©MN Press
©MN Press

Rajković: Zadovoljan svojom partijom, ne i rezultatom

Vreme čitanja: 2min | čet. 16.11.23. | 00:29

Golman Orlova sumirao utiske posle prijateljske utakmice sa Belgijom

Imao je Predrag Rajković odlično veče u Belgiji i intervencijama sprečio domaćina da surovije naplati loš start Srbije. Zahvaljujući čuvaru mreže Majorke Orlovi su supeli da ostanu konkurentni, a potom i da značajno poprave utisak u drugom poluvremenu.

Izabrane vesti

"Bila je ovo prijateljska utakmica, samim tim smo došli da se nadigravamo i da ostavimo što bolji utisak. Krenuli smo konfuzno, uz nekoliko grešaka i primljen gol. U prvom poluvremenu smo bili mallo lošiji, ali smo u drugom igrali bolje, imali više tačnih dodavanja i stvorili dosta dobrih šansi", rekao je Rajković i osvrnuo se na lični učinak:

"Golmanski posao je da probamo da odbranimo sve. Nisam imao sreće da u drugom minutu ostanem nesavladan. Da se lopta drugačije odbila, možda bih i tada ostao nesavladan. Zadovoljan sam svojom partijom, ali nisam zadovoljan jer nismo ostvarili bolji rezultat. Potrebno je samo da nastavimo da radimo i da se spremimo za nedelju što je najvažnije u ovom ciklusu".

Golman Srbije sreo je u Belgiji poznanike iz perioda kada je branio u Francuskoj.

"Pričao sam sa Faesom, a bio je tu i Oskar Garsija koji nam je bio trener u Remsu. Sa Faesom sam bio cimer godinu i po dana i bilo je lepo videti ga posle dužeg vremena. Ostalo je prijateljstvo praktično za ceo život".

Pogled je već usmeren ka nedelji i duelu protiv Bugarske u Leskovcu.

"Verujem da ćemo u nedelju proslaviti plasman na Evropsko prvenstvo. Očekujem podršku u Leskovcu svih 90 minuta i da ćemo posle dužeg vremena otići na kontinentalnu smotru", rekao je Rajković.



tagovi

fudbalska reprezentacija SrbijeOrloviPredrag Rajković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara