Komentari na vest

Procureo audio snimak iz VAR sobe, strasti se ne stišavaju ni posle deset dana

h

hahahahajaj

pre oko 1 mesec

enegleske sudije su amateri pored takvu tehnelogiju
b

brusli

pre oko 1 mesec

posle finala SP 2010. izmedju Spanije i Holandije na kojoj De Jong karate udarcem nogom u grudi udara Alonsa, a Hauard Veb ne uskljucuje Holandjanina, tom bivsem sudiji bi trebalo zabraniti bilo kakvu vezu sa fudbalom.
j

ja123

pre oko 1 mesec

otvorenim djonom u telo igraca i visoko podignuta noga,to sto je prvo dohvatio loptu nema veze...vidjali smo situacije gde su igraci prvo dolazili do lopte ali su onda otvorenim djonom startovali na igraca pa su cak i crvene dobijali posle intervencije vara,nema teorije da ovo nije penal a Hauarda Veba stvarno ne treba komentarisati posebno...
n

nivel

pre oko 1 mesec

oni kazu 'both come in high', a Mekalister sa obe noge na zemlji.
g

gledaooo

pre oko 1 mesec

u live prenosu,penal kao kuca i bas sam se cudio kako ovo nije penal...a bol me uvo za jedne i druge
G

Gost Djape

pre oko 1 mesec

Koja sprdacina, englezi imaju najkorumpiranije sudije u evropi, i u sustini oni stite jedni druge. Ovo je isto kao, u seriji "Moj rodjak sa sela", kad je Milena videla Drakceta u potoku kako se svalerise. Pa kada se on pravdao da je to laz,a ona mu rekla da je licno videla, pa kad joj je on odgovorio da je njen najveci problem sto veruje rodjenim ocima. Tako isto sudije pokusvaju da ljudima objasne da neveruju u ono sto vide svojim ocima. U ovoj situaciji verovatno je trebalo da igraca odnesu u bolnicu sa polomljenim rebrima da bi neko kaznio ove sudije, boze dragi gde nam covecanstvo ide, nema spasa ni povratka.
2

23

pre oko 1 mesec

Pogledao sam prvih 5-6 sekundi ovog videa bar 20 puta. Iz tog ugla djeluje kao da je crveni loptom igrao prvi.
O

O, da

pre oko 1 mesec

Bez obzira, visoko podignuta noga, znaci penal
@

@O da

pre oko 1 mesec

Po tvom objašnjenju žuti karton za opasnu igru i indirekt
A

Arsenal do titule

pre oko 1 mesec

Ja sam siguran da je kontra ,da je liverpulov igrac faulirao sitijevog ,ovaj clanak nikad ne bi bio objavljen ! Pocinje pravdanje za (nadam se) izgubljenu titulu !
I

I da

pre oko 1 mesec

Je izgubljena znam samo ko nece biti taj koji ce je uzeti (mali luzerski arsenal)
f

farsenal

pre oko 1 mesec

gde ti u tekstu vidis Arsenal? ko je vas zvao na zurku?
J

Jaaaaa

pre oko 1 mesec

A, Đura će ti oprostiti što te tukao ... I tako .....
J

Jova1245

pre oko 1 mesec

Po pravilima je faul cim je podigao nogu i tako krenuo. Ne mora da zakaci protivnika. Pokusaj faula se kaznjava isto kao faul.
П

Паун

pre oko 1 mesec

Ми смо сви слепи и немамо појма.
D

Dexl

pre oko 1 mesec

Eto..a neki bi sad rekli nad Nikolicem je bio penal...ovo je za penal
U

Ujka Zitko

pre oko 1 mesec

Batica mu kramponima "polomio" rebra,ali bitno je gde se lopta nalazi😂😂😂😂
C

Chiske1

pre oko 1 mesec

I po pravilima je ovo prekrsaj! Nema veze gde se nalazi lopta i nema veze namera, 100% opasna igra sa kontaktom i to ni manje ni vise vec u grudi. Mislim penal i crveni ko kuca

Bojank91

pre oko 1 mesec

Ma vidis da je neko uzeo pare i pokusavaju da objasne ovu odluku. Ispadamo majmuni mi sto gledamo fudbal 20+ godina
U

Ujka Zitko

pre oko 1 mesec

Kako bi suspendovao ove sudije,gledaju gde je lopta😂😂😂😂 Pa ovo je ostar i neoprezan start! Trebao je da se svira penal! Sta tu nije jasno?
i

iz sljivika

pre oko 1 mesec

Taj start tj nepokazan žuti karton me je koštao tiketa, uloženog velikog novca za naše uslove. Tako da je sad kasno bilo šta polemisati, samo mi dosipate so na ranu. A što se suđenja tiče ponoviću: nit jače svetske lige, nit lošijeg sudijskog saveza.
N

Nenad1246

pre oko 1 mesec

Porez na budale uspešno plaćen.
D

Darinjo

pre oko 1 mesec

Evo srce mi se slama zbog tebe koji baca "ozbiljne pare za naše uslove".
U

Ujka Zitko

pre oko 1 mesec

E ovo ubija fudbal u pojam.Pa ovo je trebalo da bude penal za Liverpul.Jos jedan razlog da ne podnosim man city.
н

нс бој

pre oko 1 mesec

Па Мекалистер није одиграо лоптом баш зато што је фаулом онемогућен,иначе би је однео грудима.Каже прениско да би играо главом,а лопта му на грудима,мислим боље што није ишао главом јер би последице овог старта биле много горе.Не значи да ако ниси стигао до лопте да неко може да те поломи без фаула.Веб,као и сваки челни човек организације,брани ту организацију,оправдава судију,а цео свет је видео чист пенал.
I

Iznogoud

pre oko 1 mesec

Da se ovo dogodilo na centru igralista i da cak nije ni udario igraca, vec samo ovako podigao nogu, svirao bi se faul. Da ga je zakacio, kao sto jeste, dobio bi zuti karton... Nije ovo pravilo od juce, 50 godina gledamo to na svim terenima i sad neko prica da li je lopta izmedju igraca ili ne, samo zato sto je u 16 i sto je kraj meca. Nebitno je. Opasna igra.
н

нс бој

pre oko 1 mesec

Ово је најбоље објашњење,опасна игра.Неопрезан старт у 16м,дешава се.
G

Gostivoj

pre oko 1 mesec

Hahaha. Po ovome iz Vara oni su se udarili, sudarili... A Doku je samo još falilo da kaže This is Sparta. 😂 Nema veze, osvaja Liverpool.
L

Liverpul uvek

pre oko 1 mesec

Bio ciganska ekipa, još sa ovim Ciganin na klupi šta očekivati kakvi su tek sada. Seoski klub.
B

BicuSlobodan

pre oko 1 mesec

Kakvi sve paćenici komentarišu.
I

Izađi iz ormara

pre oko 1 mesec

Vidim, srpski te fudbal više ne zanima?! :))
G

Gost90

pre oko 1 mesec

Kao i uvek problem je sto ekipe koje igraju protiv Arapa ne nastave da vrse pritisak. Sad neko normalan ko je zaduzen za odnose sa javnoscu ili sa bilo cim treba da izadje i da nastavi da gura ovu pricu do iznemoglosti dok se ne kazne svi. Znaci u 4k rezolucij ceo svet vidi da lopta udara prvo Mekalistera pa Dokua i oni zataskavaju sa pricom da je udario Doku. Sad lepo na sud pa dok se jednom za svagda ne istera. Al ne, ovako ce biti i dalje jer ce ovi da cute i nikom nista. Kao Utd u prvom kolu protiv Wolvesa kao Odegard rukom protiv liverpula, Liverpulov ponisten gol protiv totenhema i ostalo..
T

Trololo

pre oko 1 mesec

Kao Gabrielov rvacki zahvat protiv Junajteda, kao cisto igranje rukom igraca Totenhema protiv Junajteda i ne dosudjen penal i jos mnogo toga. Navedi lepo sve, nemoj tako selektivno!
S

SimaO

pre oko 1 mesec

Nije laka situacija, ali su ipak doneli ispravnu odluku. Doku ipak za delić sekunde stiže pre do lopte i nogu podiže u vis (ne ide otvorenim đonom) da bi izbio loptu, a onda Mekalister naleće na njega. Doku nije imao vremena da spusti nogu!
S

Srbija 1999

pre oko 1 mesec

City je govnarska ekipa !
G

Gost997

pre oko 1 mesec

Sbim srcem uz Liverpul i Arsenal, samo da plasticna Mancesterska prevara ne osvoji
T

Top Gun

pre oko 1 mesec

Penal 100%
I

Ivica1708

pre oko 1 mesec

Nit je Doku isao otvorenim đonom nit je penal. Odigrao dečko loptu unutrasnjom stranom stopala i Mekalister i on se sudarili posle toga.
z

zasu

pre oko 1 mesec

Izvine se i teraj dalje. Tako se uvek radi sa Liverpulom i Arsenalom. Dve ekipe koje najvise ispaštaju od sudijskih odluka.
V

Voždovac

pre oko 1 mesec

Jel visoko da se izvine?
М

Митт

pre oko 1 mesec

Рече Веб Јунајтедов судија
z

zasu

pre oko 1 mesec

Za mancesterske klubove ovo je penal. Za ostale tezije.
P

Peki30

pre oko 1 mesec

Ne volim Liverpul, navijam protiv njih skoro uvek, ali ako ovo nije penal, onda ukinuti VAR. Doku vidi da ide igrač i diže nogu visoko i udara ga u telo. Čak i da nije dodirnuo loptu visoko je podigao nogu i udario u telo igrača, a vidi da ide. Meni su smešna ova pravila, ceo taj VAR i kako ovo nije faul
G

Gost1976

pre oko 1 mesec

A šta kažu iz Partizana? Oni su eksperti za sudije,penale,aparthejd.. Duljaja možda,Natka . Svakako bi im i Željko Pantić da sjajan odgovor verovatno je Čerčil poručio preko Robin Huda da ne svira penal za LFK... Željko je uvek korak ispred svih.
P

Pedja108

pre oko 1 mesec

Ovo je penal kao vrata. A ova objasnjenja su sramna, u stvari se pokusava sugestijom da se javnost ubedi u nesto sto nije. Kada se svira opasna igra, drugim recima djon, ne mora cak ni da se udari protivnik. DOvoljna je i namera, pa da se sudi faul. Ovde imamo udarac djonom u protivnika. Da li je namerno ili slucajno, to uopste nije bitno, vec ono sto je napravljeno, a to je faul. Faul je u sesnaestercu, a to je penal. Ali, gde da Siti izgubi i smanji sanse za titulu.
S

Svi dobro

pre oko 1 mesec

Znaju da protiv Liverpula postoji samo pravda bez obzira sta se desilo. Znaci nikada niti jedan sportski, ne samo fudbalski tim nije imao toliko srece. Uvek, skoro svako kolo, svaki dvomec u euro takmicenjima... da ne pominjem sve. Sta god da se desi to im se samo vraca. Sve sto su ikad postigli bilo je uz ogromnu dozu srece i pomoc sudija. Ovo im se samo vraca i ko zna koliko godina ce da im se vraca. Realno. Polupismen trener, veciti gubitnik, sa laznom harizmom i osmehom. Gomila poluamatera ( sa izuzetkom ponekim gao Dzerard) ali realno uvek su imali pacere u timu veci deo i osvajali bilo ili na srecu ili na sudije.... te korona, te penal u prvom minutu, te bezbroj autogolova.... mora sve to da im se vraca godinama. Oni ce da procvetaju kad ode Klop i kad rasteraju preplacene igrace. Imaju ime, tradiciju ni love im ne fali. Samo pismen trener i 7-8 ozbiljnih igraca i verovatno ce igrati euro kupove svake godine. Kao oduvek. Pa realno.
O

Ovo

pre oko 1 mesec

Što si napisao je sve, samo nije realno.
N

Nenad1246

pre oko 1 mesec

Ovako izgleda kad je mozak kabriolet.
P

Paa

pre oko 1 mesec

Mene bi bilo sramota da napišem ovoliko gluposti. Ali dobro, obraza nemaš, a vrv te pucaju kompleksi od najvećeg kluba engleske.
н

нс бој

pre oko 1 mesec

Лебе мекани шта сам прочитао.
@

@@@@

pre oko 1 mesec

Čist jedanaesterac.
9

999

pre oko 1 mesec

Eto sad su dobili i napismeno objasnjenje od glavnog sudije, VAR sudije i sefa sudija zasto nije penal. Nadati se da ce se vise prestati pisati o ovom cirkusu, popise ljudi krv i mozak sa forsiranjem prica o nekakvoj kradji... 😑
D

Darwin

pre oko 1 mesec

Realno, nije niko ni očekivao da su sudije vodile dijalog o tome kako će namjerno da oštete Liverpul. Ovdje je problem što sudije ne vide svojim očima, jer je na snimku očigledno da lopta nije između igrača, nego prvi do lopte dolazi MacAllister, Doku ga udara đonom u tijelo, a zatim se lopta odbija preko Dokuove noge. Samo mi nije jasno zašto Webb potvrđuje da su sudije u pravu, kada on vidi snimak koji vidimo i mi, obični smrtnici.
9

999

pre oko 1 mesec

Zaustavi brate snimak na 15. sekundi i vidi. Bas onako kako Oliver kaze, lopta je izmedju igraca, u istom trenutku su dosli do lopte.. Nije opasan po gol, nije prvi dosao do lopte, protivnik nije njega udario nego loptu, a onda po inerciji naletio na njega.. Cak nije ni djon, nego unutrasnjim dijelom stopala.
@

@999

pre oko 1 mesec

Druže, nemaš šta da zaustavlja video. Lepo pogledaš snimak, Mekalister ide grudima/ramenom na loptu, a ovaj mesar djonom. I dira loptu prvi Mekalister, mada po mom mišljenju to ovde uopšte nije bitno. Po ovome sto su napisali, Mekalister je trebao da stavi glavu tamo gde niko ne bi smeo, pa kad ga ovaj osakati e onda bi možda svirali penal. Penal čist kao suza.
D

Darwin

pre oko 1 mesec

15. sekunda nije relevantna, jer je snimak zamrznut pa je loša rezolucija. Pogledaj snimak, bez zaustavljanja, na 18. sekundi i tu se jasno vidi ko prvi dolazi do lopte, a ko uopšte nema dodir s loptom. Sad je ionako nebitno, bilo pa prošlo. Samo me nervira ovaj pokušaj od strane sudija da se "operu", a sve je jasno kao dan.