FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Postekoglu zbija šale i kad ne ide: Dobar sam u tome da se ne prepustim iskušenjima, osim kad je čokolada u pitanju

Vreme čitanja: 2min | pet. 10.11.23. | 17:30

Trener Totenhema na simpatičan način potkačo VAR, malo je falilo da ubaci lopte u teren

Ne prestaje Angelos Postekoglu da intrigira englesku javnost poslednjih dana. Nakon poraza od Čelsija prethodnog ponedeljka Totenhem je ispustio vodeću poziciju u Premijer ligi i predao je Mančester Sitiju, a australijski stručnjak od tada koristi svaku priliku kako bi uputio novu porciju kritika na račun VAR-a.

Čak četiri gola u duelu na Vajt Hart Lejnu poništena su na intervenciju VAR sobe, a trener Spursa u svom stilu komentariše činjenicu da se u meču efektivan fudbal igrao tek 47 minuta i da "kreni-stani" ritam može da dovede do povreda igrača

Izabrane vesti

"Neću da povlačim direktnu korelaciju sa Mikijevom povredom (Van De Ven), ali sam bio u polu-iskušenju da bacim neke lopte tamo u teren, da ih malo šutiraju okolo. To je razlog zašto postoji zagrevanje... U toj utakmici od pre neko veče igralo se samo 47 minuta, ali da je bilo i 110, toliki prekidi nisu dobri za vrstu sportista koje imamo.", iskreno će Ange.

VULVERHEMPTON 3,20) (3,60) TOTENHEM(2,30)

Meč protiv Čelsija osakatio je Totenhem kako zbog povreda Mikija Van De Vena i Džejmsa Medisona, tako i zbog crvenih kartona Kristijana Romera i Destinija Udogija. Na originalan način odgovorio je na pitanja medija da li je u iskušenju da promeni taktiku usled kadrovskih problema?

"Verovatno mi se nikad u karijeri nije dogodilo da moja ekipa u jednoj utakmici doživi toliko pehova i uvek postoji iskušenje, ali osim kad je čokolada u pitanju, ja sam prilično dobar u tome da se ne prepustim iskušenjima.", simpatično će 58-godišnjak rođen u Grčkoj. Detaljnije o povredama Totenhemovih igrača čitajte OVDE.

Naredni duel u Premijer ligi Pevci igraju u subotu (13.30) protiv Vulverhemptona na gostujućem terenu.



tagovi

TotenhemPremijer ligaAngelos Postekoglu

Obaveštavaj me

Totenhem

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara