(Star sport)
(Star sport)

Prvi susret Duljaja i Nađa posle svega: Deluje kao put ka pomirenju

Vreme čitanja: 2min | uto. 07.05.24. | 12:10

Bivši i sadašnji trener zajedno došli na stadion

Niko ne krije da je sukob postojao, ali Albert Nađ i Igor Duljaj nisu deca da bi se durili doživotno. Na kraju krajeva, spaja ih ljubav prema Partizanu i dugodošnje poznanstvo, potvrđeno i tokom utorka pre podne.

Aktuleni šef stručnog štaba crno-belih i čovek koga je zamenio na klupi, tako što je unapređen sa pozicije saradnika, sreli su se malo pre deset časova ispred stadiona u Humskoj. Bilo je to u trenucima kad je Nađ dolazio na redovnu konferenciju za medije pred duel u Kruševcu, a Duljaj kako bi (zajedno sa Portugalem Brunom Fidalgom) završio papirološke obaveze posle raskida saradnje, jer je smenjen uoči prvomajskih, a kako su se na njih nadovezali uskršnji praznicni, sad je bio trenutak da dođe u svoju drugu kuću.

Izabrane vesti

Kad na ulazu – Nađ. Prema rečima sadašnjeg trenera crno-belih, susret je bio prijatan, jedan drugom su pružili ruku, pozdravili se, pitali za zdravlje i to je prvi znak ka prevazilađenju nesuglasica koje su ih pratile mesecima, a ekslirale u sedmici večitog derbija u okviru prvog kola plej-ofa Mozzart Bet Superlige. Tad je Nađ inicijalno odbio mogućnost da vodi ekipu umesto suspendovanog Duljaja (prethodno, na Banovom brdu dobio eliminišuću žuti karton), da bi posle intervencije generalnog direktora Miloša Vazure i sportskog, Ivice Kralja, prihvatio da se pojavi na stadionu „Rajko Mitić“.

Ostala je i posle toga da lebdi u vazduhu dilema kako će nastavti saradnju, mada ona nije ni dugo potrajala. Svega još jednu sedmicu, da bi posle susreta sa TSC-om, uprava kluba smenila Duljaja i promovisala Nađa na užarenu klupu. Čak i u javnim obraćanjima se stekao utisak da nisu na istim talasnim dužinama, ali bi današnji susret mogao da nekadašnje saigrače iz vremena zajedničkog stasavanja u prvom timu, pod palicom Ljubiše Tumbakovića, da navede na put pomirenja.

Ako je to moguće...


 



tagovi

FK Partizanalbert nadjAlbert NađIgor Duljaj

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara