Pol Lirola potpisuje ugovor (©OM)
Pol Lirola potpisuje ugovor (©OM)

Prvo Olimpikovo pojačanje za 12.000.000 evra, Strotman ide, traži se špic

Vreme čitanja: 1min | uto. 12.01.21. | 14:07

Pol Lirola stigao u Marselj

Olimpik iz Marselja je otvorio januarski račun i doveo prvo zimsko pojačanje. Posle uspešnih lekarskih pregleda desni bek Pol Lirola je stigao na pozajmicu s pravom otkupa od Fjorentine.

Sama pozajmica koštaće Francuze 500.000 evra, a ako budu želeli da otkupe Španca poniklog u Espanjolu moraće da doplate još 11.500.000 što ukupnu vrednost transfera dovodi do 12.000.000. Ako naravno Lirola uspe da u konkurenciji Hirokija Sakaija ubedi upravu kluba sa Velodroma da se zaista otvori.

Izabrane vesti

Sakai je imao i dobre i loše partije, ali posle odlaska Bune Sara jednostavno nije imao konkurenciju. Otud Lirola, prošle sezone je bio starter u Firenci, ali ove je izgubio mesto, posebno nakon što je Čezare Prandeli zamenio Đuzepea Jakinija na klupi 9. novembra.

Dolazak Lirole ne bi trebalo da bude poslednji u Marselju, jer Olimpik juri i napadača koji bi mogao da odmeni Darija Benedeta.

S druge strane, Kevin Strotman je spakovan za pozajmicu Đenovi, iako ga je Olimpik pre samo dve i po godine doveo iz Rome za čak 25.000.000 evra.



tagovi

Zimski prelazni rok 2021Pol Lirola

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara