Predsednik FS Čačka overio MOZZARTOV Humanitarni tiket u podne

Vreme čitanja: 2min | sre. 05.12.18. | 08:42

Zoran Vujičić donaciju vrednu 163.300 dinara šalje na adresu OŠ „Dr Dragiša Mišović“

MOZZART iznenađenje vredno 163.300 dinara putuje na adresu OŠ „Dr Dragiša Mišović“ iz Čačka. Pakovali smo ga do sinoć, i to na račun pet parova „Humanitarnog tiketa u podne“ koje je znalački odabrao Zoran Vujićić, prvi čovek FS Čačka, sada i trener srpskoligaškog FK Smedereva. 

Bravo za Zorana koji se pridružio plejadi od 145 velikana sportskog klađenja, koji su na MOZZARTOVOJ utakmici plemenitosti kroz kompanijsku kasicu prosledili ukupnu sumu od 10.311.220 dinara. I ime Zorana Vujićića je sada tu, i to na spisku na kom kolo vode legendarni Ivica Šurjak, večiti šampion splitskih Bilih, Vanja Bulić, ali i mnogi drugi maheri, pa i sugrađani našeg jučerašnjeg gosta. Oni koji prate MOZZARTOV gigantski poduhvat plemenitih tipovanja setiće se Ostoje Mijailovića, predsednik KK Partizan, fudbaler FK Borca Nikola Tripković, ali i ostalih koji su u grad na Moravi prosledili dobitke zarađene igrom plemenitosti.

Izabrane vesti

Mi krećemo dalje, jer zastajanja nema na putu najdugotrajnije rubrike sportskih tipovanja u plemenite svrhe, koja bez predaha hrli ka HILJADITOM IZDANJU! Složićete se, nije malo, baš kao ni podatak da smo tragom ovih redova usrećili preko 70 društva u i pojedinaca širom Srbije i Republike Srpske. Kada smo već prešli Drinu, red je da konstatujemo da je naš jučerašnji pobednik na zasebnom tiketu u RS tipovao uz stalnu kompanijsku uplatu u iznosu od 50 konvertibilnih maraka, od kojih donacija sa 145. prolaznog listića putuje na adresu Doma za penzionere i stara lica iz Prijedora. 

PIŠU: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN


tagovi

humanitarni tiketdobitni tiketsportsko klađenjeMozzart

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara