde ces da igras,bar da si igrao dve sezone i produzio sa partizan,zelim ti srecu u karijeri poronio si u inostranstvo zelen si bolje da si igrao u Partizanu nego Frozione ili Monca znao kad si potpisao za Napoli da neces igrati u prvoj postavi nego ides na pozajmicu.
v

vroom

pre 4 meseca

kako bi tek bilo dobro da si ti igrao makar dve sezone gramatiku....
N

News

pre 4 meseca

Njegov maticni klub je Vojvodina iz koje je dosao pre dve godine u Partizan.
z

zauzeto ime

pre 4 meseca

slazem se potpuno, ali na drugu stranu i razumem kad poneki pobegnu glavom bez obzira, nikad ne znamo pravu istinu, da li je do menadzera, partizanovih ljudi, roditelja, igraca ........ ko zna sta je cela istina pa nikad nikog i ne osudjujem
Z

Zlatko Psihopata

pre 4 meseca

Do Partizana nije sigurno. Kako su onda u prvom timu Jevremovic, Bazdar, Trifunovic? Od sve te djece mu je nuden bolji ugovor a on je tražio 50% od obestecenja. Do njega je i njegovog tate. I treba da propadne. 10 mjeseci bez takmicarskog fudbala nije malo, to je problem i za veće talente od njega. Andrija Zivkovic nije postao ono sto je trebalo bas zbog te pauze. Kao i Pantic.
S

Slavuj

pre 4 meseca

Kao ne znamo do koga je, ljudi pa ovo dijete vode kao na pijaci, otac i menadžer. Niko ne bi trebao da prihvati njihove ucjene i megalomanske zahtjeve. Odbio je Partizan, odbio je Milan i on kao veliki talenat ide u Moncu. Koja se bori za opstanak i koja će ispasti. Takvi klubovi ne daju šansu mladima, koji se nigdje nisu dokazali. Zinulo d...za parama , ovakav odnos oca prema djetetu koje je talentovano je stvarno nešto sa čime se ne bi trebalo da susrećemo. Bez obzira koji klub je u pitanju ovakav odnos prema svima je poražavajući. Pišete o njima kao da su nešto postigli , a ono pamtiće ih po bezobraznom odnosu prema Partizanu, Milanu a možete nastaviti niz.
Q

Qyntel Woods

pre 4 meseca

Imao si vremena za Moncu i Frozinone, trebalo je prvo u svom maticnom klubu da ostavis bilo kakav trag, kao Jovetic, Ljajic, mogla je ta seria a da priceka godinu dana... Zelim ti sve najbolje u karijeri