Komentari na vest

Ranko Stojić: Piksi naučio taktičke lekcije na Svetskom prvenstvu, ranije insistirao na lepoti u igri...

v

veljko9

pre 6 meseci

Vladimir Ivic za selektora!!
Z

Zvlat BG

pre 6 meseci

"Kad sam bio agent" ... A kada si prestao da budeš?!?!?! Dinamični Ranko!
G

Gggg

pre 6 meseci

Piksi neće biti selektor nakon kvalifikacija.
P

Popsi

pre 6 meseci

Navedi mi jednu.
r

realnoo

pre 6 meseci

Samo cekam da mi ovaj covek iz frizidera izadje a Šerifa Ndijaea hvali jer ga je on doveo i omastio brke i te kako a igrac zalutao u Zvezdu
P

Popsi

pre 6 meseci

Ko priča o Zvezdi?
S

Sf

pre 6 meseci

Ništa nije naučio viddćetena EP protiv ozbiljnih ekipa kakva drva imamo u odbrani. Mislim svi to znamo, svi su videli u Kataru sve. Toliko.
s

sivester

pre 6 meseci

Igramo 3 od 4 velika takmičenja, dva SP i jedno EP, poslednji put se to desilo '58.-'62.kad smo realno trebali da oudemo prvaci sveta. Dva velika takmičenja smi vezali 98.-00. , 90.-92., 82.-74., 74.-76, tako da treba da se malo spustimo na zemlju, veliki je ovo uspeh.
Š

Škrabotina

pre 6 meseci

Porediš eru kad si morao da osvojiš grupu da prodješ sa ovom današnjom farsom. U Katar nas poslao sudija koji poništio Ronaldu čist gol. U Nemačku će nas poslati Crnogorska impotentnost, ma da ni to nije garant.
D

Daca76

pre 6 meseci

Igrao si u Partizanu nisi prosao pored Marakane i sada pricas da si veliki zvezdas, ja razumem Milka Djurovskog on je ipak Zvezdino dete i uvek se u njemu videlo da je Zvezdas i kad je igrao za Partizan ali ovakvu ljigvstinu ne vidoh.
I

Ivan FCRS

pre 6 meseci

Piksi nije naucio nista. Reprezentacija igra gore nego kada je dosao. Na evropsko idemo zahvaljujuci istorijski lakoj grupi koja nam se vise nece ponoviti.
Р

Ранко.....

pre 6 meseci

шала на страну....
D

Demagozi

pre 6 meseci

menadžeri treneri predsednici direktori birokrate i ostale balansere
T

Trener

pre 6 meseci

A ti si verovatno kladionicar i mislis da se razumes u fudbal
s

sms

pre 6 meseci

Drugim rečima Piksi je prešao na apsurdni koncept koji se kod nas zove "igra na rezultat". Što znači igra bez igre i oslanjanje na epizode i individualna rešenja. A to je u današnjem fudbalu siguran put ka neuspehu. Čudi me da Stojić ovakav nazadan potez naziva naučenom lekcijom!? Ali, verovatno su prijatelji..
н

нико није крив док

pre 6 meseci

се не докаже супротно,па чак и чика Ранко Стојић...
D

Dedadakaze

pre 6 meseci

Piksi je razočaranje....
Š

Škrabotina

pre 6 meseci

Taktičke lekcije se uče u trenerskoj školi, ili, eventualno, u Piksijevom slučaju, Japanu ili Kini. Samo u Srbiji diletanti uče na SP-u.
d

definitivno

pre 6 meseci

ranko stojić je najbolji novinar-stručnjak u srbiji, a i šire. kakvi đorđići, jestrovići i ostale šušumige, ovog čoveka je milina slušati plus vidi se da zna fudbal i o čemu priča
а

ал какав раздељак има

pre 6 meseci

чика Ранко Стојић!!!!?
М

Мирко Цемеш

pre 6 meseci

Она реклама ...три лика ,јао нећу стићи да погледам утакмицу ..па им Андрија каже ,момци ја имам решење.Ту ме он асоцира на Миркеца Цемеша . Иначе...Пикси и Бахар не зна се ко је лошији ..екипа им ради пресинг...један пас унапред ,да противник ....сви испадну.
A

Alex20

pre 6 meseci

Ranku spao lanac.Nije on nista naucio,dokazi za to su iole jace utakmice nazovi jace protiv Madjara,i u Beogradu i u Budimpesti.Sve isto kao sa Svetskog Prvenstva.
U

Ujka Zitko

pre 6 meseci

FK RAD i dalje ceka da mu ovaj vrati pare!Dobro zna sta su mu Forsi pevali!🤫🤫🤫🤫
U

Ujka Zitko

pre 6 meseci

Kad ovaj misli da vrati pre u FK RAD? i zasto nije????
B

BokiUSA

pre 6 meseci

Covek se na televiziji javno hvalio da je zaradio od transfera 23 mil eura a kada je napustio Rad ljudi dogurase do 3 like i u minusu od par miliona.. e tako ce da bude i sa Cukom i TSC i sa svakim nazovi privatnim klubom. Sve su to belosvetske bitange...
Г

Григорије Чварковић

pre 6 meseci

Ја мислим да Пикси ништа није научио и промјенио од СП, надмудрио га је сваки иоле тактички писмен тренер.
C

Cndj

pre 6 meseci

Za lepotu ne znam, ali da je naucio takticke lekcije ne bi protiv Madjarske isao opet sa 3 stopera od 190+cm. Ne bi igrao u formaciji sa Tadicem i S.Milinkovic Savicem koja je najsporija u Evropi u ofanzivi. Ne bi opet Pavlovic morao da organizuje igru, decko stoper od 193 cm da razigrava ofanzivce pored veznjaka!?
G

Gostgost

pre 6 meseci

Pavlovica niko ne tera da to radi. Za ostalo se slazem
d

dragojlo

pre 6 meseci

Ranko, ti bar do sad nisi bio saljivdzija!
C

Chelsea1234

pre 6 meseci

Al ovi kvazi strucnjaci sa Arene kao i onaj sto je uoci Svetskog najavljuje cetvrtfinale i pritom kaze da smo tu negde sa Hrvatima ali da su nasi igraci u boljoj formi.
S

Samo vi likujte

pre 6 meseci

kako cemo da se opecemo za ovo nase kur**nje (piksi pogotovo), moglo bi protiv belgije biti 5:0
R

Ranko, sta ti je?

pre 6 meseci

Naucio takticke lekcije??? Izgubio 2 puta od Madjarske i izvukao bod u 90-om minutu protiv nikad gore Bugarske! Pa jel treba da mu skidamo kapu za pobede protiv Litvanije i Crne Gore???
U

Ujka Zitko

pre 6 meseci

A i Crnu Goru smo na misice dobili u Bg😂😂😂😂
R

Ranko, sta ti je?

pre 6 meseci

A na mišiće je bilo i u Crnoj Gori!