Komentari na vest

Ranko Popović: Vojvodina je 110 godina istorije, želim da i naša imena postanu njen deo

T

Tuneki

pre 8 meseci

Svaka 3 dana tekst u Mozzartu, i filozofiranja ovog coveka
G

GostHilti

pre 8 meseci

Vojvodina se forsila celo vreme posle raspada Juguslovije kao naš najveći klub posle Zvezde i Partizan ali uzalud,kad dodje Evropa odigraju kolo, dva i ispadaju. Nikave bodove ne donese za Srpski fudbal!
d

dzaba vam istorija

pre 8 meseci

Dzaba klubu istorija i uspesi kad nema ono sto je glavno za jedan ozbiljan klub(tu spada i vojvodina) navijace.🤷‍♂️vojvodina kao autonomna pokrajna ima blizu 2 mil,a milion i 950 hilj. navija za Zvezdu i Partizan.
N

Novosadjani

pre 8 meseci

Ja svojih 50k nebi nikad menjao za tebe i te milione, Vojvodina je institucija, ne drzavni projekat ! Samo lokalpatriotizam nikad zvezda ni partizan.
i

igor978

pre 8 meseci

Au ovaj lik svake nedelje neke nove mitomanske proče ispaljuje, šta je bre ovim našim trenerima, ljudi trenirate fudbalere ajde bre batalite demagogiju i filozofiju - na terenu se sve vidi, pusti bre istoriju ona ti neće pomoći da uigraš ekipu niti će od neznalica napraviti Mesija

Chiske

pre 8 meseci

A ti da si trener ti bi cutao? Pa kada je konferencija ko mula bi bekno 2 recenice i ajmo kuci? I to bi pocinjalo ovako: "Pa dobro". Smeta vam kada cute, smeta vam kada pricaju. Sve vam smeta. Smeta vam kada trener kaze istinu, smeta vam kada trener kaze da ide na pobedu. Evo da kazem kao navijac da je sve sto je rekao tacno, mislim na to da je igra bila bolja od rezultata. Ali nisi gledao tekme a usudjujes se da komentarises. Trenerov posao je i da preko konferencija za novinare digne ekipi moral, aha, nisi to znao jelte?

zabo2001

pre 8 meseci

Mnogo je i do zime,prazne priče,neznanje je čudo.

zabo2001

pre 8 meseci

Veliki demagog i neznalica,uvidećeš to vremenom.