Komentari na vest

PSŽ krenuo po Osimena, prva ponuda 110.000.000 evra

z

zzz111

pre 10 meseci

jedan od najnoljih napadaca,uz mbapea i halanda sigurno,ne racunajuci ove iskusnije,kejn i ostali...
M

Mr007

pre 10 meseci

''bace ih Laurentis samo tako.🤣🤣🤣 Jos Arapima da Laurentis proda povoljno (za danasnje cene igraca) vrhunskog napadaca koji im je krajnje nuzno pojacanje,nema govora. Ima da im uzme 200 miliona evra,ni centa manje.😂
p

pdk

pre 10 meseci

Realno od mladjih napadaca Haland je tooop, pa na drugom mesto Viktor. Mene najvise podseca na Drogbu kog sam veoma voleo da gledam. Na ove cene, igrac u tim godinama koji daje toliko golova..sasvim realna cifra. Desno krilo dovedu, Bernardo im izmakao ali ima tu jos dobrih. Levi bek Ernandez da upare bracu opet i sa ovim sto su se u odbrani i na sredini pojacali mogu mnogo i bez Mbapea.
R

Rubikova kocka

pre 10 meseci

I sutra čitamo Arapski klub odrešio kesu 220 miliona za Osimena 😅
G

GrobarNS

pre 10 meseci

Da dovedu Osimena i Kvaraceliju i Mbape nek putuje
K

Kg

pre 10 meseci

Eto zasto je SMS otisao kod Arapa, dobija cistih 30 miliona evra neto po sezoni i puta3 godine 90 miliona a ovaj Osimen koji je igracina za njega 12 miliona i plus ce da mu odbiju bar 5 za porez. Cak i ako klub plati porez pogledajte razliku 18 miliona evra po godini. Zato su neki batalili sportski motiv jer ovi Arapi daju nenormalne pare sve zbog kandidature za SP, to je sve na nivou drzave uradjeno i nece trajati dugo pa sad ko ugrabi ugrabi. Stvarno nennormalne cifre, za našeg SMSa ne bh ni 5 miliona dao po sezoni a ne 30 cistih miliona. Ali tako je kako je.
S

Saturn

pre 10 meseci

Drogba upadate 2.0 bolji od naseg duce u svemu , skok , glava , sut , pozicioniranje , kretanje , snaga ...
S

Sf

pre 10 meseci

GOLOVI
R

Razum i osećajnost

pre 10 meseci

Bez ljutnje,ali mnogi bolji napadač od našeg Dušana. Jeste 120 miliona mnogo veće od Dušanovih 80 miliona,ali isplatice se PSG-u.. Sa Dušanom bi rizikovali da im se prospe 80 mil. € i da dožive nešto poput Reala sa Jovićem..
Б

Блок

pre 10 meseci

Врхунски шпиц.Италијани постају развојна лига за Енглезе и ПСЖ...али ту ће бити и до играча ...мало ли је 4,5 милиона годишње .Представља се као да раде за 5000евра а неко им нуди 10000е
г

гост

pre 10 meseci

Није више питање одакле јер се зна и како могу и то је небитно. Сад је питање зашто и како није глупо неком да понуди 110 милиона за осимена. . .