Foto: Starsport
Foto: Starsport

Radov talenat pred potpisom za Bajern iz Minhena

Vreme čitanja: 1min | pet. 29.04.22. | 19:10

Napadač rođen 2005. godine zadovoljio kriterijume Bavaraca, sledeći korak kaljenje u MLS

Radova fudbalska škola, u periodu kada je tim sa Banjice bio član elitnog domaćeg fudbala, etablirala se kao jedna od najreprezentativnijih u Srbiji, međutim niz igrača koji danas predstavljaju Građevinare širom sveta godinama unazad nije dobio novo ime. Ipak, negativan trend koji se poklopio sa ispadanjem Rada u Prvu ligu Srbije mogao bi da prekine transfer talentovanog Marka Popovića u Bajern iz Minhena.

Prama saznanjima Telegrafa napadač rođen 2005. godine prošao je probu u bundesligašu u čijim je redovima proveo mesec dana te su se Bavarci odlučili da sa biserom Građevinara potpišu ugovor.

Izabrane vesti

Realizacija transfera, iako izvesna, nije još ozvaničena, a doneće određeni finansijski priliv timu sa Banjice za čijeg su se igrača interesovali i Crvena zvezda i Partizan. Strelca 16 pogodaka ove sezone u Kadetskoj ligi Srbije koji je kanadski državljanin, prema projektovanom planu po ozvaničenju transfera očekuje odlazak na pozajmicu u Dalas, klub iz MLS lige koji je ujedno razvojni tim Bajerna.


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara