Komentari na vest

Pred poslednje kolo: Mladost GAT se vraća u PLS, sve ostalo zavisi od Kolubare

B

Bane1989Ns

pre 11 meseci

okej Kolubara prodala bodove.Super.Taj isti spartak uzeo te bodove.Kazni onda i spartak i on je namestao.Uzmite i Spartaku bodove.Penali se pucali u Surdulici sve dok se nije upisalo 3 boda.A i posteni Napredak steluje bodove svaka cast.oni nista
Z

Zvlat BG

pre 11 meseci

Kolubara može da ostane bez 6 bodova!
Đ

Đukin fan

pre 11 meseci

Ispade onaj Vučićev dobosar Lalatović !!!Treba ga pride žestoko kazniti za direktno mešanje politike u fudbalsko prvenstvo Srbije pa nek ide u Loznicu da farba linije na Lagatoru i novom trećeligaškom stadionu!!!Koja razvalina od rasula i teškog lopovluka!!!Ludilo
B

Bane1989Ns

pre 11 meseci

prosto mi zao sto ne ispadaju 4 ekipe.Tacno bi namestili isti broj bodova da na kraju odlucuje gol razlika.Epski kraj nase lige.Treba ukinuti ovaj Play off i play out najveca glupost.Zvezda 10 kola pred kraj ima 30 bodova vise od drugog.Koji se uigravaju neka razvuku to prvenstvo na svake dve nedelje ako oce da imaju po 40 utakmica ko Englezi onda dobro.
V

Vesa Petrovic

pre 11 meseci

Ono sto se desilo u Surdulici je najveca kradja.Radnuj po svaku cenu mora da ostane.
c

carapan

pre 11 meseci

najveće zlo Srpskog fudbala su Blizanci a posle braca Toncev......

619_miliona

pre 11 meseci

Radnicki danas pustio Spartak, Spartak pusta Radnik u sledecem kolu! Kolubaru kaznjavaju sa oduzimanjem bodova, i svi zadovoljni! Ispadaju Kolubara i Gat! Spartak je kupio bodove u Lazarevcu, ali ce biti kaznjena samo Kolubara, onaj ko je dao pare ce biti oslobodjen.
p

prc

pre 11 meseci

Kad sve znas objasni kako je onda partizan izgubio sa 4-0 na svom stadionu od ekipe koja je ispala iz lige i koja je ubedljivo najlosija...
k

kaldrma

pre 11 meseci

Nis kao grad i Radnicki kao klub svakako zasluzuju Superligasa i to ozbiljnog, koji ce se boriti za sam vrh tabele, i voleo bih u buducnosti to i da vidim, ali ovaj Radnicki sa ovim ljudima u upravi svakako ne zelim da gledam u Superligi i iskreno mi se zgadio..
T

Tz

pre 11 meseci

Ukoliko ne bude kažnjavanja, Spartaku treba bod za opstanak ukoliko Niš i Lučani pobede.
I

IC032

pre 11 meseci

ajde Dodicu, zavrsavaj to u KS-u da Ljulja Javor nas i sledece sezone.
1

1346

pre 11 meseci

Ako svi kojima trebaju bodovi zabeleže pobede u poslednjem kolu ispada pored GAT-a Radnik, dok Javor i Mladost iz Lučana idu u baraž...Da se ne bi događale utakmice sa nezainteresovanošću nekih timova u plej autu kao što je slučaj sa Kolubarom u savezu trebaju da razmisle o sličnom sistemu kao u austrijskoj ili danskoj ligi. Tamo na kraju najboljeplasirani tim u plej autu igra baraž sa petoplasiranim iz plej ofa za kvalifikacije LK.
F

Frank

pre 11 meseci

Jedino možda još taj tvoj predlog i to je to. Inače je sistem skroz okej. Štela ima ali minimalno. Nikako ne ukidati plej of i plej aut, to drži koliko toliko neizvesnost.
w

warrior

pre 11 meseci

Mislim da bi kod nas to iskoristili tako sto bi namerno isli u plej aut ako znaju da nemaju sanse u plej ofu, tipa Radnicki ove sezone je mogao namerno da ode u plej aut i da juri prvo mesto tu. Najbolje bi bilo kada bi ekipe na pozicijama od 7 do 10 zavrsavale sezonu nakon regularnog dela, jer najcesce im to igranje nista ne donosi jer ovi sto odu u plej aut su vec izborili opstanak, a ovi u plej ofu ne mogu da se popnu na tabeli. Mozda bi i bila zanimljivija borba za to sesto mesto.
M

MontAir

pre 11 meseci

Plej of i plej aut je obesmišljen kada je ukinuto da se prepolove osvojeni bodovi u regularnom delu prvenstva.
P

Pera genije

pre 11 meseci

Samo dvokružni sistem bez ikakvih baraža, deljenja, oduzimanja... 14ili 16 ekipa, i dva ispadaju.
t

tr trt 1971

pre 11 meseci

Au dva penala za Tončeva iz Surdulice, pa ako neko od dva Tončeva mora da ispadne bolje Radnik nego Radnički legendarni klub i grad Niš.
G

GostMeraklija

pre 11 meseci

Ide prica gradom da Tonceva teraju iz Radnickog, jer su ga u Savezu vec smenili. Tako da cenim da ga je trenutno briga za Radnicki i da se fokusiraju na Radnik
T

Tako

pre 11 meseci

nekako ali bi bilo sasvim ok. da ispadnu i jedni i drugi. Mada je greota za Radnici jer je pokraden protiv Partizana u Nisu i to su ova dva boda koja ih sada kostiju opstanka.
P

Puni Lalata

pre 11 meseci

Ispao si Lalate Lalate Lalateeeeeee!!
A

A sta

pre 11 meseci

imS ti od toga?

Goran Tubin

pre 11 meseci

pa ako kazne Kolubaru,moraju i one sa kojima su igrali i namestili te utakmice! sve u PLS
B

Butt

pre 11 meseci

Kolubari oduzeti 10 i da ispadne s ovima gatarama niko nece zaplakati za njima
T

Toša N.

pre 11 meseci

Ne mora protivnik da ucestvuje da bi namestili, oni ne rade to radi drugog kluba vec radi kladionica a ni kladionica ne ucestvuju u tome!
Z

Znaci

pre 11 meseci

Pored Mladosti ispada i Radničkom Niš. Dosta je bilo jedan Toncev mora u nizu rang.