Promena kapitena ništa neće promeniti

Vreme čitanja: 2min | uto. 20.03.18. | 15:57

"Kolarov je uz Matića i Ivanovića najveće ime u našoj reprezentaciji", kaže Aleksandar Mitrović

Srpski reprezentativci Dušan Tadić, Aleksandar Mitrović i Marko Dmitrović smatraju da promena kapitena neće uticati na odnos unutar svlačionice Orlova.

Reprezentacija Srbije ulazi u završne pripreme za Mundijal u Rusiji, a u narednim danama će odigrati utakmice sa Marokom (petak, 20.30) i Nigerijom (utorak, 22.00).
„Atmosfera u ekipi je kao i uvek odlična. Promena kapitena ne utiče na nas i ne menja odnose u ekipi“, rekao je Tadić na konferenciji za medije u Staroj Pazovi.

Izabrane vesti

Mitrović je naveo da će uvek poštovati odluku selektora.
„Poštujem odluku selektora o promeni kapitena. Kolarov je uz Matića i Ivanovića najveće ime u našoj reprezentaciji. Danas smo imali drugi trening i spremamo se najbolje moguće za mečeve koje ćemo iskoristiti da popravimo taktičke detalje jer u tom delu postoji prostor za napredak“, istakao je Mitrović.

Mesto u Rusiji u ovom trenutku nikome nije zagarantovano.
„Imam dobru konkurenciju na svojoj poziciji. Nijednog trenutka nisam razmišljao da li ću morati da igram. Svako okupljanje je borba za mesto na mojoj poziciji, a na selektoru je da odluči ko će igrati“, poručio je Mitrović.

On veruje da će nova generacija srpskih igrača opravdati svetsko zlato sa Novog Zelanda.
„Zlatni orlići mogu da pomognu mnogo i mislim da će u tome uspeti jer će biti oslonac reprezentacije. Nadam se da će prevazići igre u klubovima jer cela nacija ulaže mnogo nade u njih“, zaključio je Mitrović.

Golman Marko Dmitrović veruje da postoji još mnogo prostora do konačnog spiska 23 fudbalera za Svetsko prvenstvo.
„Svaki igrač na spisku se nada da će se naći među 23 putnika u Rusiju, kao i igrači koji nisu pozvani za ove prijateljske utakmice“, naglasio je Dmitrović.

Foto: MN press


tagovi

Aleksandar MitrovićDušan TadićMarko Dmitrović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara