©Reuters
©Reuters

Predsednik FS Bugarske podneo ostavku 11 dana nakon velikih protesta

Vreme čitanja: 1min | pon. 27.11.23. | 16:02

"Od kada sam se vratio na čelo Fudbalskog saveza bili smo izloženi nečuvenim pritiscima, stalnim kritkama, klevetama, lažima i agresiji, ali smo za relativno kratko vreme ispunili većinu ciljeva iz strategije koja je usvojena na poslednjem Kongresu na kom sam pobedio", poručio je Mihajlov u oproštajnoj poruci

Predsednik Fudbalskog saveza Bugarske Borislav Mijahlov podneo je ostavku nakon sastanka Izvršnog odbora ove organizacije.

Mihajlov je podneo ostavku tačno 11 dana nakon nezapamćenih protesta protiv fudbalskog rukovodstva u poslednjih 18 godina.

Izabrane vesti

Sukob se dogodio oko nacionalnog stadiona Vasil Levski, kada je došlo do sukoba policije i navijača.

"Za mir svih, podneo sam ostavku. Reći ću vam samo nekoliko reči o tome šta se dešavalo u poslednje dve godine. Od kada sam se vratio na čelo Fudbalskog saveza bili smo izloženi nečuvenim pritiscima, stalnim kritkama, klevetama, lažima i agresiji, ali smo za relativno kratko vreme ispunili većinu ciljeva iz strategije koja je usvojena na poslednjem Kongresu na kom sam pobedio. Da, reprezentacija nije nastupila na nivou, ali kada je u pitanju lopta ne postoje garancije za uspeh. Sve ostalo što je zavisilo od mene u Fudbalskom savezu je ispunjeno", rekao je Mihajlov.

Bugarska je u nedavnim kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo zauzela poslednje mesto u Grupi G, bez pobede na osam utakmica (četiri remija i četiri poraza).


tagovi

Borislav Mihajlov

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara