Prva reakcija iz Humske: To smo i hteli

Vreme čitanja: 2min | sre. 19.06.19. | 15:52

„Ovakve ekipe moramo da izbacimo“, poručuje trener Milošević

Osećaj zadovoljstva i plima optimizma u Humskoj. Žreb za drugo kolo kvalifikacija za Ligu Evrope poslao je Partizanove fudbalere na teritioriju Velike Britanije i opšta je ocena da bi gostovanje na Ostrvu trebalo da bude samo prva od tri stanice na putu ka grupnoj fazi.

Ni škotski Kilmarnok, ni velški Kohans Kvej ne spadaju u kategoriju rivala od kojih crno-beli zaziru. Štaviše, preuzeli su ulogu favorita i očekuje se da je potvrde u dvomeču 25. maja i 1. jula, bilo ko da im izađe na crtu.
To je u onim okvirima u kojima sam očekivao. Moram da priznam da sam očekivao jača imena, jer je drugo kolo imalo nekoliko "mina". Ipak, ne mogu da kažem da imam strah od bilo koga. Najvažnije je da se pitamo u ovim mečevima. Ako pogledamo potencijalne rivale, moglo je mnogo komplikovanije, moglo je i mnogo lakše, ali generalno pošto cilj jeste da prođemo u Ligu Evrope, ovakve ekipe moramo da prođemo“, predočio je Savo Milošević.

Izabrane vesti

Trener Parnog valjka će se zapravo vratiti na Ostrvo, gde je sredinom 90-ih nosio dres Aston Vile, a sad će se opet suočiti sa stilom karakterističnim za tamošnje podneblje.
U velikoj meri se nadam, da ćemo doći do cilja. Sve zavisi od nas, ne samo u drugom kolu, već i u trećem. Dobili smo protivnika koji nije od onih nepoznatih. Kao što ste čuli, to je ime koje je poznato u Evropi, fudbalski, ali, u svakom slučaju, ekipa koju možemo i moramo da izbacimo“, dopunio je Savo Miološević, koji olako okuplja fudbalere u Sportskom centru „Zemunelo“, a naredne sedmice ih vodi na prvi deo priprema na Zlatibor.

FOTO: Star sport


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara