Komentari na vest

Projektil: Najlepši gol Aleksandra Šćekića u Partizanu (VIDEO)

A

Alo decko

pre preko 2 godine

Au ciganji al ste tuzniii
b

batabane

pre preko 2 godine

Kakvi su ovi cigojneri.Ako je neko napadao Scekica i njegovog blizanca Miljkovica,ja sam.Čak sam pisao da je njegov sut, kao da se saplece na loptu,nebu pod oblake.Ali juce je momak pogodio i svaka čast.Naravno jedan primer me nece naterati da promenim mišljenje o njegovoj tehnici,ali neka ponovi jos koji put,neka me razuveri.Samo magarac ne menja misljenje.Na kraju i ono zbog cega pisem ovaj komentar.Istina je da je bilo bloka,a ne da nije, ali je blok stvarno malo zakasnio,a lopta se prosto provukla, jer su cak dva igrača blokirala.Dali treba da kazem da neki po genetici lazu,jer to je konstanta.
S

Slf

pre preko 2 godine

Ne daj Boze da neko udje u blok
p

pulja

pre preko 2 godine

pa dokle vise da vam se sklanjaju,scekic prima loptu iza njega dva igraca ispred jedan,niko nemoze da ga zaustavi a razlog je sto niko i ne pokusava.pustite i pogledajte snimak sa prekidima i grobarima ce biti jasno da se sklanjaju.
Д

Драган

pre preko 2 godine

Буља, погрешно се потписујеш ха ха ха
Y

YAyaT

pre preko 2 godine

Valjda ce da se seti i stopera Metalca jednog dana, da mu zahvali..Decko ga pusta unutra, pusta ga da prima loptu i onda kada je trebalo blok ili uklozavanje on uspori i napravi se blesav -pogled u drugu stranu, haha
S

Sima Arauho

pre preko 2 godine

Pa mislili su da nema sanse da pogodi pa su ga pustili,sad i nikad vise verovatno.
M

Mediji saučesnici

pre preko 2 godine

Samo sa filijalama i imaju mogućnost da postignu "najlepše golove" Najlepši je izostaak reakcije igrača Metalca. Ovo je za UEFA a ne odabir gola kola i sl.
k

kaboom

pre preko 2 godine

Lik primio loptu potpuno sam u 16m, okrenuo se namestio i sutnuo potpuno neometan. Jos samo da krenu da sire noge i to bi bilo to