Komentari na vest

Posle loše privatizacije, gubitka imena i selidbe u peti rang, slavni Rapid konačno u eliti

R

Rapid

pre gotovo 3 godine

Kad se samo setim kada je Vladimir Božović, bek žario i palio po Rapidu, a navijači Rapida mu skandirali ime i veličali ga. Sad iskreno ne znam ni gde je ni šta radi moćni Božović,...
K

K1996

pre gotovo 3 godine

Igrao je srpsku ligu do prošle godine, za klub iz okoline Kragujevca. Mislim da više ne igra, sad već ima 40 godina. Eventualno neki amaterski klub, to je česta pojava u tim godinama. Pozdrav!
К

Крагујевац

pre gotovo 3 godine

Није клуб из околине Крагујевца, већ се стадион екипи налази на познатом градском насељу Аеродром. Играо је и бранио боје Сушице, а сада је шеф стручног штаба и директор истоименог клуба.
K

K1996

pre gotovo 3 godine

@Крагујевац Oprosti na neznanju, pričao sam po sećanju. Hvala za info. Pozdrav!
S

Super Bozo

pre gotovo 3 godine

Da bukvalno je postao legenda tog tima, kao i ljubimac navijaca, a i jedan od mojih najomiljenijih igraca trenutno, kao i sama ekipa Rapida, jako su mi simpaticni, videcemo dokle ce dogurati ove sezone.
s

simicmacan

pre gotovo 3 godine

Kada citam o tome sta se sve desavalo sa "privatizacijom" kod svih komsija, dodje mi da se zabrinem sta bi se desilo kada bi dozvolili privatizaciju kod nas. Ko bi vodio nase klubove, koja mafijaska bagra?
M

Ma da...

pre gotovo 3 godine

Veruj mi vodila bi je ista ova sto su sada u svim klubovima! I u Zvezdi i u Partizanu i u svim manjim klubovima 3 i 4 lige... Svi oni sede vec zadnjih 30god po upravama klubova i drzavnih kompanijama ER Srbija EPS Kolubara Aerodrom... samo menjaju fotelje, cas u ovu cas u onu! Ti isti jedini i imaju para da kupe klubove. Pa opet i to je bolje nego da se nastavi sa ovakvim sistemom u Srbiji gde se 30god ljudi iseljavaju a zdravstvo bolnice skole i infrastruktura se raspada. Makar bi se mozda ali samo mozda taj novac preusmerio u infrastrukturu. Ovako nista se ne menja decenijama, deca bogatih i stranackih imaju privilegiju da igraju za prvi tim i da dobijaju poslove u kancelarijama a deca siromasnih osudjena na poljoprivredu motanje kablova i ponizavanjem po strankama dok ne dignu ruke od svega i odu u inostranstvo... beg od sistema taj sam :)