Nemanja Radonjić (Star sport)
Nemanja Radonjić (Star sport)

Radonjić dolazi da ostane, cena sitnica

Vreme čitanja: 2min | uto. 30.01.24. | 11:06

Danas sleće

Nakon višenedeljene neizvesnosti, Nemanja Radonjić je definitivno pronašao novi klub. Srpski reprezentativac će karijeru nastaviti u Maljorki. Danas bi trebalo da doputuje u Španiju posle čega slede lekarski pregledi i potpis ugovora sa klubom u kojem već igraju Predrag Rajković i Matija Nastasić.

Još jesenas je bilo jasno da će Radonjić napustiti Torino nakon što je trener Ivan Jurić izgubio poverenje u njega. U poslednje vreme skoro da nikako nije igrao i bilo je samo pitanje u koji će klub u januaru. Toro je želeo da ga proda u San Hose ali je Radonjić odbio posle razgovora sa selektorom Draganom Stojkovićem jer je smatrao da bi mu selidba u Ameriku ugrozila reprezentativnu budućnost i put na EP.

Izabrane vesti

Od tada su se brojni klubovi pominjali kao potencijalna destinacija brzonogog krila. Od Monce, preko Salernitane do Olimpijakosa. Ali se sve završilo na interesovanju ili predlozima koji za Torino nisu bili prihavtljivi. Nije bio ni Maljorkin ali je na kraju ostao jedini i Granate su morale da prihvate.

Radonjić stiže na pozajmicu do kraja sezone ali sa namerom da ostane. Pozajmica će imati obavezan otkup ugovora po ceni između 2.500.000 i 3.000.000 evra ako se stvore određeni uslovi. A tu se misli na Radonjićevu minutažu i Maljorkin ostanak u Primeri. Čak i ako se određeni uslovi ne ispune, Maljorka će imati opciju otkupa pa sve navodi na to da će Srbin na leto potpisati trajan ugovor sa klubom sa Baleara.

Radonjiću će ovo biti četvrta različita zemlja po odlasku iz Crvene zvezde. Igrao je za Marselj u Francuskoj, Hertu u Nemačkoj, Benfiku u Portugaliji i na kraju Torino.


tagovi

Zimski prelazni rok 2024Nemanja Radonjić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara