Komentari na vest

Radojičić: Samo 13 minuta nas je delilo od Evrope...

b

bccbc

pre oko 2 godine

Eto kod nas sve moze, ovaj covek da ima obraza reako bi ja sam kriv ovakav klub sam surnisao, tacnije nisam uspeo. Urnisali su ga ovi pre mene i jos to rade, zna se ko i sta, ali ja sam kriv jer sam sve to znao a dosao sam i pristao da budem deo projekta sahranivanja jednog od najvecih a jedinog istinski Srpskog kluba od ovih vecih koji i nosi ime koje govori u prilog tome. Sramota, dal ce neki ljudi prvenstveno iz vlasti sve koje su bile aktivne u unistavanju kluba, ikada a morace da odgovaraju za sve ovo
t

trenersko

pre oko 2 godine

Vojvodina prosecan klub, hoce da jure 3 mesto sa igracima iz njihove skole koji su prosek u mladjim kategorijama...mora veci budzet i pravi igraci sa par klinaca iz skole a po Super ligi ima dosta zanimljiv igraca
R

Rino

pre oko 2 godine

Imao si pripremljen autobus dupli da parkiras na krovu..falilo mu 13 min u prvom poluvremenu..sta pričaš čoveče..igrao si protiv Vozdovca koji je ekipu sastavio za 3x manje novca od Vojvodine, ali koji ima najmanje 3x boljeg trenera od tebe, tu je razlika!
T

Tatabaja

pre oko 2 godine

Vojvodini pod hitno treba neki GAZDA!Neko ko ce barem za 50% vibolje voditi klub i ulagati od pokojnog Butorovica! Ovo sad trenutno je sprdnja sa klubom, gradom i navijačima!
S

Sale555

pre oko 2 godine

Ovaj samo kuka, a nista nije uradio otkad je dosao. Bas nista. Malo jaci trener.
T

Tuneki

pre oko 2 godine

Zasto nije igrao vise Kabic, a uopste kadet Milosevic
M

Mop

pre oko 2 godine

Ja sam mislio da je ovo ozbiljniji čovek. Kakvih bre 13. minuta od Evrope. Pa neke ekipe iz plej auta igraju bolji fudbal od Voše. Nažalost. Tuga šta ovaj čovek priča. Pa još gore igra Vojvodina od kad je ovaj došao nego pre njega a pušta neke alibi priče.
m

metalika moj dobar drugar

pre oko 2 godine

meni za loto prosle nedelje falilo "samo: 5 brojeva
M

Mop

pre oko 2 godine

I ja pogodio 1 i toliko... Zamalo da dobijem milione. Ali mi nekako onih 6 promaklo. Nesreća
I

Izdaja U Tem Denveru

pre oko 2 godine

Ovaj covek izjavama prevazilazi stanoja. Nadam se da ovako zeli da privuce paznju jer ako stvrano misli ovo sto prica…
Z

Zvlat BG

pre oko 2 godine

"Raspoloženje pred ovu utakmicu nije na pravom nivou" ... ?!?!?!?!?!? Kakvo RASULO !!!!
G

Gost2773819193973781

pre oko 2 godine

Opet ja i opet dajete ovom liku prostora, pride je u međuvremenu izgubio i šanse teoretske za Evropu.. Svaka čast što dajete priliku Matijaševiću i Čuki, Linti i Voždovcu da kažu nešto, ali ZAŠTO ovoliko medijskog prostora ovome koji je sve živo izgubio, ne izlazi h Evropu, igra mu je katastrofa, igrački kadar nikad slabiji, euforija nikad manja..