Komentari na vest

Rapidu propao transfer od 700.000 evra, jer Rumuni ne priznaju lažnu državu Kosovo

B

Banananana

pre 9 meseci

A kod nas dolaze besplatno da se lece sa tim istim pasosima, banana drzava
E

Eeeedrzavoo

pre 9 meseci

Kod nas ulaze sa tim istim pasosem samo da se zna Selim se kod brace rumuna
N

Nowaypedro

pre 9 meseci

Vise postuju ovu drzavu od nas samih
Z

Zamisli

pre 9 meseci

zoveš se Albion...

PFK NIŠ

pre 9 meseci

Rumunija je u okruzenju jedini iskren prijatelj ove namucene zemlje. Makedonija je delimicno, dok bivsi Srbi, Bugari, Madjari, Albanci, pa i Crnogorci od skoro, ne zna se ko je gori... Najgore sto ovaj Rahmani moze da uzme pasos kako hoce, i niko ne postavlja pitanje... Pod hitno ako se ne uzmemo u pamet, i ne pocnemo da gledamo samo sopstveni interes, bez samozvanih prijatelja iz Rusije ili Amerike, propast ne gine!
L

Laz

pre 9 meseci

Nije tacno, nego ceka se bolji transfer u ludogorec od oko milion evra. Inace sta ce mu Srpski,moze da uzme Albanski pasos kad god i ode gde hoce...
k

kada

pre 9 meseci

Rumuni i Srbi su osti narod,Tračani i jedni i drugi zato su jedni uz druge,razlike su istorijske u jeziku ali geni su isti
p

prti

pre 9 meseci

Jedina prava braca su Rumuni. Nikad zajebali uvek stali uz nas ne bitno kolika im sila pretila.
k

kkkki

pre 9 meseci

a zasto brate nije mi jasno? Otkud to
N

Nenadp123

pre 9 meseci

Podrska za bracu, iz koga god razloga da su to uradili, treba im se oduziti i uvek odnositi sa postovanjem
I

Iznogoud

pre 9 meseci

Stvarno bi morali uvesti neko pravilo, poput Nemaca, da moras znati bar jezik i osnovnu istoriju, da bi imao drzavljanstvo. Koja poenta drzavljanina koji ne zna cemu pripada?
U

Uuiio

pre 9 meseci

@Red star Belgrade-Prosinečki je čeh po ocu
R

Red Star Belgrade

pre 9 meseci

@Uuiio Igrao je za Hrvatsku znaci Hrvat je. To sto vi gledate krvna zrnca i da li je neko Srbin,Albanac,Iranac,Iracanin itd to je drugo. Ovde ne bi smelo da predstavlja problem dovodjenje iz svih drzava igrace. Samo u Srbiji se navijaci pitaju koga ce da dovode i koga smeju. Zato nam je i fudbal kao cirkus. Pustite komentar.
-

-/-/-/

pre 9 meseci

@Red star Belgrade-pa šta ako je igrao za Hrvatsku po poreklu je Čeh. Otac mu rodjen u Češkoj i ima češko ime i prezime
d

djdj

pre 9 meseci

moze taj rahmani u partizan taman

PFK NIŠ

pre 9 meseci

Bilo bi lepo, gledao sam jednu utakmicu, opasan napadac... Ali sumnjam da bi dosao, u tim krajevima su oni zadrti Albanci...
p

poleep

pre 9 meseci

a bas bas je Bitno sto jedna Ciĝanska Rumunija ne priznaje Kosovo
J

Jkjjk

pre 9 meseci

I Grčka,Španija,Kipar,Slovačka -to su samo zemlje iz Unije koje ne priznaju Kosovo hrvatu
N

NN3

pre 9 meseci

Igrom slučaja bio sam u skorije vreme i u Rumuniji i u Grčkoj. Da li ste znali da kad uđete u par aplikacija koje u sebi imaju mape, Kosovo je prikazano u sastavu Srbije dok ste u Rumuniji i Grčkoj. Kada ste u Srbiji i uđete u te aplikacije i na mape, Kosovo je prikazano kao nezavisna država???? Rumuni su veći Srbi od nas samih.
I

Ioll

pre 9 meseci

Rumuni,Grci,Španci Slovaci za sve njih Kosovo je Srbija
V

Vlad Cepes Drakula

pre 9 meseci

Rumuni se vise bore za nasu stvar od nas samih. A nase duse prodane ce mu zavrsiti pasos po skracenoj proceduri kao da je zasluzni gradjanin. Umesto da ih uslovljavamo da moraju da se odreknu kvazi kosovakog drzavljanstva ako hoce srpski pasos mi im delimo dokumenta bezuslovno kao Toma Nikolic odlikovanja, a nasim ljudima dole na silu menjaju licne karte.
a

asi

pre 9 meseci

Rekoh ja da se vise Rumuni i Spanci bune protiv nezavisnog Kosova nego sto se bune Srbi ili bolje reci vlast Srbije.
S

Sepa

pre 9 meseci

Bas slucajno se bune drzave koje i sami imaju nacionalnu manjinu na svojoj teritoriji.
N

NN3

pre 9 meseci

Imaš nacionalne manjine u Nemačkoj, Francuskoj, Hrvatskoj, Slovačkoj, Švedskoj, pa se nijedna nije iscimala oko Srbije i Kosova kao Rumunija.
i

interesuje me ne znam

pre 9 meseci

Pitanje za brata NN3, jel imaš ideju zašto je to tako? Zašto baš ove države nisu priznale?
F

FM

pre 9 meseci

Spanci da priznaju Kosovo, odma bi se Katalonija odcepila, a Rumunima bi Madjari uzeli pola drzave, tako da, nema tu nikakvog prijateljstva nego svako gleda svoju korist.
D

Dadakakodane

pre 9 meseci

Covek zivi u srbiji, kupuje burek za dinare, a i igra takmicenje fss. I ako su rumuni tako veliki prijatelji srba, sto uopste zele angazovati kosovskog albanca? I pitanje za bambi: da li rumunija ni onda ne bi priznala kosova, da u njoj ne zivi veliki broj madjara?
O

Odgovor ne od bambija nego od mene

pre 9 meseci

Ne bi priznala! Rumuni su principijelan narod i osvedoceni prijatelji Srbije, dokazano kroz istoriju, koju mozes malo da procitas da ti ne bih dalje objasnjavao.
R

Red Star Belgrade

pre 9 meseci

@DadaKakoDaNe Ekipe se unapredjuju igracima za koje misle da mogu da donesu neki kvalitet.Covek je dao 30 golova u prosloj sezoni,a njegova Ekipa dala 50 golova.Sto znaci unapredili bi napad koji im fali jer imaju jednog napadaca.Zato ga i kupuju. Tesko procitati tekst ? . Samo kod nas se gleda iz koje drzave dolazi,a ne da li ce da unapredi nekako igru i da li ce biti od neke koristi. Zato smo doveli toliko promasaja i tek cemo dovoditi. Ovo vazi i za Zvezdu i Partizan. Pustite komentar
Z

Zeljko®®

pre 9 meseci

Kroz istoriju,veci su nam prijatelji Rumuni nego Madjari.Za Madjare nisam siguran ni da li mozemo da ih racunamo u prijatelje bilo kakve.
N

Naravno

pre 9 meseci

@odgovorneod, vidim, igraju protiv kosova u bukurestu kvalifikacije. ukrajina je igrala sa kosovom u poljskoj 2016. Znas, ta drzava koju je napala druga drzava i koji napad velicina srba ne osudjuje.
D

Dadanaravno

pre 9 meseci

@redstar, pa mogli bi i nekog prijatelja srba da angazovaju. I tesko citati izmedju redova? i ako samo u srbiji se gleda odakle je neko, trebalo bi se zapitati zasto je tako, i da li je u redu. Evo i Zeljko prica o tome kako madjari nisu prijatelji srbima. Umesto da se zapita ako neko ima mali broj prijatelja, da li su drugi losi ili sa njim mozda nesto nije u redu.... mene ne bi smetalo ni rumun ni albanac ni hrvat u mom klubu. Ali cekam dan kad ce albanac nositi dres sa beogradskom crvenom petokratom. Ako tako gledamo, ne bi trebalo da to bude problem...
R

Red Star Belgrade

pre 9 meseci

@Dadanaravno Koliko ti druze nemas pojma tek sada se vidi.Da je tako ni Prosinecki nr bi igrao za Crvenu Zvezdu,a ni Partizan ne bi dovodio Vokrija,Bobeka itd. Dovode se igraci koji ce unaprediti igru.Kao sto je uradio sada Bahar sa npr: golmanom i jos nekim igracima. ,a ne gleda se iz koje drzave dolaze. Samo kod nas se gleda iz koje drzave dolazi,za koji klub je igrao u mladosti i za koga navija. Lupajte minuse kompleksasi. Pustite komentar
J

Jklll

pre 9 meseci

@Red star--Prosinečki je Čeh po ocu
g

gostkv

pre 9 meseci

@zeljko®® - samo da te obavestim da su nam ti isti Mađari poklonili Vojvodinu i ako im bude u interesu, Vojvodina ce da se otcepi od Srbije i pripoji Mađarskoj.. kako je krenulo obistinice se da će Srbija da stane pod jednu šljivu ili ti Beogradski pašaluk... od moćne sile koja se prostirala na 3 mora ostaće samo pašaluk i to beogradski
I

Iopp

pre 9 meseci

@Gost kv-samo da obavestim da Madjari nisu ništa poklonili,već su izgubili posle rata,a ti isto Madjari merkaju Hrvatsku i celu Sloveniji tako da bolje se brini za svoje
G

Gost1990

pre 9 meseci

A kako je Ermal Krasnići potpisao za Kluž?
O

Odgovor

pre 9 meseci

Ermal Krasnici je rodjen u Malisevu kod Orahovca 1998., tako da ima pravo na srpski pasos i ne sumnjam da ga je i uzeo. Setite se samo koliko Albanaca je uzelo srpske pasose kad smo dobili viznu liberalizaciju.
R

Realno...

pre 9 meseci

Bravo za rumune... Ali najgore od svega što smo mi prodane duše, i lagano će dobiti srpske papire.
G

Godzila

pre 9 meseci

Pa ako je Kosovo naše onda je i on naš 🤦 Ali mi bi da samo teritorija bude naša a stanovništvo nam ne treba, jel tako?
p

pfc

pre 9 meseci

Tako je, mi bismo Kosovo ali bez albanaca. I bez Srba, posto ni ove koji su dosli u centralnu Srbiju ne volimo bas
R

Realno...

pre 9 meseci

Polako, polako...on da je naš, već bi posedovao naše papire.
G

Gostarevic

pre 9 meseci

Zaista se malo u društvu priča koliko su Rumuni zapravo uvek uz nas, i koliko često to pokazuju.
n

nidza1981

pre 9 meseci

RO vise cuva nase nacionalne interese od nas samih