Komentari na vest

Ranko Popović: Samo zajedno možemo sve

R

Ranka za predsednika

pre 8 meseci

Ovaj vodi predizbornu kampanju za gradonačelnika NS jer čovek je ispričao više odkako je došao nego što neki ispričaju za celu sezonu.
k

kikiki

pre 8 meseci

Ajde filozofe dosta je priče.
v

vojvodina ima sve

pre 8 meseci

Vojvodina ima sve -sem navijaca na tribinama.Za 20 god Vojvodina ce postati kao čuka bez navijaca.
B

Benny

pre 8 meseci

Pa kad je odnos prema Vojvodini takav kakav jeste. Protiv Spartaksa iz Jurmale u sezoni 2015/16, utakmica kvalifikacije za UEFA Ligu. Radni dan, uveče od 20 časova, stadion pun, krcat. Vole novosađani i svi kojima je Vojvodina na srcu da dođu na fudbalsku utakmicu, ali domaća takmičenja najelitniji rang niko neće da gleda. Verujem da razumeš situaciju. Kad bi Vojvodini dali da može sama da se pripremi kadrovski na svim nivoima, da se srede svi uslovi; da ne budu Vavani i Jovanovići u mogućnosti da se pitaju za bitna pitanja niti da budu u fubalu, a kamoli u klubu, bio stadion krcat stalno. E, a "LBB" liga; e to ljudima nije blisko jer je dosada živa.
t

traktor11

pre 8 meseci

IMT je dobro poceo,ali kao i svi timovi koji dodju iz druge lige nemaju snage kako prvenstvo odmice,ocekujem dobru utakmicu sa puno golova.
p

pedjast3

pre 8 meseci

2 ko kuća,IMT ima bolju igru.
S

Samo vosa

pre 8 meseci

Kajevic, Kembel i Vukanovic od pocetka obavezno...
b

bambi22

pre 8 meseci

Kad vidim ovakve komentare, povratio bih... Kakvi sve diletanti pišu komentare...
P

PeraV

pre 8 meseci

To nije rec Ranko vec recenica, a inace je i jedan od predizbornih slogana partije na vlasti.Bas si naivko.Sledece izbaci Dela govore, kao slucajno.
S

SezonskaJakarta

pre 8 meseci

Pošto je stariji, možda se seća i da je to bio hit manje poznatog rok sastava "Revolveri" ("Mi zajedno možemo sve, nema povlačenja, nema predaje"). Sa druge strane, i oni su pozajmili taj drugi deo refrena od naziva borilačkog filma sa kraja osamdesetih, tako da su čudni, ali i lako proverljivi putevi (i Gospodnji i pop kulture).
p

postade Ranko

pre 8 meseci

Life coach...
0

0111

pre 8 meseci

Za PAR KOLA SI VEC BIVSI TRENER VOSE