Komentari na vest

Predsednik Atletika odgovorio Gvardioli: Siti je igrao praistorijski fudbal

S

Secam se

pre oko 2 godine

2016 kako ste izbacili bajern tada sa gvardiolom,antifudbal padanje,udaranje.Sada je pep sacekao svoju osvetu i za zadnjih 15 minuta utakmice vam naplatio vasim oruzjem za svo zlo od fudbala koje godinama igrate.Nije to problem igrati videli smo cak i sinoc da ste jedan tako moderan i korektan tim kakav je siti naterali da budu cigani.
n

nije pep

pre oko 2 godine

sacekao osvetu i naplatu nego se jednostavno kao i ceo svoj tim totalno uplasio i mahinalno povukao i cistom srecom prosao dalje.Toliko su se uplasili da je postalo jasno da su bili produzeci da bi pukli i sa igracem vise
S

Secam se

pre oko 2 godine

A da tada je atletiko protiv bajerna te 2016 se odbranio znanjem,da je imao Var grizman je bio u ofsajdu kod gola,miler je promasio penal,dve precke u zadnjih 10 min je bajern pogodio.Fora je da se fudbal igra u ovim utakmicama na 180min.a atletiko se otvorio 10.Povredili su de brujne,vokera,udarali i provocirali.Pa morao je siti da pokaze tim zadnjih 10 min kad vec ima rezultat da moze i on tako nesportki da odigra bar 10 min u gvardiolinoj eri na rezultat...
E

Eno predsenice

pre oko 2 godine

Otreso vas pep,da boli boli al sto vise placete sve vise ste smesni...
Ч

Чисти Чолизам

pre oko 2 godine

Чисти Чолизам! Оно кад ти је годинама фудбалска филозофија да убијеш, било игру било противника и кад ти је од постизања гола важније да га не примиш а да притом евентуално обогаљиш противничког играча. Кад се у 180 минута двомеча против Ситија забункеришеш и само у 10 минута решиш да нападнеш, е то ти је сељачки менталитет те ме баш чуди што се Чоло о5 није, онако сељачки, 'ватао за међуножје. Радио би он то сигурно само да су неким чудом и прошли даље. А како му његов сељачки менталитет не допушта да разуме да до победе можеш једино ако постигнеш гол, остаје му да се и даље теши оном нашом тужбалицом: "У туђега татка голема је патка".
O

Omaewa

pre oko 2 godine

Ahahahhahaha kakva rupa od predsednika, takav mu je i klub. Pep doktorski prosao dalje.
Z

Zvlat BG

pre oko 2 godine

Polako! Čovek se tek probudio!

Zeximus

pre oko 2 godine

HAHAHA SLUŠAJ OVOG... PA BAR SU SE DOBRO I ODBRANILI ZA JEDNU NAPADAČKI NASTROJENU EKIPU!
F

Fudbaaaaal

pre oko 2 godine

Ovaj ima neku dijagnozu 100%! Sve i da se City branio(a nije) poslednji koji moze ovako nesto da izjavi je neko iz Atletiko Madrida! Ljudi 10 godina igraju anti fudbal! Svaka njihova utakmica je bunker,igrali protiv Barselone ili Hetafea! A sto se jucerasnje utakmice tice,to sto je igrao Atletiko nije cak ni praistorijski fudbal,ono je seljacki fudbal bio. Upropastili su celu utakmicu,non-stop seckanje,prekidi,tuce,prigovori itd...da ne pominjem to sto nisu ni pomisljali na neku ofanzivu do nekog 80og minuta...ali ocigledno je ovaj covek prespavao prvu utaimicu i 80ak minuta druge...mozda mu ne bi bilo lose da pogleda utakmice : Chelsea-Real,ili Liverpool-Benfica. Pa ce videti kako izgleda fudbalska utakmica kada oba tima zele da igraju FUDBAL!
L

Lik iz klake

pre oko 2 godine

Smesno sta prica ovaj matori.
K

K R O J F

pre oko 2 godine

Saopštenje na nivou: PIKSI JE KRIV
F

FM

pre oko 2 godine

Jel ga nije sramota da ovako nesto izjavi? Da je ovo izjavio neko iz Liverpula ili Bajerna pa da kaze covek, al' ovaj... Savetujem mu da posedi doktora, mozda ima Alchajmera pa zaboravlja kako njegov tim igra zadnjih 10 godina.