Komentari na vest

Pustite ih, neka sanjaju! Anđeo čuvar je pao sa nebesa

2

24.04.1902.

pre 6 meseci

Polako sa prognozama,maj 2024.godine je daleko! GGMU!!!
z

zoljaa

pre 6 meseci

Neverovatno je ovakav Madison nema mesto u početnih 11 engleza, a još neverovatnije da je ovakav golman kao Vicario rezerva onom izvikanom derištu Donarumi,koji im je još i kapiten...
s

se10

pre 6 meseci

Dali siti moze do 4 titule uzastopno ???

Bojan Urosevic

pre 6 meseci

Najveci uticaj je do Kejna covek je nevidjeni maler/baksuz veci od Balaka otisao u Bajern sad ce Bajern izgubiti titulu.
i

igor978

pre 6 meseci

Na kraju se u najboljem slučaju tući Liverpulom za treću poziciju na tabeli. Prosto nemaju klupu i rotaciju da bi izdržali celu sezonu. Njima ako se povredi Son na mesec dana, doviđenja. A Citiju na klupi sedi Alvarez.
G

Gost13

pre 6 meseci

Jeste ali ne zaboravi da prošle godine kad god se lomilo Siti nije zavisio od Halanda i on je u stvari najmanje tu pokazao, već su glavni igrači bili Rodri i Gundogan. Ovw sezone takođe deluju puno lošije bez Rodrija a Haland nastavlja da derbi mečeve igra očajno.

Bojan Urosevic

pre 6 meseci

Ne igraju evropu jedna utakmica nedeljno a mogu da zrtvuju jedan kup i da izdrze sezonu do kraja
z

zasu

pre 6 meseci

Bice na kraju 4. Kakva crna titula, to je totenhem, najnebitniji klub u londonu.
2

2811ggg

pre 6 meseci

medison je klassssaaa...
i

iron man

pre 6 meseci

Jako dobro igraju, ali mislim da ce biti kao sa Arsenalom prosle sezone, posto nemaju rotaciju da ce pasti u nekom momentu, pogtovo ako im se povredi jedan od kljucnih igraca nece moci da igraju na ovom nivou. Inace Medison je novi Fabregas.
Г

Гост Зрењанин

pre 6 meseci

Ако је неко заслужио да се радује и да освоје титулу(мада јако тешко,али то се рекло и за Лестер пре пар година),то су навијачи Тотенхема. Једни од најбољих у лиги,тако сложни,тако воле клуб.. Радио сам на Кипру где их је било. Сви су заједно,у групи 40,50,излазе,шетају,свима истетовирано име клуба,грба,на тел,певају клупске песме.
M

MANOL0

pre 6 meseci

Sjajno u prvih devet kola. Odlicna igra.Posto svaki tim udje u krizu rezultata ili igre,videcemo koliko ce trajati i kako ce reagovati kad dodje taj period.
m

ma da bre to

pre 6 meseci

Tako mi je drago zbog sona koji je vrhunski fudbaler. Mozda je ovo sezona kao ona gde je lester bio prvak, samo sto to ne bi bilo bas toliko iznenadjenje. Ipak je totenhem bio godinama u vrhu tabele.
P

Pa da

pre 6 meseci

Zahvalite sudijama štp ste prvi, jer su pokrale Liverpool. Svako realan će to reći.
F

FM

pre 6 meseci

Totenhem oba derbija koja je dobio je dobio kod kuce, Liverpul i United. Tek im slede teske utakmice, tako da polako sa velikim najavama. Pobeda protiv Sefilda golovima u 98. i 100. minutu… U poslednjih 6 kola sezone igraju sa Sitijem, Arsenlom, Njukom i Liverpulom. Bice uspeh ako zavrse u top 4, a titula ce opet u Siti.
A

Angeball

pre 6 meseci

Koliko je gotivan i drag lik
p

pdk

pre 6 meseci

Upravo, pogotovo posle trenera koji truju svlacionicu. Pokazao je da moze i lepo, promenio uloge u timu i sad imaju rezultat. Verovatno ce to stati u jednom trenutku i nece osvojiti PL, ali iskreno i ako ne navijam za njih imaju ove sezone moju podrsku i sa iscekivanjem pratim njihove utakmice. Jer zaista lepo igraju i vidi se timski duh. Medison tehnicki najpotkovaniji igrac u engleza...
G

GOCE GOSTIVAR

pre 6 meseci

Son gol i asistencija, Medison gol a Rišarlison asistencija.Levi posle promašaja sa Murinjom i Konteom ,napokon pogodio sa trenerom, Totenhem igra samo ligu dok će ostali igrati na bar 3 fronta i tu im se ukazuje mala šansa da se umešaju u borbu za prvo mesto.
G

Gosty

pre 6 meseci

Na kraju sezone nece biti ni među prvih 5.
T

THFC 1882

pre 6 meseci

Sve i da završe na šestom ili sedmom mjestu je uspjeh u odnosu na prošlu sezonu. Bitnije je da igraju pozitivno i da je napad prioritet, ostalo će sve doći na svoje mjesto.
a

aldeles

pre 6 meseci

Svaka čast. Prodaja Kejna iako je bio najbolji igrač, ih je oslobodila pritiska očekivanja. Našli su stil igre koji timu leži. Pomeranje Sona centralno je pun pogodak, jer je blago izgubio na brzini u odnosu na ranije, pa nije toliko prodoran po boku, ali znanje je tu. Van Den Ven jedan od pogodaka sezone, apsolutno. Mnogo lepih stvari im se dešava, van očekivanja. Biće im naravno neuporedivo teže sa niskim timom u drugom delu sezone, kad ih klubovi shvate ozbiljnije i krenu da igraju zatvoreno protiv Totenhema. Kao što su prošle sezone svi naglo u drugom delu promenili stil protiv Arsenala, kad su videli da su dobri u tranziciji i da u otvorenom fudbalu nemaju šanse. Biće zanimljivija sezona nego što se očekivalo generalno.
O

Orao

pre 6 meseci

Odlicno zapazanje. Mislim da ce imati malo vise problema u narednim utakmicama, kao sto si rekao mnogo ce ozbiljnije protiv njih. Ali realno, ovo je PL, ne mozemo reci da su timovi protiv njih ulazili sa strahom. Jedina liga na svetu gde tim za opstanak moze da pobedi tim koji se bori za titulu. Sve u svemu, Grk je razbio predrasude da moras imati ozbiljan CV da bi dobio sansu. Ozbiljan rizik Levija i pogodio je.
R

Rosso

pre 6 meseci

Heung Min Son Bogotac fudbala
n

nanas

pre 6 meseci

Najmoderniji fudbal trenutno igraju u Evropi, nema nikakvog mudrovanja,lopta ide napred stalno,nema alibi igre u sirinu i nazad,ekipa mu igra visok presing na loptu,na igraca,u strasnom ritmu i u 90 min...svaka cast,samo da nastave i izdrze ovako,neku promenu da vidimo u fudbalu,da se malo resimo ucmalosti,poseda lopte reda radi, niskih blokova i drugih gluposti,kao totalno neutralan posmatrac ovo sve pisem i jos kazem da ih je bas divota gledati...
D

DidierDrogba11

pre 6 meseci

Rekao sam prije početka sezone ovdje na portalu da Londonske mamuze idu u TOP 4, titula sumnjam, ali LŠ ne bi trebala biti dovedena u pitanje.
B

Beks - NUFC

pre 6 meseci

Pišem već nedeljama a sad ću ponoviti, Totenhem neće biti u prvih šest! Ne postoji ekipa koja je imala lakši raspored od njih. Pobedjivali su uglavnom donji dom, kući Mančester koji 'luta', kući Liverpul sa dva igrača više - jedva - nezasluženo u 96 minutu, izvukli bod protiv Arsenala, to im jedino priznajem. Njima će uskoro uslediti paklen raspored, nestaće sa mape i pijadesstala. Šesto ili sedmo mesto je njihov plafon!
D

DidierDrogba11

pre 6 meseci

Brt, ja sam navijač Čelzija i mi smo realno imali najlakši raspored. Ovi su pobjedili UTD i Liverpul, možda neće biti 1.ili 2., ali u LŠ idu. Precjenjuješ jačinu drugih konkurenata, prije svega Njukasla, Brajtona i Utd... onda tu je Čelzijevo neiskustvo i neposjedovanje pravog napadača...
L

Lignjoslav plankton

pre 6 meseci

Od Liverpula su trebali izgubiti. U narednih 7-8 utakmica neće imati više od 1 pobjede, a do januara idu u donji dio tabele.
V

Veljko9

pre 6 meseci

Lukic i Gudelj ce biti najgori igraci koji ce imati 100 utakmica za reprezentaciju.
p

pero7

pre 6 meseci

gudelj mozda a klubovi gde igra su jaci nego Tadicevi..verovatno ne bi igrao u sevilji koja je iznad sautemptona ..
G

Gost 123

pre 6 meseci

“Pobeda nad Liveruplom uz malu dozu srece”, klasicna pljacka
M

Makks

pre 6 meseci

O cemu da sanjaju? Tituli? Nemojte biti smesni, i ovako ste postali portal na nivou kurira. Sportski pozdrav
b

baksuz

pre 6 meseci

ti si najpametniji sad je l
M

Makks

pre 6 meseci

@baksuz, nisam najpametniji ali sam barem pismen.
T

THFC 1882

pre 6 meseci

Bravo za tekst, tabela na kraju istog sve potvrdila. Eto prilike već u petak da se ode na +5. COYS
t

tečica

pre 6 meseci

oni i bayer leverkuen igraju najlepši fudbal trenutno, kapa dole zaista i to kao navijač arsenala
N

Niko1212

pre 6 meseci

za sada stvarno odlični...nema šta