Komentari na vest

Poslednja evropska karta i sedam klubova u pet bodova razmaka

Z

Zubus72

pre 2 meseca

Nismo se ugasili hvala bogu 110 godina ,pa nećemo ni sada.A ti dwrane moj broj do 110 ako možeš!
Z

Zvlat BG pokret

pre 2 meseca

Ni jedan od naših klubova neće videti Evropu! Pod Evropom podrazumevam samo proleće, a proleće se može obezbediti jedino kroz kvalifikacije na jesen. Svaka jesen za naše klubove je pogubna!Dokle će biti ovako?! Dok se srpski klubovi ne privatizuju! To je jedina i prava istina!
D

Don Vito Corleone@Zvlat BG pokret

pre 2 meseca

@Zvlat BG pokret – mislim da ste isuviše veliki pesimisti! Ipak ima nekih pomaka. Za primer ću navesti Zvezdu, koja je dovela pun kombi Afrikanaca pred grupnu fazu LŠ, sa naznakom da se radi o pravim pojačanjima za Evropu. I nije bilo sve tako sumorno kako vi navodite! Zar Zvezda nije izvukla jedan bod?! U redu, Zvezda je osvojila ubedljivo zadnje mesto u generalnom plasmanu u svim grupnim fazama, ali pokazala je da među ovim Afrikancima ima potencijala i samo zahvaljujući njima, osvojili smo istorijski bod, čime su dokazali da su prava pojačanja (ali, za video igricu “Real Manager”)! “Napred u nove poraze”(VladaBulatović-Vib).
G

Gost994

pre 2 meseca

Kakav autogol Pazaraca sa Maticem .. ccc
Š

ŠTA se čeka decenijama?

pre 2 meseca

Napraviti Superligu s 12 klubova, recimo: "večiti", TSC, Čukarički, Radnički Niš, Radnički Kragujevac, Vojvodina, Novi Pazar, Voždovac, Napredak, Spartak i OFK Beograd ili Sloboda Užice (za dušebrižnike: 7-8 klubova je van Beograda). Odigrati 22+10 kola. Privatizovati klubove, srediti stadione i terene, doneti zakon protiv huliganizma koji će funkcionisati u praksi, očistiti fudbal od sumnjivih lica i značajno unaprediti marketing.
S

Skretnicar

pre 2 meseca

Samo bez Zvezde i Partizana u takvoj ligi.
M

Malo obrazovanja nije na odmet

pre 2 meseca

Kada kazes “privatizovati klubove” sta to zaista znaci? Drzava stavi cenu na klub i kaze ko kupi njegovo je, nas dalje nista ne interesuje? Da li to znaci da neko ko kupi npr Napredak iz Krusevca moze da gradi trzni centar gde je stadion? Koja su pravila, koja je logika, koji su to kupci/vlasnici, koja su njihova ovlascena, koliko novca moraju da daju, za sta da daju, itd? Znas kako, jako je “popularna” rec provatizacija, ali ljudi, poput tebe, znaju da napisu ali nemaju pojma sta ta rec zaista znaci i sta izuskuje. Ako neko kupi klub kupio je i sva pripadajuca zemljista i svu imovinu, sve odlozene prihode, sve dugove, sve parnice, sve sto misli da zna i sve sto ne zna. Toliko zapamti za pocetak. Pa onda smisli pravila, pa tek onda nadji dovoljno ludu osobu, da ne kazem nesto drugo, koja ce samovoljno pod punom svescu i materijalnom i krivicnom odgovornoscu da udje u takvu pricu, sa svojim ili tudjim novcem (kao grupa investitora). E sada kada ti je glava puna od ovog mog komentara, onda zamisli to u nasoj zemlji sa nasim “sistemom” i “sistemom drustveno-politicke vrednosti”. Da ti se mozak istopi. Mani se price o privatizaciji, nemas pojma sta je, ne znas sta znaci, ne znas sta znaci stici dotle, samo si nesto kao cuo i eto napisao si “pametan” komentar.
F

Fakat

pre 2 meseca

@Malo obrazovanja nije na odmet Covek je u kontekstu privatizacija mislio na uredjene klubove, gde se zna ko pije, a ko placa. Na to jos da dodam da drzava ne dozvoljava da ni jedan drugi klub uzme titulu sampiona osim blizanaca, kako bi nekolicina beogradskih politicara uzimala lovu. Zato nam je liga takva kakva jeste, predvidiva i veliki krs. Na kraju krajeva, to se pokazalo prethodne sezone u Evro takmicenjima.
D

Dace bog...

pre 2 meseca

...da se i vojvodina i pazar sto pre ugase!
S

Skretnicar

pre 2 meseca

Dace Bog da se pre toga blizaci ugase.
e

ediomna

pre oko 2 meseca

Kad bi se oni ugasili liga bi nam bila na nivou san marina, gilbatara i cg.
N

Nordsjeland x6

pre 2 meseca

OVI STO SU PRIVREMENO PRVI SAMO DO DERBIJA,CE I SL.SEZONE OPET U TELETABIS KUP I BICE OPET 6.KOM OD NORDSJELANDA!
Ћ

Ћелави препотенко

pre 2 meseca

Субјективно, највише бих волео да Раднички из Крагујевца истраје у тој бори за пето место јер би та еуфорија сигурно раздрмала Крагујевчане и био би Раднички поново тема број један у граду. Најмање ресурса је уложено, најмање помпе је око њих а опет су се наметнули квалитетном игром испред Војводине и Новог Пазара. Објективно, мислим да је Војводина по квалитету играчког кадра испред свих и да ће на све начине покушати да је изгурају на то пето место.
R

Realno...

pre 2 meseca

Najviše zaslužuje Radnički Kg!!! I to ubedljivo! Ali je najtanji sa sastavom...Imaju par vrhunskih pojedinaca, ali u kompletu najtanji...Ali po svemu vidjenom, najboljeg trenera.
С

Сале2323

pre 2 meseca

Јел' истина да Неозбиљић 'оће Крагујевчанима да отме тренера усред сезоне?
Ч

Чика Миша Косановић

pre 2 meseca

нама ни Жика алкохоличар не помаже...
B

BokiUSA

pre 2 meseca

Sreca bozija da od iduce sezone idemo na fabricka podesavanja. Jos ove ce biti brukanja. Posle padamo na 3 ili 4 ali od prvog kola kval. Tako da osim Zvezde I Partizana niko nece opepeliti Evropu osim jednog mozda dva kola kval. A realno tu nam je I mesto.
Z

Zunzara

pre 2 meseca

Sto mislis da ce blizanci da opepele Evropu? Pa videlo se prosle godine kako su opepelili.
V

Vrli svet

pre 2 meseca

Mene zanima, kada bi neko postavio pitanje svakom od tih klubova pitanje: "Sta je vasa ambicija kao kluba u ovoj sezoni?", nisam siguran da bi ni oni znali. E to je problem. Nema vizije tih klubova, sta u stvari oni zele. Hoces Evropu ili neces? Da li ti klubovi imaju ambiciju da se bore za titulu u nasoj ligi (dobro, znamo da niti jedan od tih klubova ne sme da pomisli, a kamoli da ugrozi rezervisanu titulu za blizance)? Da li igraci koji igraju za te klubove navijaju za taj klub ili za neki drugi klub u nasoj ligi (sto predstavlja veliki problem sam po sebi)? Ne znam, nasa liga, tone sve dublje i dublje.
N

Nenad1246

pre 2 meseca

Pa 13 klubova ima ambiciju da neispadne da mogu da nastave da lapaju. 1 ima Evropu i 2 titulu i to je to.
D

Dundo Maroje

pre 2 meseca

Da bi se napravio iole ozbiljniji pristup odredjenog kluba igri i plasmanu u Evropu, prvo sto treba uraditi je promena vlasnicke strukture, znaci - PRIVATIZACIJA u svakom od ovih klubova i promena pristupa kada se igra protiv BG blizanaca, znaci - NE IGRAJTE SKLANJALICE PROTIV BG BLIZANACA!!! Kada se takav sistem bude uspostavio u tim klubovima koji pretenduju na Evropu, oni ce imati cemu da se nadaju. Trener je tu poslednji u nizu problema.
N

Nenad1246

pre 2 meseca

Eno privatizacija u Bugarskoj i Rumuniji pa su procvetali.
V

Vazda bilo

pre 2 meseca

@Nenad1246 Mozda nisu procvetali, ali im je liga za 3 glave iznad nase po kvalitetu.
B

Bar Kohba

pre 2 meseca

Ja sam opet vise za Vojvodinu i Novi Pazar u LK, ali gledajuci Cuku i TSC kako su prosli u evropi, pogotovo ovi prvi, ne znam sta bih rekao sem ako ima direktnih ulazaka u grupu, ovako kroz kvalifikacije tesko.
d

d.g.

pre 2 meseca

Voša i Pazar su izborom trenera amatera sebe izbacili iz trke. Ako oni ostanu teško će i u plej of.
С

Стара Дама -НС

pre 2 meseca

"Неда сада много лакше каже -ДА..."
B

Betove361

pre 2 meseca

Ne znam šta je Novi Pazar očekivao dovodjenjem tog trnera.
D

Defel

pre 2 meseca

Matic ne da ne zna , nego on NE ZNA covek
G

GABI GO

pre 2 meseca

PROMENA TRENERA DOBROSINOVICA KOI JE IMAO REZULTATE DOBRE DOVEO IH DO POZICI PET.SMENIS TAKOG TRENERA I DOVEDEŠ DUNSTERA MATICA.BOLJE BI BILO DA REGUJU. DOK JE VREME I VRATE DOBRASINOVICA.e
C

Cer

pre 2 meseca

Kako se Pazar samounistio, to je za epsku narodnu pesmu. Zbog toga ne zasluzuju da budu peti.
?

??

pre 2 meseca

Evo svi vec placemo za pazarom i sto nece siriti turske zastave u evropi kao predstavnik srbije. Bas nam je zao, suza suzu stize
t

tiosaf

pre 2 meseca

Radnicki Kragujevac ce tesko izdrzati, kad krene plejof tesko mogu da se nose sa jacima u kontinuitetu, mozda bljesnu jednu utakmicu kao protiv Vojvodine ali teska prica. Vojvodina ima najveci igracki kvalitet, ako smene trenera i dovedu dobrog svakako mogu do mesta broj 5. Pazar je igracki slabiji od Vojvodine ali imajmo u vidu da im se vraca publika na stadion i u Pazaru ce sada lagano uzimati bodove. Napredak ako Gacinovic napravi cudo pa opet poveze neki niz od 6-7 pobeda kao u Pazaru, ne deluje realno ali s tim covekom je sve moguce. Spartak nije ozbiljan kandidat. Moje misljenje, sportski pozdrav.
t

tiosaf

pre 2 meseca

Zaboravio sam na Lucane koji itekako imaju cemu da se nadaju jer su iskusni plus im je domaci teren dosta jak. Na kraju tu je i Nesko, koji je sklon da odradi i neke vanfudbalske stvari da bi dosao do cilja.
K

Kdkd

pre 2 meseca

A zaboravio si i ko je sponzor Radnickom ;)
d

d.g.

pre 2 meseca

Igrao sa Tsc u kg 0:0 sa Partizanom u bg 2:2 u kg od Zvezde izgubio 3:2. Baš ne umeju sa jakima...
t

tiosaf

pre 2 meseca

@d.g. Sam si odgovorio na to pitanje, to su dva boda iz tri utakmice. Ako zelis u Evropu, moras u plejofu da pobedjujes, a ne da igras nereseno. Radnicki nazalost nema kapacitet za to, a ovo je samo trenutna euforija.