Komentari na vest

Rangnik i Ćavi spremaju teren za zimski restart: Old Traford već čeka Pogbinu zamenu, Katalonci u potrazi za novcem

f

franjo24041902Gost

pre preko 2 godine

GGMU 😈🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿💪❤️
a

agli-kojot

pre preko 2 godine

Švabo zove Progbu, a ovaj se javlja iz Dubaija, bole ga brige. Kaže čuli su se 10-15 minuta u utorak. Ne znam brate hoću stići sad za vikend, nešto me zateže prepona, videću za sledeće kolo. Na šta je fudbal spao, leb ti...
R

Radem

pre preko 2 godine

Marsijal ne igra zato sto je ocajan, a tek sad nece igrati jer Ragnik trazi od igraca da se vracaju u odbranu, a njega mrzi i da trci napred. Pogba ako nece da produzi ugovor, na tribine ima ko da igra. Treba nekomda malo zavede red medju fudbalercicima.
G

Goster

pre preko 2 godine

mislim da ni jedan ni drugi nisu bili svjesni dje dolaze...eto toliko

Kukaa

pre preko 2 godine

Američke pare su 100x gore od arapskih. Evo UTD i Arsenal npr. Sportski rezultat potpuno nebitan samo da se vrti lova. Njima je draže da zarade od Pogbine frizure nego ligu šampiona da uzmu. Njima to ništa ne znači oni nemaju uopšte taj osećaj samo lova i ništa drugo. Dok Arape baš briga da zarade njima je to prestiž pare im ne trebaju toliko. Amerikanizacija evropskog fudbala najgora i najpogubnija stvar koja može da se desi !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bürgermeister

pre preko 2 godine

Sve i jeste profit. Svi mi radimo za pare. Ne znam zasto neko misli da je tamo neki amerikanac, arapin ili rus drugaciji. To su milijarderi kojima je sve malo i ceo zivot stvaraju.
G

Gost007

pre preko 2 godine

Upravo tako,Amerima je bitno da zarade i ne ulazu mnogo,fakticki ameri su vlasnici samo na papiru,dok Arapima nije bitno da zarade nego da trose i nece zaliti ni funtu.
m

mr.wolf

pre preko 2 godine

Ti Ameri su u United dosli davne 2005. Ljudi gube to iz vida. Isto tako gube iz vida da su od njihovog dolaska osvojili 5 titula i LS. Naravno, imali su tada Fergusona. Drugo, ulazu pare i to dosta, e sad sto se luta sa trenerima je druga prica. To da ih ne interesuje uspeh je budalastina. Uspeh i pravi pare. Nece moci jos dugo da imaju profit, jer trenutno zive od stare slave. Zato im je trifej preki potreban, ali sa ovakvom filozofijom menjanja trenera nikada nece doci do cilja.Nije do vlasnika i ulaganja, vec u lutanju.
L

LeGM

pre preko 2 godine

Bolji od Pogbe,sigurno...
G

Gost007

pre preko 2 godine

I od Mekromija.