Komentari na vest

Propao Iskov transfer u Berlin: Promena uslova u poslednji čas sahranila najveći posao u istoriji Uniona

J

Jdjdjdjd

pre preko 1 godinu

Koga Real pusti niz vodu taj ne valja vise sigurno
G

Gostivarko

pre preko 1 godinu

Komentari navijača Uniona... -Iskov agent nije bio svestan da se u Nemačkoj pregovora u bruto platama. -Odustao kad je video porez u Nemackoj i kakvo će mu biti neto primanje. -Agent i klub se nisu lepo razumeli, Union nudi godišnje ono što Real daje mesečno. -Kad je sleteo u Berlin mislio da je Arabija, pa kao bio u fazonu, mlad sam još za Arabsku ligu... -Dosao na besplatan pregled -Sad razumemo probleme Herte -Šta ce nam kad sve golove dajemo iz prekida Onako zabavno je 😁 Po meni preveliko ime za klub kao što je Union Berlin, sa druge strane forma mu nije na nivou za bilo koji tim lige petice... Mozda za ove neke što se ne bore za ništa u fazonu Torino, Bolonja itd. previše jaki da bi ispali, ali i slabi da igraju evropu. Kod jačih trenutno nema mesta a kod ovih sto se bore za opstanak tu mora borba i trčanje 90 minuta, da se gine za svaki bod. Mozda bi trebao kao Gece da ode u Holandiju ili tako neku ligu da se malo vrati u život.
C

Cinjenica

pre preko 1 godinu

U njegovo vrijeme je bio onaj majstor za publike, meni licno mozda i omiljeni igrac al prelazak u Real u teoriji je bio super al u praksi ... Samo on i niko drugi zna sta mu je bilo u glavi. Mogao je sve imati;Real, Spanija kao bajka.
B

Brko

pre preko 1 godinu

Ogromna stvar bi ovo bila za Union i buduće transfere. Ali iskreno, lik nije na nivou lige petice. Reputaciju ima, stara slava ga drži. Ali za njegovu trenutnu formu najbliža je npr. Belgijska ili Turska liga

Marko Pavlovic

pre preko 1 godinu

Holandija,....