Gol Hulijana Alvareza (Mančester Siti) protiv Brajtona
Gol Hulijana Alvareza (Mančester Siti) protiv Brajtona

PREDLOZZI I TIPOVANJA (četvrtak): Brajton ne može da zaustavi Siti

Vreme čitanja: 1min | čet. 25.04.24. | 11:37

Pročitajte nekoliko predloga za 25. april…


NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Izabrane vesti

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Ostavite svoj komentar ispod teksta...


 


Fiksevi dana
ENGLESKA 1 | 21:00
Brighton - Man.City
ID: 8056179


Sve osim dvojke bilo bi šokantno. Građani su u prethodnom kolu slavili sa 5:1 protiv Lutona, u sjajnoj su formi, grabe ka odbrani titule (mada imaju dva ozbiljna protivkandidata)... Brajton je četiri kola bez trijumfa, a ako vam kvota na goste nije dovoljna gađajte KMB 2&3+.



Konačan ishod

Tip: 2 (1.4)
Fiksevi dana
HOLANDIJA 1 | 18:45
Heerenveen - PSV
ID: 8056231


S obzirom na to da ima mnogo bolju gol-razliku od Fajenorda, PSV bi sa tri boda praktično obezbedio titulu. Filipsovcima ide naruku to što Herenven u poslednje vreme bolje igra na strani i dvojka je jedini ishod vredan razmatranja, a mogla bi da dođe i kombinacija sa 3+.



Konačan ishod

Tip: 2 (1.35)
Fiksevi dana
RUSIJA 1 | 19:30
CSKA - Spartak Moscow
ID: 8056302


U moskovski derbi rivali ulaze sa bodom razlike, koliko Spartak ima u odnosu na CSKA. Armejci su odigrali nekoliko dobrih partija na svom terenu u različitim takmičenjima, ali je i Spartak na svom poslednjem gostovanju “odvalio” Rostov sa 5:1. Najbolje je da tipujete na GG.


 



Oba tima daju gol

Tip: gg (1.63)
Vredi probati
HOLANDIJA 1 | 21:00
Go Ahead - Feyenoord
ID: 8056208


Pobedio PSV u Herenvenu ili ne, neće imati nikakav uticaj na želju gostiju, nadahnutih osvajanjem Kupa da iza imena Orlova stave i “sedmu recku” u nizu. Go Ahed juri plej-of za Ligu konferencije i njegova motivacija mogla bi da progura 2&GG, i baš to je naš predlog zbog kvote.



Mozzart kombinazzije

Tip: 2&gg (2.85)
Vredi probati
RUSIJA 1 | 19:30
Akhmat Grozny - Sochi
ID: 8056209


U pitanju je derbi začelja, a na takvim utakmicama obično prednost ima ekipa koja je domaćin. Ni sada nećemo da odstupamo od tog nepisanog pravila, te je naš savet kec. Uostalom, Ahmat još može da se izvuče iz borbe za opstanak. Ukoliko ipak sumnjate, pokušajte sa 2-3 gola.



Konačan ishod

Tip: 1 (2.3)
Vredi probati
RUSIJA 1 | 15:00
Ural - Rostov
ID: 8056207


Ural je na poziciji koja vodi u plej-aut, dok Rostov ima deset bodova više, ali je u prethodnom kolu doživeo katastrofu u okršaju sa Spartakom (5:1). Zbog toga nam ovde svi ishodi deluju realno. Mada očekujemo pobedu gostiju, vama preporučujemo puno pogodaka na obe strane.



Oba tima daju gol

Tip: gg3+ (2.5)
Vredi probati
RUMUNIJA 1 - PLAY OUT | 15:45
UTA Arad - Otelul Galati
ID: 8055942


Kvote favorizuju domaće, pa ipak, mi vam predlažemo dvojku. Gosti su u mnogo boljoj formi, a poslednji poraz doživeli su početkom marta. Ove sezone na njihovim međusobnim okršajima golovi su padali na obe strane, pa je to još jedna opcija za razmatranje. No, očekujemo dvojku.



Konačan ishod

Tip: 2 (2.9)
Za izbegavanje
RUMUNIJA 1 - PLAY OUT | 18:00
Hermannstadt - Petrolul
ID: 8055910


I jedni i drugi imaju dobre šanse da se nađu u doigravanju za Ligu konferencija, s tim da su domaći u boljoj poziciji jer imaju dva boda više. Međutim, njihova prethodna dva duela završena su bez pogodaka, a remiji su i inače najčešći ishodi na tim okršajima. Preskočite.



Konačan ishod

Tip: 1 (2.2)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara