Komentari na vest

Rađanje superstara: Pavlovićev prvenac za Bajern! (VIDEO)

S

Seoul

pre 3 meseca

Kaže Piksi: Ne znam ko vrši selekciju u Bayernu i ko uopšte pušta tako mlade igrače kao što su Musiala i Pavlović da igraju, nezreli su i za prvi tim Bayerna i za Reprezentaciju.
E

Elekserou

pre 3 meseca

E neka im je Piksi rekao
M

Milos Vasiiic

pre 3 meseca

Prati FSS i nase igrace na instagramu... Ocigledno da zeli da igra za nas.
G

Gost20191

pre 3 meseca

Pogledajte na YouTube Piksijev intervju za sportal pre oko mesec dana je gostovao pa vidite sta je rekao za Pavlovica,negde oko 40-og minuta, I to je Sam pomenuo bez da ga je novinar pitao za njega. U medjuvremenu je Pavlovic na instagramu zapratio jos neke nase igrace,mislim da ima realnih sansi da zaigra za nas
К

Карапрцов

pre 3 meseca

Можда је дечко већ сад играчина за Рачића, али зато нема 19 тетоважа и за.ебан поглед. Не сумњајте у избор госн Пиксета🤡
Š

Škrabotina

pre 3 meseca

Kada sam pre 15ak godina bio u Brazilu, Rambo Petković je bio Flamengov igrač sezone. Imao je nekih 37/8/9 godina tad. Dao 2/3 gola iz kornera te sezone. Rambo Petković je jedva igrao za nas. Terali ga mamlazi na desnog beka. Ovaj mali Pavlović, kao i Bajčetić, Kerkez, nedavno Arnautović, Dragović, Misimović, Marin, itd...pokazuje da je problem u nama, odnosno našem kvazi-savezu. Sramota kako bacamo sopstveno blago zbog trideset srebrnih novčića.
G

Gostivar

pre 3 meseca

Da je mali HTEO da igra za Srbiju, nikada se nebi odazvao pozivu druge zemlje. Ipak, spostavilo se da je malo vise HTEO da igra za Nemce, i to je OK. Samo nemoj sad "ja sam hteo ali oni drugi me zvali i eto" Ako smo fudbaleri, nismo maloumni...
D

Delija33

pre 3 meseca

Druze u njegovim godinama je bitno da igra nije se on jos odlucio igrao je i samar do u21 za njih Pa za srbiju opustite se malo nije on kriv sto ga srbija ne zove
G

GostLazar

pre 3 meseca

Jedino dobra stvar sto ga nisu zvali jos iz A reprezentacije Nemacke, pa ako ga nasi pozovu, mozda se odluci za nas. Jos uvek je u mladjim kategorijama
B

Blaki

pre 3 meseca

Samo lud čovek bi igrao za menadžersku reprezentaciju, umesto za Nemačku.
T

Tite

pre 3 meseca

Piksi nema blage veze o fudbalu kada ne drži vezni red Pavlovic, Samardzic i Tadic
L

Lepi mica1

pre 3 meseca

SVETSKO,A LIGA NACIJA,EURO,nas najbolji selektor od 90 tih😆😆😆prati kuglanje
G

Guh

pre 3 meseca

Pavlović i roditelji su doneli ispravnu odluku. Jer pogledajte kakvu je grešku napravio Lazar Samardžić, mesto mu zauzimaju Račić, Đuričić, Stefan Mitrović i slični "talenti"pa šta onda Pavlović i Bajčetić da misle.
V

Vukkk

pre 3 meseca

Upravo tako, Stefan Mitrovic ne moze da igra za U21, decko tu veze nema. Pantovic i Lucic bolji od njega al ovog guraju samo tako.
V

Vukkk

pre 3 meseca

EVO ACA PAVLOVIC DAO GOL ZA BAJERN I IGRA OD POCETKA, GOL I DVE ASISTENCIJE ALI PIKSI KAZE NIJE ZREO, ZRELI SU RACIC I DJURICIC GREJACI KLUPE U PANATIAKOSU I SASUOLU. NOVINARI POSTAVITE MU OVO PITANJE!
N

Novinari

pre 3 meseca

Ne smemo. Ne da Acko da diramo Pikselu.

Gost55

pre 3 meseca

Не кривите дечка, он је хтео да игра за Србију и чекао је позив. Проблем је у томе што је како га неки зову "најбољи селектор у историји Србије" рекао да он није довољно добар за репрезентацију.
V

Veljko9

pre 3 meseca

Piksi kaze nije zreo, Uros Racic je zreliji znate!!!! Ode nam Ugrinic, a sad ce i Pavlovic, Bajcetic i Maleš. Četiri vezna igrača za narednih 15god.
K

Kiksi

pre 3 meseca

Bitno da pozive dobijaju Gudelj, Racic, Grujic, Maksimovic i ostali koji niti su u formi, niti imaju sta da pokazu. Vreme je za Pavlovica, Belica i eventualno Bajcetica, vreme prve cetvorice navedenih gore je proslo.
@

@kiksi

pre 3 meseca

Mani se Belica, molim te. Prodao se, dosta vise. Mesar klasicni.
S

Saguenay

pre 3 meseca

Iskreno ako ne bude igrao za nas, nema potrebe da se priča o njemu.
Š

Škrabotina

pre 3 meseca

Kerkez za pet godina može lako biti najbolji levi bek sveta. Bajčetić pre povrede standardan u Liverpulu. Maleš starter u LŠ. Pavlović standardan u jednom od 5 najuspešnijih klubova u istoriji fudbala. Svi ispod 20 godina starosti. Zato se o njima mora da se priča. POGOTOVO ako ne zaigraju za Srbiju.
H

Hermano7

pre 3 meseca

Odmah ga dovedite za repku da ne igra!
K

Kokora

pre 3 meseca

Nebitan lik,ne znam cemu pompa oko ovog deckica.
P

PedjaPFCCCC

pre 3 meseca

Znate sta ? Pa Piksi zna ! Lukic je bolji koji greje klupi u Fulamu, Maksimovic je bolji koji ce preci sa Konja na Magarca iz Getafe u Pao,Gudelj je bolji iz Sevilje u timu koji je bez glave, Racic je bolji za kojeg nema mesta ni u jednom klubu gde predje i Gurjic je bolji koji je igrac Porta samo na Papiru . Pavlovic nam ne treba, jos je mlad, nema Menadzera dobrog, Bayern i nije neka ekioa ...Takk je i Carla Simica da ostavimo Nemacima isto kao i Nemcima sto cemo ostaviti.
T

Ton

pre 3 meseca

Ne znam nista o ovom decku, ali sam uvedjen da su mu roditelji iz Srbije...kako to znam ? Pa zato sto nije izabrao da igra za Srbiju, vec za Nemačku....da su mu roditelji iz Republike Srpske, sigurno bi igrao za Srbiju....to je uvek tako...na zalost

Gost55

pre 3 meseca

Па хтео је он да игра за Србију, али је наш како га неки зову "најбољи селектор у историји Србији" одлучио да га не позове у репрезентацију. Правдо се како није довољно добар за репрезентацију.
G

Gostivoje8

pre 3 meseca

Nazalost, u pravu si. Velika sramota je kako Srbi iz Srbije tako lako gube svoj identitet kad odu na Zapad. Valjda su iskompleksirani, sta li? Nje mi to bas najjasnije. Dok ovi Srbi preko Drine svi redom biraju Srbiju pre Nemacke ili Svajcarske. Ima tu i do vaspitanja, a bogami i mentaliteta.
R

Rubikova kocka

pre 3 meseca

❤️💙🤍*
A

Andrejka

pre 3 meseca

Da kao Ogi Srbenda kad je krecio tetovazu...ili mozda sestra Tijane Boskovic...Srbi zive u Srbiji i ne trebaju nam veci Srbi od nas nek se izjasne i kao Marsovci Sto se nas tice niti ikog zovemo niti mu pricamo sta treba da radi
И

И

pre 3 meseca

Колика доза неписмености, незнања и пре свега необјективности. Момак још увек није изабрао репрезентацију, јер нигде није играо за А тим. Доступан је нашој репрезентацији, али му из неког разлога још увек нисмо упутили ни позив, да га макар "резервишемо".
B

Brankoni84

pre 3 meseca

Za Pavlovića nema mesta ali ima za Uroša Račića.😡
B

Baneee

pre 3 meseca

Mora poigra malo za klub pa ako bude dobar i kad sazri malo ce igra i za reprezentaciju sinko moj nezreli.
P

Piksi legenda

pre 3 meseca

Pa sta, kad bude bio dovoljno dobar za reprezentaciju nek se javi,ne moze nama svako da igra bre. Ugrinic isto, kad Piksi bude cuo za njega, mozda i bude nesto.
G

GLAVATI.GOROSTAS

pre 3 meseca

Svakako je bolji Žili Živković iz premocnog Paoka i sa izvanrednom statistikom u reprezentaciji.
I

Igi33

pre 3 meseca

Šta se gubiš? Ne igraju na istim pozicijama. Dečko je zadnji vezni.
N

News

pre 3 meseca

Vidi se da pratis fudbal ko Bata djora. Ne znas ni na kojoj poziciji decko igra.
P

PedjaPFCCCC

pre 3 meseca

Koji si ti znalac , bravo ti ga Bravo. Kao prvo Zivkovic igra na strani, Krilnog napadaca dok Pavlovic igra šesticu i osmicu u vezn redu a moze i centarhalfa. A i realno na desnoj strani gde igra Zile mi nemamo bolju opciju. Il su ti mozda bolji Lucic i Mittovic iz Zvezde koji ni u Zvezdi nemaju mesta i ne igraju, Lazovic koji u Veroni ne igra u prvoj postavi u Ekipi koja se bori sa opstanak, Djuricic koji ni u Panatenikosu ne igra ili Radonjic koji sedi na Tribinama u Torinu ?
L

Lazeta

pre 3 meseca

Klasican navijac zvezde.. Zivkovic nam jedino kasvetno krilo a to sto poziv dobijaju igraci poput Djuricica i Racica to nista???!! Grejaci klupe koji nemaju kvalitet za Javor
e

ecka siti

pre 3 meseca

I cemu tolike vesti o njemu... Kakve veze mi imamo sa njim...
u

upravo

pre 3 meseca

tako, nemamo nikakve veze sa njim posto se nas selektor izjasnio kako se izjasnio isto onako kao i u slucaju sa ugrinicem :D
G

GOROSTAS

pre 3 meseca

Nemamo, kad mora Živković Žili koji je debitovao za A selekciju reprezentacije iako nije ni debitovao u tom trenutku za seniorski tim Partizana, iz premocnog Paoka da igra svaku.
M

Modern boy

pre 3 meseca

Ti bas nikakve. Kakve samo gluposti neću cuti. Po tebi mozzart ne bi trebao da piše niti o Mbappe-u, Halland-u ili Messi-u jer eto oni nemaju nikakve veze sa nama.🤦‍♂️ Da li bar uključite mozak ponekada ili se "vozite" na offline mode?