Fudbaleri Radničkog (©FK Radnički Niš)
Fudbaleri Radničkog (©FK Radnički Niš)

Potukli se fudbaleri Radničkog i Krajove, Mutu povukao ekipu s terena

Vreme čitanja: 1min | čet. 08.07.21. | 21:04

Utakmica nije ni završena

Generalna proba niškog Radničkog završena je pre vremena uz tuču sa fudbalerima Univerzitatee iz Krajove.

Prema pisanju svih relevantnih rumunskih medija, trener Krajove Adrijan Mutu odlučio je da povuče ekipu s terena u Termama Čatež već u 55. minutu zbog dva ponovljena gruba faula igrača Radničkog, što je ubrzo dovelo do opšte tuče na terenu. Utakmica nije imala televizijski, niti bilo kakav drugi vid prenosa na društvenim mrežama, pa zasad nema snimaka događaja iz Slovenije.

Izabrane vesti

Nedelja, 21.00: (2,90) Italija (3,00) Engleska (2,80)

Ni Radnički, ni Univerzitatea nisu u javnost izašli sa informacijama o tome šta se događalo na terenu. Izveštaj FK Radnički stao je u nekoliko rečenica, uz konstataciju da je susret “bio dinamičan, oba tima su imala po nekoliko izglednih situacija, ali mreže se nisu tresle“.

Za niški Radnički meč protiv Univerzitatee bio je četvrti i poslednji u pripremama za novu sezonu. Ekipa Aleksandra Stankovića u prvom kolu gostuje Spartaku u Subotici. Taj duel se igra 18. jula.

Podsećamo, Radnički je tokom boravka u Sloveniji ostvario tri pobede u tri pripreme utakmice. Savladao je Brežice sa 8:1, Tabor Sežanu sa 5:4 i Krško sa 3:1.



tagovi

Radnički NišUniverzitatea Krajova

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara