Ranijeri besan na Kamaru: Neverovatno šta je čovek uradio, hteo sam da ga ubijem!

Vreme čitanja: 1min | sub. 29.12.18. | 20:39

Znao je da je Mitrović naš čovek za penale, nije ispoštovao ni mene, ni klub, ni saigrače, ni publiku, poručio italijanski stručnjak

Mali incident koji se dogodio na utakmici Fulam - Hadersfild, kada je Abubakar Kamara oteo loptu Aleksandru Mitroviću kako bi izveo penal, žestoko je razljutio Klaudija Ranijerija, menadžera tima sa Krejven kotidža. Zapravo, italijanski stručnjak pošteno je izgrdio Kamaru pred TV kamerama, a možemo samo misliti kako se Francuz proveo u svlačionici. 

Podsetimo, Fulam je slavio pogotkom Mitrovića u sudijskoj nadoknadi vremena, međutim, prethodno je Kamara promašio najstrožu kaznu. 
"Nije ispoštovao ni mene, ni klub, ni saigrače, ni publiku! Razgovarao sam sa njim, to nije bilo u redu", kazao je Ranijeri. "Rekao sam mu da ostavi loptu Mitroviću, on je naš čovek za penale. Neverovatno šta je čovek uradio. Hteo sam u jednom momentu da ga ubijem"

Izabrane vesti

Ne bi sasvim sigurno ni Aleksandar Mitrović ostao dužan Kamari da baš njegov gol nije rešio utakmicu i doneo tri velika boda Fulamu. Ovako...
"Mislim da je posao da izvodim penale. On nije tako mislio i uzeo je loptu. Poštujem i to. Nemam problem sa tim. Promašio je i to je to. Deo fudbala.Treba reći ipak da nas je pokrenuo kada je ušao u drugom poluvremenu"

Mitar se ispromašivao protiv Vulverhemptona (1:1) pre nekoliko dana. Na jednoj fotografiji uslikan je kako se skoro zaplakao nakon poslednjeg sudijskog zvižduka...
"Ne pamtim kada sam bio tako tužan. Došlo mi je zaista da zaplačem. I danas bih zaplakao, ali od sreće", poručio je prvi napadač Fulama koji je prekinuo golgeterski post. 

Foto: Reuters


tagovi

Aleksandar MitrovićKamaraKlaudio Ranijeri

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara