Erling Haland, Lukas Paketa i Pol Pogba (©Reuters)
Erling Haland, Lukas Paketa i Pol Pogba (©Reuters)

PSŽ posle Mbapea: Za Halanda 90.000.000, još 50.000.000 za Paketu! Tu je i Pogba, nema mesta za Di Mariju

Vreme čitanja: 2min | sre. 09.02.22. | 08:58

Detaljan plan skovan na Parku prinčeva

Poslednjih godina su se širili zahvaljujući novcu s Bliskog istoka i samo čekali šansu da nekome nalupaju šamare i pokažu ko je najbogatiji. Milanu su oteli Đanluiđija Donarumu, jedini bili spremni da sačekaju Lionela Mesija čim je postalo jasno da se Barselonina kuća ruši. Ali onda ih je na krivini dočekao Kraljevski klub i pokazao da ipak nisu najači. Jer ma koliko atraktivan bio Pari Sen Žermen, Real je veći i već sada je jasno, ma koliko se na Parku prinčeva upinjali da to promene, da je Kilijan Mbape, projektovan za prvu zvezdu Svetaca u narednoj deceniji, jednom nogom već u Madridu.

I šta onda? Sportski direktor Leonardo, iako mnogi sumnjaju u njegov potencijal da sa tolikim milionima napravi održim sistem, već je skovao plan, a u njemu se ističe nekoliko imena: Erlinga Halanda, Lukasa Pakete i Pola Pogbe.

Izabrane vesti

Haland bi stigao kao direktna zamena za Mbapea, sa nadom da bi ga Mesi i Nejmar učinili mašinom za golove. Sa cenom od 75.000.000 evra – a na nju treba uračunati i nekih 15.000.000 za provizije ocu Alf Ingeu i menadžeru Minu Rajoli – nije Haland ni skup za PSŽ. Problem je samo što su i drugi stali u red, a među njima i Barsa i baš taj – Real Madrid.

Druga Leonardova meta je Paketa za koga je predsednik Olimpika iz Liona Žan Mišel Ola nedavno rekao...

Paketa ne ide u Pariz... Dobro, za 80.000.000 evra bismo mogli da razmislimo“.

Istina je da bi razmislili i za 50.000.000, posebno jer su Paketu doveli za 21.000.000. U Milanu nije procvetao, ali je Leonardo uveren da tehnički tako potkovanog igrača u Parizu trenutno nema. Pride, Paketa voli i da se pobije za loptu, a toga je Parižanima često nedostajalo ove sezone.

21.15: (2,65) Nica (3,10) Olimpik Marselj (2,80)

Mišiće bi trebalo da donese Pol Pogba, davnašnja već želja Pari Sen Žermena. Ovog puta bi zaista moglo da se desi, jer mu na leto ističe ugovor sa Mančester junajtedom, a iako klub želi da ga sačuva čini se da Pogba nema nameru. A ni Junajtedovi navijači nisu previše oduševljeni Polom. Pariz je pak njegov grad, druga bi tu priča bila.

Sve ovo na kraju znači da bi neko morao i da ode da napravi mesto za novajlije, a kako Ekip navodi žrtvovan će biti Anhel Di Marija, za nedelju dana će proslaviti 34. rođendan , on bi da ostane još jednu sezonu, ali ne mogu svi da igraju.


tagovi

Erling HalandPol PogbaLukas PaketaAnhel Di Marija

Obaveštavaj me

PSŽ

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara